Індічна конопля або Cannabis indica - вид конопель, поширений у регіонах Центральної та Середньої Азії. Найбільш цінними екземплярами для селекціонерів вважаються рослини, які ростуть в районі гірської системи Hindu Kush. Існують відмітні ознаки та особливості, які відрізняють Indica від двох інших видів канабісу. До них відносяться врожайність, психоактивний вплив, а також зовнішній вигляд та тривалість життєвого циклу. У даному розділі сайту підібрано найкраще насіння коноплі Індіка.

Зовнішність кущів

Зовнішність кущів

Першим, хто описав цей вид конопель, був Ж. Ламарк - ботанік, дослідник та біолог родом із Франції. У своїй науковій роботі в 1783 він охарактеризував Індіку як пірамідальну, компактну рослину, що формує короткі, але міцні бічні гілки і здатна нарощувати значну листяну масу. Листя широке, з яскраво підкресленим темно-зеленим забарвленням. На густо розташованих гілках дозрівають тугі і важкі бутони, що продукують ароматну смолу.

Насіння конопель формує невеликі, але пухнасті кущі, зовнішнім виглядом схожі на розкішну ялинку. При вирощуванні в аутдорі можуть витягуватися до 140-160 сантиметрів заввишки, але у домашньому гроубоксі рідко перевищують 100 см.

Переваги індіки

Зручність у культивації. Брідери всього світу невпинно працювали над виведенням нових гібридів, здатних задовольнити попит любителів карликових рослин і генетика Indica прийшла їм на допомогу. Сьогодні існують індічні стрейни, здатні досягати максимальних розмірів 40-50 сантиметрів. Це дуже зручно при культивації в стисненому просторі маленького гроубокса або системного блоку. Кущам для розкриття свого потенціалу не знадобляться об'ємні горщики, а гровер зможе заощадити на електроенергії, адже чим менший розмір - тим нижчі запити.

Перед тим як купити насіння конопель Індіки гроверу слід знати, що ці маленькі пухнасті монстри мають надзвичайно різкий і стійкий аромат під час цвітіння. Така особливість виду диктує коноплеводу особливі умови безпечного утримання "дівчаток". Необхідно заздалегідь передбачити у гроурумі якісну вентиляцію, оснащену вугільним фільтром або подбати про встановлення нейтралізаторів запаху.

Переваги індіки

Невибагливість та простота. У природних умовах зростання Cannabis Indica зустрічається в скелястій місцевості, на небагатих поживними елементами грунтах. Суворий гірський клімат із постійними поривами вітру та мінливими примхами погоди дозволив коноплі виробити стійкий імунітет та невибагливість. Вона легко переносить різкі температурні стрибки та може культивуватися на території більшості країн Північної Європи.

Початківцям садівникам потрібно уважніше придивитися до індічних сортів і для першого грову вибирати саме їх. Сходи пробачать багато помилок з переливами, посухою та надлишками добрив, обдаровуючи щедрим урожаєм важких смолистих бутонів навіть за мінімального догляду. Період цвітіння рідко перевищує 8 тижнів.

Єдиним мінусом індічних стрейнів вважається їхня схильність до цвілі. Шишки, що ростуть дуже щільно, і густе листя не люблять високої вологості, особливо до кінця цвітіння, тому рекомендується скоротити полив до мінімуму в останні 2-3 тижні перед харвестом і забезпечити належне обдування.

Вплив індіки

Любителям розслабитися та помріяти підійдуть індічні штами. Їхньою відмінною якістю вважається "Stone", ефект, який ще називають "приковуючим" і "диванним". Седативний ефект проявляється в релаксуючій дії, що дозволяє розслабити всі м'язи тіла, ліквідувати ментальні блоки та відпустити свідомість у чарівний світ мрій та умиротворення. Потужні індічні стрейни можуть серйозно затуманити розум і позбавити можливості пересуватися, тому потрібно бути обережнішими з дозуванням.

У даному розділі магазину ми відібрали тільки найкраще насіння конопель від світових селекціонерів. Початківцям садівникам рекомендується зупинити свій вибір на автоквітучих штамах, а досвідчені коноплярі можуть поекспериментувати з регулярними та фотоперіодними фемінізованими. Ми гарантуємо якість та високий відсоток схожості насіння. У нашому магазині можна замовити насіння конопель післяплатою, а також придбати супутні товари.