Кожен досвідчений гровер колись був новачком, який скуштував гіркий досвід помилок і невдач у захоплюючому мистецтві домашнього грову. "Якого сорту купити насіння конопель?" - найгостріше питання, яке виникає у садівника-початківця. Глобальна мережа інтернет рясніє тисячами магазинів, що претендують на індивідуальність, ексклюзивність і перевагу представленої кількості товарів. Різноманітність затуманює та бентежить новачка, ускладнюючи вибір і змушуючи знову і знову відкладати придбання посівного матеріалу в ящик під назвою "Потім". Але не варто зневірятися і здійснювати поспішну покупку "горіхів", що випадково попалися на очі. Перший гров, як перше кохання – викликає захоплення та здивування, бурю емоцій та захоплень. Його неможливо забути.

Сорта конопли для новичков

Ми дбаємо про покупців!

Команда Ganja Seeds з великим задоволенням готова прийти на допомогу гроверу-початківцю, провести його по рядах магазину, розкриваючи подробиці та індивідуальні характеристики штамів, ввівши покупця у світ гровінгу. У цьому розділі ми ретельно відібрали насіння конопель невибагливих стрейнів cannabis, здатних розкрити свій потенціал смаку, потужності та врожайності при мінімальному догляді. З цими сортами не виникне труднощів у культивації, а паростки порадують стрімким розвитком і лояльністю до помилок і недоліків молодих коноплярів, прощаючи зайві переливи, перегодівлю та інші "косяки", що виникають при нестачі досвіду. Рослини стійкі до плісняви та грибків, не бояться різких перепадів температури та не стресують з кожного приводу.

Яке насіння коноплі все-таки краще?

Какие семена конопли все-таки лучше?

Найнадійнішим для конопляра, який не володіє великим багажем знань і досвіду, стане фемінізоване насіння конопель. З насіння формуватимуться тільки жіночі рослини канабісу, що, безумовно, полегшить вирощування. Садівнику не доведеться воювати з полчищем чоловічих особин і вникати у тонкощі їх виявлення на ранніх стадіях. Для вирощування потрібно менше площі, адже жіночих кущів буде рівно стільки, скільки посаджено насіння. Кожен паросток перетвориться на якісну сенсімілью - не запилену жіночу рослину канабісу, що відрізняється великою продуктивністю блискучих суцвіть, чудовими ароматом і смаком. Фемінізоване насіння конопель здатне краще протистояти епідемії плісняви та гнилі.

Які стрейни cannabis підходять для першого разу?

Какие стрейны cannabis подходят для первого раза?

Відповідним і найменш витратним варіантом для першопрохідців стануть автоквітучі, бажано фемінізовані сорти марихуани. Основною перевагою автоквітів є простота у вирощуванні, податливість та невибагливість. Вони стійко переносять погодні капризи, мають стійкий імунітет до комах-шкідників та грибків. Вони повинні першими взяти на себе удар недосвідченості піонера-ботаніка.

Найголовніший плюс "автофемок" - здатність зацвітати незалежно від тривалості світлового дня. Їм не потрібна зміна режиму освітлення у гроубоксі, а в аутдорі вони почнуть цвісти вже на 22-30 день. Маючи короткий життєвий цикл 60-70 днів, вони дозволяють зняти до трьох урожаїв за один сезон. Auto feminised рідко перевищують розміри 90-100 сантиметрів у висоту, дозволяючи любителям відкритого грунту замаскувати свою плантацію від сторонніх очей у високій траві. У домашніх умовах сходам не потрібно багато простору для зростання, вони будуть чудово почуватися в скромних тумбочках, системних блоках, на балконі і терасі. Для культивації не потрібно об'ємних горщиків та дорогих добрив. Цілком достатньо використовувати високоживильний ґрунт та чисту воду для отримання гідного врожаю смолистих бутонів. За короткий період життя рослини не встигнуть поглинути всі поживні елементи з ґрунту, тому невмілому гроверу не доведеться "хімічити" на кухні розбавляючи та змішуючи концентровані розчини для підгодівлі та стимулятори росту. За бажання можна підгодовувати їх з 40-го дня легким органічним "компотом" на основі гранульованого кінського гною або біогумусу.

Рекомендуємо:

  • Насіння конопель auto Lemon feminised від Ganja Seeds. Мініатюрна рослина, що повністю дозріває за 7-9 тижнів від сходу. Відрізняється прекрасним збалансованим впливом та чарівним лимонним ароматом. Виростає до 60-80 сантиметрів в індорі і радує врожаєм у 300 грамів з одного метра квадратного або 30-70 г з куща.
  • Auto Somango feminised від Ganja Seeds. Чудовий невибагливий гібрид. Легко переносить стреси та не боїться різких температурних перепадів. Під час дозрівання виділяє стійку фруктову композицію та має м'який наркотичний ефект.
  • Auto Super Skunk feminised – автоквітуча версія легендарного класичного Сканка. Будьте готові до сильного запаху та не менш потужного впливу. Простий і податливий. Не боїться тренувань і через 70-80 днів.
Какие стрейны cannabis подходят для первого раза

Декілька простих порад допоможуть зробити правильний вибір садівнику-початківцю:

  • Шукайте витривалі культури. Вони вибачать багато недоліків у культивації і не вимагають до себе пильної уваги і підвищеного догляду.
  • Відомі штами, що існують кілька років, відрізняються передбачуваною поведінкою у гровінгу. Наприклад, популярний auto Mazar feminised витривалий та простий у культивації. Він середньої висоти і дає чудові результати на гідропоніці та у грунті.
  • Крім співвідношення генів індіки та сатіви звертайте увагу на рівень ТКГ та ефект. Сатіва підходить для веселощів та творчих підйомів, а індіка - для роздумів, релаксації та відпочинку.
  • Зверніться до перевірених постачальників. Популярність вживання медичного та рекреаційного каннабісу зростає, тому сидбанків стає все більше, а гарантій якості менше.
  • Новинки не кращі за класику. Для вирощування краще взяти усталений відомий стрейн від сідбанку з хорошими відгуками.