У цій колекції відвідувачі магазину можуть купити насіння конопель медичних стрейнів. Такі сорти знайшли широке застосування в лікувальних та терапевтичних цілях. Коноплю, як панацею від багатьох захворювань, застосовували тисячі років тому. Відомі випадки лікування дитячої епілепсії у Стародавньому Китаї та Індії. До першої половини ХХ століття екстракти рослини можна було придбати в аптеках. Політично орієнтований тиск на канабіс як культуру почався в США. Декілька десятиліть знадобилося лобістам, щоб вивести Cannabis за межі закону та виключити ліки на його основі з медичних довідників.

Медичні

Сьогодні у багатьох державах світу марихуані повернули її добре ім'я за допомогою легалізації. Для тисяч хворих стали доступними безпечні знеболювальні на основі концентрату цієї чудової культури.

Канабіс - панацея

Тетрагідроканнабінол, що міститься в смолі марихуани, спричинює високий психоактивний ефект, який допомагає при деяких розладах психіки. Крім ТГК в екстрактах смол містяться КБД - каннабіноїди, хімічні сполуки, що сприяють лікуванню багатьох недуг і чим вище рівень КБД, то більше цінується марихуана. Насіння конопель медичних сортів просте в культивації і не вимагатиме від гровера особливих умов. Сходи однаково добре почуваються в умовах домашнього гроубоксу і на вулиці.

Коли застосовують індіку, а коли сатіву?

Sativa

Має рекордний показник ТГК і менший рівень КБД, викликає ейфорію і дарує приплив енергії. Лікарську сатіву використовують для усунення нудоти (особливо внаслідок хіміотерапії або прийому медикаментів проти ВІЛ/СНІД), стимуляції апетиту при анорексії, мігрені, депресії, хронічному болю та інших подібних симптомах. Іноді вона викликає тривогу, параною і прискорене серцебиття.

Індіка

Цілюща індіка відрізняється високим рівнем тетрагідроканнабінолу та КБД. Таке поєднання призводить до сильного седативного «стоуну», який заспокоює пацієнтів і допомагає розслабити м'язи. Indica ефективна проти м'язових спазмів, тремору (включаючи викликаний розсіяним склерозом та хворобою Паркінсона) та тривожності. Особливо цінується indica за болезаспокійливі властивості і як засіб від безсоння.

Брідери, що виводять насіння конопель медичних штамів, схрещують обидва види конопель для отримання гібридів, що мають потрібну дію.

Які недуги лікують?

Які недуги лікують?

Екстракти та сухі суцвіття марихуани використовують для лікування наступних захворювань:

  • глаукоми;
  • епілепсії;
  • розсіяного склерозу;
  • астми;
  • раку;
  • артриту;
  • хвороби Крона;
  • синдром Дарве;
  • інфекцій кишківника;
  • депресії та ін.

Побічні ефекти конопель

Побічні симптоми від каннабісу набагато простіше контролювати і часто вони м'якші, ніж від багатьох інших рецептурних препаратів. Як і у випадку з опіатами та сильними болезаспокійливими, від коноплі може розвинутися психологічна залежність. Через передозування не було зареєстровано жодної смерті.

Мед. канабіс по-різному впливає на споживачів, проте найбільш поширені такі небажані явища: тривожність, параноя, спрага і сухість у роті, почервоніння очей, короткострокова втрата пам'яті, підвищене сенсорне сприйняття, сонливість, подразнення верхніх дихальних шляхів, запаморочення, прискорене серцебиття, порушення координації.

Терпени

Два основних елементи (ТНС і КБД), що містяться в смолі суцвіть, - лише мала частка потенціалу рослини. У хімічному складі липкої смоли вченими було виявлено вуглеводневі сполуки – терпени. Вони не тільки відповідають за багату ароматичну палітру, але й здатні підвищувати імунітет людини, а також руйнувати пухлинні клітини та позитивно впливати на нервову систему.

Терпени

У яких країнах дозволено використання препаратів на основі cannabis?

Сьогодні marijuana залишається поза законом для більшості жителів планети, але такі держави як США, Канада, Чехія, Іспанія, а з 2018 року Польща, Грузія та Литва внесли до законодавства поправки та зняли заборону використання медичної marijuana.

У нашому магазині можна замовити насіння конопель медичних штамів.