У статті описані канабісові стрейні із афіксом -low. Такі як Senlow, Aklow, Biglow, WhiteLow, Senlow 2.

Зміст

Senlow - гарна генетика та врожаї

Senlow - гарна генетика та врожаї

Наступна варіація від Lowryder .Senlow - чудовий сорт, який надає просто чудові підсумки. Тому в його популярності і властивості не треба сумніватися. Власне, сама рослина при схрещуванні стала міцною і стійкою, в наслідок чого отримала здатність надавати високоякісний урожай.

Основні характеристики конопель Senlow

Даний сорт встиг завоювати повагу багатьох гроверів своєю «генетичною начинкою», чому і рекомендуємо купити насіння марихуани Senlow.

Час цвітіння триває з 7 до 9 тижнів. Ступінь ТГК в цифрах не популярна, проте він досить великий, що принесе насолоду найбільш вимогливим покупцям.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Рівень і аромат рослини звичайний, що може допомогти не притягати зайву цікавість сусідів. Збирати врожай можна в половині вересня і до середини жовтня. Урожай виходить максимально якісним: від 360 до 450 грам з 1 м².

Ароматні якості і ефективність Senlow

Активно застосовується в лікарській області, може допомогти при знятті головного болю, нудоти, знімає перенапруження. Як і кожні коноплі, дає відмінну вигоду в господарстві, в якості сировини- для кулінарних корисних виробів, а в якості корму для домашніх пташок можуть використовуватися насіння марихуани.

Aklow – переважно сативний гібрид

Aklow – переважно сативний гібрид

Чудовий сорт Aklow, з домінуванням сатіви, прекрасний і високоякісний зразок. Дає пристойний урожай, з одного куща можна зібрати приблизно 260-350 грам, що є доброю ознакою. Збирати врожай можна вже в останніх тижнях вересня, а якщо ви висадили коноплі в середині весни, до завершення сезону можна розраховувати на багаторазовий урожай.

Основні характеристики конопель Aklow

Являє собою крос двох чудових сортів. Генетично має досить раннє цвітіння. Ця рослина зберегла прекрасні ознаки Ak -47. Смакові властивості просто прекрасні. Добре знадобиться для початківців. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Еклоу.

Також для початківців бажаємо зазначити, що всупереч стандартам, каннабіс застосовується не тільки у властивості «наркотичного» розслаблення.

За допомогою даної рослини можна створити:

  • Декорації в саду,
  • Внести новаторство в дизайн внутрішнього урбаністичного стилю.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Вирощуючи цю відмінну рослину, можете не сумніватися, що вона надасть прекрасні результати, починаючи з конопляного масла і завершуючи лікарською підтримкою. Також марихуану даного сорту застосовують для лікування депресивних станів, для підвищення апетиту, використовують від перенапруги.

Висота у сорту Ak - 47хLowryder невелика, період цвітіння триває до 9-10 тижнів. Сама рослина прекрасна і унікальна за рахунок своєї неповторної зовнішності і властивостям. Можна розводити як в розкритій землі, так і в замкнутому приміщенні. Додамо, що у даного сорту вкрай високий ступінь ТГК.

Biglow - третє місце на High Times Cannabis Cup 2000

Biglow - третє місце на High Times Cannabis Cup 2000

Тепер і в ваших володіннях, опинився такого роду прекрасний каннабіс як Big Low. Миттєво заворушилися досвідчені гровери. Їм неодмінно захотілося випробувати даний штам, і вони не розчарувалися. Набутий сорт з Lowryder, взяв третю позицію в заході High Times Cannabis Cup 2000 р., завдяки чому завоював загальне визнання. Трансформація сорту була проведена, для найбільш швидкого зацвітання. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Біг Лоу.

Основні характеристики конопель

Зовнішнє обрис у Big Bang x Lowryder просто незвичайний. Він низький по зростанню, але досить великий і густогіллястий. Одним словом, збільшується він не вгору, а поступово стає пишною прикрасою саду, або дому. Найбільш значущим придбанням є те, що при генетичному кросі, даний сорт зберіг медичні характеристики.

Період цвітіння Biglow 9-10 тижнів. Збирати врожай можна по закінченню вересня. До слова про врожай, він просто чудовий: з 1 м² ви можете зібрати до 900 грам. Незважаючи на низький зріст, ступінь ТГК становить 19,9%.

Застосування марихуани в медицині

Він здатний:

  • Спонукати апетит,
  • Лікувати безсоння,
  • Виліковувати депресії,
  • Придушувати страждання.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Кущ виростає не вибагливий, не приваблює особливого інтересу. Безперешкодно протистоїть грибковим атакам, нальоту цвілі. Однак це стосується вашої уваги тоді, коли ви вирощуєте Big Bang x Lowryder в замкнутому приміщенні. Сама рослина добре себе почуває як у відкритому грунті, так і в закритому грунті.

Ароматні якості і ефективність

Ефект від марихуани Biglow заспокійливий. Тільки після однієї затяжки, ви порините в стан, де відсутня метушня, відсутні трудові повсякденності, і інші занепокоєння.

Це в головну чергу принципово для тих, хто особливо багато працює. До слова необхідно відзначити, що саме розведення сорту надасть вам естетичну насолоду і задоволення.

WhiteLow - приємний смак та пристойний рівень ТГК

WhiteLow - приємний смак та пристойний рівень ТГК

WhiteLow - це якісний штам, який відноситься до регулярної статті.

Основні характеристики каннабісу

Культура має регулярну стать, цвіте протягом 55-65 днів. Це не великий термін, якщо висадити насіння в грунт навесні, то врожай можна прибирати до кінця сезону не раз.

Ступінь ТГК великий - 19%. Сильна міць і приємний смак порадує будь-яку людину, тому ми рекомендуємо купити насіння конопель WhiteLow. Цей гібрид має особливу зовнішність, його листя і стебла покриті кристалами, які сяють на сонці немов рубіни. Ці кристали огортають великі шишки.

Рекомендації по культивації марихуани

WhiteLow відмінно підійде для культивації новачкам. Сорт абсолютно не примхливий у догляді, йому не потрібно виділяти багато часу. Рослина дає непогані врожаї 300-400 грам з 1 м². Його висота невелика близько 60-90 см .Це зручно, тому що можна ростити як в індорі так і в аудторі.

В індорі слід стежити за режимом поливу, щоб уникнути появи вологи, так як вона провокує цвіль і грибок. Урожай збирають з вересня по жовтень.

Застосування в медицині

В медицині використовують для:

  • Зняття болю,
  • Полегшення нудоти,
  • Боротьби з депресією.

Ароматні якості і ефект

Смакові якості рослини - терпкі. При куріні щільний дим

Senlow 2 – зручний сорт для компактного грову

Senlow 2 – зручний сорт для компактного грову

Сорт конопель поєднав в собі відмінні гени таких сортів як Skunk Genetics x Lowryder # 2. Саме ця рослина цвіте на ранніх термінах. Тому багато гроверів рекомендують купити насіння конопель Senlow 2.

Основні характеристики сорту конопель

Від попередників отримав:

  • Великий урожай,
  • Відмінний аромат,
  • Великий ефект.

Кількість врожаю становить від 350-400 грам з рослини. Висоту рослина має середню, так само як і аромат. Це і робить сорт корисним, так як рослину легко заховати, тому що вона має невисокий зріст. Рівень ТГК високий.

Рекомендації по вирощуванню марихуани

Якщо культивувати рослину в індорі, то створіть фільтри повітря. Рослини не притягатимуть непотрібного інтересу.