Голландський сорт конопель Mazar (Мазарі) з фемінізованими насіннями, являє собою поліпшений оригінал. Гібрид схрещений з сортами Afghan, Skunk, Mazari Sharif. Сорт конопель отримав свою назву від Mazari Shariff і Afghanistan - область походження цього конкретного штаму каннабісу точно не відома. Ця версія з пропорціями 60% сатіви і 40% індіки.

Зміст

Характеристики конопель Мазар

Mazar

Конопля Mazar має кілька інших удосконалень:

  • Придбала більш приємний смак;
  • Чудову плодючість;
  • Більш високі кущі.

Рослина формує одну основну колу, яка росте виключно великою і «жирною». Значні бутони виділяють велику кількість кристалічних смол. Зміст ТГК 19,5%, що робить сорт виключно потужним і бадьорить.

  • Період дозрівання конопель Mazar близько 55-65 днів;
  • Вирощування в Indoor, Outdoor, Greenhouse;
  • Рівень врожайності становить близько 400-500 грам з 1 м²;
  • Рослина зростом близько 80-130 см;
  • Нагороди: 2-й приз Біо кубок (High Life HF) 2002.

Насіння коноплі Mazar: Вирощування і рекомендації

Гровери, які вирощували Afghani, не повинні мати ніяких проблем з культивуванням конопель Mazar. Є кілька сюрпризів на шляху. Рослини динамічно зростають в приміщенні, реагуючи однаково добре на популярні методи вирощування, включаючи гідропоніку а також SOG / ScrOG. Вони виростають до середнього зросту, але залишаються досить компактними. На відкритому повітрі Mazar процвітає в умовах помірного клімату і буде виробляти кращі врожаї якщо його висадити в кінці весни.

Марихуана Mazar: Аромат і ефект

Сорт конопель Mazar володіє приємним м'яким ароматом, який одночасно нагадує оригінальний Afghani і високоякісне сандалове дерево. Користувачам слід підготуватися до загіпнотизованого ефекту, диван буде вабити під час впливу.

Незважаючи на домінантні гени, Mazar - це фемінізований сорт, в якому панує індіка, з відтінком сатіви одночасно. Ефект заповнює голову, але створює дуже приємне відчуття для всього тіла. У даному сорті є властивості психоделічного впливу. Часто застосовується в медицині.