Медична марихуана застосовується в медичних цілях через її складові - каннабіноїди. До них відносять:

1. ТГК;

2. КБД;

Ні для кого не секрет, що культури конопель досить широко застосовують у медицині, так як вони мають чудові якості. Крім того допомагають лікувати багато хвороб і навіть рак. Але багато держав досі не можуть визначитися чи корисно це. Головною причиною стала заборона на продажу марихуани, і багато хто з покупців не мають прав на придбання медичного каннабісу.

Безліч людей страждають від захворювань в різних формах. І тільки лікарська марихуана їх єдиний порятунок. Вона легко приглушує больові відчуття і страждання. Ця рослина ефективна при болях від раку, СНІДу, глаукоми. До складу цієї рослини входять каннабіноїди, яких налічується на даний момент 72.

Вони знімають запальні процеси, нудоту, страх, нервозність. Крім того вони сприяють зменшенню розвитку ракових клітин.

У наш час проводять масу досліджень, які доводять, що каннабідіоли ефективні, особливо для психотропних препаратів при лікуванні шизофренії.


Ближче до 2007 року говорили, що КБД (CBD) знижує ріст клітин при раку молочних залоз і знижує їх поширення по організму. Виходить, що конопля нетоксична, екзогенна речовина, яка сприяє лікуванню пухлин. Практично всі рослини медичної марихуани мають терапевтичні властивості.

Якщо людина застосовує коноплю, наприклад для полегшення страждань, то потрібно застосовувати саме медичну марихуану.

Багато хто впевнений, що медичні гібриди повинні мати мінімальну активність, і їх потрібно ростити органічно, але це просто особиста перевага.

Але ж насправді, коли хворий курить сильні сорти, в яких дуже високий ТГК, то його здоров'я моментально піде на поліпшення.

Природно культивація культур без шкідливих добрив і субстратів, відмінний варіант лікування. При застосуванні потрібно бути уважним, так як забруднюючі речовини, які може містити рослина, можуть бути небезпечними.

Вся подана інформація і дані застосовані тільки для ознайомлення, і не несуть ніякої пропаганди заборонених речовин.