У даному розділі магазину підібране насіння конопель рідкісних ексклюзивних сортів, вирощування яких може викликати певні труднощі у садівників-початківців. Більш досвідчені гровери з легкістю впораються з поставленим завданням, а клопіт та затяжний період цвітіння з лишком окупиться якісним урожаєм смолистих суцвіть.

Що означає "насіння для досвідчених"?

Що означає "насіння для досвідчених"?

Селекціонери прагнуть виводити не тільки сорти конопель з невибагливою і податливою вдачею. Схрещуючи рідкісні генетики оригінальних лендрейсів з метою посилити одну або кілька характеристик, отримують гібриди, які виявляють примхливість до температури або світла. Деякі з них реагують на внесення добрив, а іншим потрібні об'ємні горщики для розвитку кореневої системи. Тож впоратися з такими стрейнами і довести їх до логічного харвесту здатні далеко не всі гровери. Для їх вирощування знадобляться глибокі знання, досвід та розуміння принципів коноплярства.

Чим привабливі сорти для професіоналів?

Чим привабливі сорти для професіоналів?

Якщо вас не лякають труднощі, і ви втомилися культивувати невибагливі кущі, а може, вам захотілося виростити щось рідкісне та ексклюзивне, тоді ласкаво просимо в скарбницю професійних стрейнів, а вхідним квитком для вас буде досвід та навички.

У магазині можна купити насіння конопель, призначене для досвідчених ботаніків-коноплярів. Насіннєвий матеріал відправляється у фірмовій упаковці, що перешкоджає пошкодженню при транспортуванні.