Що саме означає звучна, але коротка назва сорту конопель LSD? Це марихуана виведена шляхом схрещування Skunk і Mazar. Протягом деякого часу наші генетики вдосконалили і отримали коноплю з ефектом Тріпп.

Зміст

Характеристики сорту конопель LSD

LSD

Даний сорт конопель заслуговує на особливу увагу за рахунок його стабільності і витривалості. У будь-якому місці і за будь-яких умов рослина розвивається і адаптується, при цьому якість і властивості кінцевого продукту не змінюються. Вдосконалений сорт конопель можна купити на GanjaSeeds - це компанія, яка є великим міжнародним сідбанком.

Марихуана має наступні переваги, повністю самостійне протистояння:

  • Різним видам паразитів і шкідників;
  • Нальоту грибкового утворення;
  • Утворенню цвілі.

Рослина під час цвітіння розвиває листя з жовто-зеленим забарвленням, які гармонійно поєднуються між собою. Помаранчеві волоски цілісно покривають суцвіття, які виблискують кристалами ТГК.

При прикладанні небагатьох зусиль під час вирощування сорт конопель LSD фемінізований надасть відмінний урожай.

Вирощування і рекомендації

  • Конопля зростом невелика, біля 70-130 см, але при цьому кількість врожаю задовільно велика- близько 500-650 грам з 1 м²;
  • Повний час цвітіння становить всього 65-70 днів;
  • Великий рівень ТГК дорівнює - 24%.

Даний сорт конопель представляється як найефективніший у розвитку і вирощуванні в будь-яких умовах. Більшість рослин каннабісу представляються в медицині як лікувальний продукт, даний сорт здатний знижувати больовий поріг, стрес, астму і інші труднощі з диханням. Відмінно підійде вирощування закритим і відкритим методом.

Аромат і ефект конопель LSD

Ейфорійний ефект спостерігається після вживання в нічний час. Його властивість здатна заспокоїти і розслабити, що дозволить спокійно і гармонійно поміркувати. Смакові якості неповторні, які мають суміш суниці, каштанів, мускусу, ванілі.