У статті описано коротко про сорти канабіса Magic, Super та Velvet Bud.

Зміст

Magic Bud - гармонійне поєднання індіки та сатіви

Magic Bud - гармонійне поєднання індіки та сатіви

Конопля Magic Bud передбачає собою гармонійне поєднання сатіви та індіки. Сама рослина прекрасна своєю зовнішністю, немов філігранний виріб, який щедро просякнутий смолою.

Основні характеристики конопель

Надає хороший результат в індорі за невеликий період: урожай можна чекати через 51 день цвітіння. Власне, внаслідок цього, сорт іменується як чарівний. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Magic Bud, і виростити цю загадкову і магічну рослину.

Сорт марихуани Magic Bud відмінно знадобиться молодим садівникам. У разі якщо ви нетерплячі і бажаєте отримати урожай в короткі терміни, то Magic Bud виправдає ваші надії. Ступінь ТГК варіюється в області 17-21%, що є чудовим коефіцієнтом.

Рівень висоти невеликий, зазвичай не вище 63 см. Тому його просто заховати від сторонніх очей, якщо ви бажаєте ростити коноплю приховано. Коли людині насправді необхідний чарівний сорт конопель, то даний варіант до його послуг.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Багато уваги даний сорт не вимагає, хоча догму про відхід повинен знати кожен гровер. Рекомендується надати кущам більше місця для оптимального вирощування, так як кущі не люблять рости занадто близько один від одного.

Вони потребують простору, так як ростуть гіллястими, і потужними. Крім того, даний сорт може протидіяти грибковим хворобам, і нальоту цвілі. Нормально переносить кліматичні зміни, готовий до атмосферних коливань.

Ароматні якості і ефективність

Підходячи до питання про куріння, потрібно відзначити, що ефект чудовий, димок з напасу ніжний, з простим квітковим запахом. Саме вплив даного штаму, є більш зорієнтованим на тіло. Може допомогти усунути больові спазми і безсоння.

Super Bud – сорт з коротким періодом цвітіння

Super Bud – сорт з коротким періодом цвітіння

Конопля Super Bud - фотоперіодний, регулярний сорт каннабісу. Головна його перевага- невеликий час цвітіння, всього 61 день. Це дозволяє отримати кілька врожаїв за сезон, в місцевостях з максимально теплим кліматом.

Основні характеристики конопель

Рослина компактна, виростає не високою, і має невелике число бічних розгалужень. Через це створюється колосальна основна кола, яка пахне і блищить смолистою рідиною.

Даний сорт шалено подобається багатьом досвідченим гроверам. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Супер Буд, і переконатися самостійно в прекрасному ефекті, і перспективному результаті.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Надайте кущам багато світла, і вони будуть розвиватися у вас на очах. Правильний і своєчасний полив забезпечить водою вашу рослину. Можна використовувати добрива, як харчування.

Єдиний момент - користуватися додатковими мінеральними і хімічними елементами варто більш впевненому гроверу. Так як початківець, може не розібратися в дозуванні, і просто вбити рослину надлишком того, чи іншого компонента.

Ароматні якості і ефективність

Super Bud має солодкуватий плодовий присмак, і міцний одурманюючий ефект.

Velvet Bud - м'який дим і розслабляючий ефект

Velvet Bud - м'який дим і розслабляючий ефект

Сорт конопель Velvet Bud відноситься до регулярних рослин.

Основні характеристики сорту.

За генотипом переважає сатіва. Цвітіння близько 9 тижнів, урожай прибирають вже в кінці жовтня. Початок свій взяв від Purple Bud.

Рекомендації по культивації каннабісу

Зовнішній вигляд формують довгі бічні гілки. Це і зробило гібрид ідеальним для культивації за методикою SOG (Sea Of Green, або море зелені). Врожай дає середній, тільки якщо догляд за культурою буде відповідним. Ростити цю культуру можна як в індорі, так і в аутдорі. Він добре пристосується в будь-яких умовах, і не примхливий. Ступінь ТГК великий. Ця рослина підійде як новачкові, так і досвідченому конопляру, тому багато гроверів рекомендують купити насіння конопель Velvet Bud.

Ароматні якості і ефективність

Має м'який і простий дим. Ефект після застосування якісний, сильний, швидко розслабляє.