Насіння конопель Nefertiti (Нефертіті) є нащадком двох популярних штамів таких як: White Widow і Black Widow. Ці два сорти з'єднали, і «народився на світ» чарівний нащадок, у якого просто шикарна генетика. Нефертіті містить у собі домінантну культуру - сатіву, яка має неповторний хейзовий аромат.

Зміст

Конопля Nefertiti (Нефертіті)

Nefertiti


Конопля Нефертіті відноситься до сортів-чемпіонів. Ще в 2008 році гібрид конопель нагородили медаллю на одному із заходів по категорії Indoor Hydro Cup. Не всі люди знають, що в той час цю рослину називали зовсім по-іншому.

Насіння конопель Nefertiti: Висаджування каннабісу в приміщенні

У гроурумі цей сорт каннабісу росте вгору до одного метру, є навіть такі випадки, коли він досягав 2-х метрів. Все це пов'язано з доглядом за рослиною. Якщо гровер затягне з висадкою, або буде неправильно доглядати за нею, то ефект буде досить поганий.

Садити рослину слід в горщики 7-9 літрів. Даний сорт конопель успішно вирощується в кокосовому субстраті.

Розведення конопель у аутдорі

Висаджувати сходи даного сорту слід у другому місяці весни. Трава дозріє в середині осені. При правильно обраній території і відмінному грунті, можна зібрати до 1,5 кг продукту з одного куща.

Смак, аромат, ефект марихуани Нефертіті

Аромат марихуани Nefertiti нагадує запах хвої, упереміш з нотами полуниці та цедри лимона. Крім того, у смаку можна відчути м'ятний відтінок. Ми рекомендуємо вам купити фемінізоване насіння конопель, щоб дізнатися таємницю загадкового і дивного сорту Нефертіті.