У статті розповідається про сорти коноплі заввишки до 1 метра. Такі як Auto Maria, Auto Mazar, Auto Flower Power(Сила Квітів), Auto Purple Mazar, Auto White Dwarf, Auto Roadrunner.

Зміст

Auto Maria – ідеальний варіант для компактного грову

Auto Maria – ідеальний варіант для компактного грову

Що собою являє автоквітучий сорт конопель Auto Maria (Авто Марія)? Перш ніж почати розповідь про даний унікальний і регулярний сорт, потрібно згадати, що він виник внаслідок схрещування наступних штамів: Santa Maria і Ruderalis. Завдяки своїм батькам, Авто Марія зберегла солодкуватий і чудовий смак. Крім цього, ефект від вживання також прекрасний: він може підбадьорювати, утримувати тіло в тонусі, однак в разі потреби може і послабити.

Основні характеристики

Необхідно відзначити, що даний сорт вкрай незначний і малогабаритний, найбільша його висота досягає 40 см. Багато гроверів його полюбили за його компактність, і особливу загадковість, чому і рекомендують купити насіння марихуани Авто Марія.

Вирощування і рекомендації

Проростити насіння конопель Авто Марія ви зможете не тільки в аутдорі, але і в індорі. Якщо ви посадите Auto Maria ранньою весною, то період цвітіння триватиме 64 дні. Це означає, що ви можете неодноразово зібрати урожай, за один сезон. Марихуана Auto Maria має цікавий і особливий зовнішній вигляд, і надзвичайно велике листя. Ступінь ТГК приблизно 19-20%, а врожайність від 30 до 50 грам з куща.

Ароматні якості і ефективність

Солодкий присмак присутній за рахунок батьків. Ефект різноманітний і може тримати в тонусі, бадьорити а також розслабити.

Auto Mazar – відомий індичний стрейн

Auto Mazar – відомий індичний стрейн

Автоквітучий сорт Auto Mazar визнаний шедевром, а крім того його предок здобув перемогу в cannabis cup. Даний штам не тільки автоквітучий, а також регулярний. Є досить невибагливим під час вирощування, і не вимагає постійного догляду, або контролю. Багато гроверів встигли полюбити цей сорт, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Мазар.

Характеристика конопель Авто Мазар

Багато хто відносить даний сорт конопель до «слабо пахучого», проте не забувайте, що його аромат збільшиться під час цвітіння. Розвиток триває приблизно 11 тижнів зі дня сходів. Це дозволяє рослині максимально дозріти і розкрити всі свої можливості в якісних плодах. Якщо ви вирощуєте методом індаур, ви повинні подбати про потужні вентиляції. Дані рослини люблять свіже повітря, а також не переносять підвищеної вологості, яка викликає цвіль і грибок.

Auto Mazar: Рекомендації по вирощуванню

Сорт Auto Mazar дає прекрасні результати, а самостійно ви можете виростити його в замкнутих (indoor), або розкритих (outdoor) грунтах. Коли ви спорудили правильну систему освітлення, то стовбур куща формується досить щільний, який буде мати великі бічні пагони. По закінченню кольору, гілки покриються щільними бутонами, і стануть провисати за рахунок своєї ваги.

Кущі марихуани Mazar формуються так, що видають індіку. Досягають 80-100 см у висоту, а крім того, мають велике листя. Урожай складає 75-100 грам в висохшому вигляді, з однієї рослини. Є універсальним для індору і аутдору. Завдяки своєї унікальної генетичної спадщини, має імунітет і стійкість до багатьох незначних факторів.

Культивуючи кущі даного сорту конопель у відкритому грунті, стежте за комахами, а також за інтересом сусідів, так як аромат можливо «потривожить» чужі носи. Auto Mazar - є найбільш затребуваним, регулярним автоцвітом.

Ароматичні властивості і ефективний вплив

Інтенсивний вплив робить ефект приємним, що дозволяє повністю розслабитися. Під час вживання дім не ріже горло, а навпаки дуже приємний і м'який з відчуттям оригінального присмаку.

Auto Flower Power або Сила Квітів

Auto Flower Power або Сила Квітів

Немає ніякої різниці, захоплюється людина вирощуванням конопель професійно, або бажає себе випробувати в цьому процесі вперше. Висота конопель становить приблизно 30-60 см, що дозволяє приховати кущі від стороннього інтересу. Тому ми рекомендуємо купити насіння конопель Auto Flower Power на GanjaSeeds.

Характеристики сорту конопель Квіткова Сила

Багато людей недооцінюють властивості конопель, і вважають її злою рослиною. Однак освічені люди знають, що завдяки коноплі у нас в господарстві є мотузки та канати.

З насіння каннабісу роблять конопляну олію, яке дуже корисна, і застосовується як засіб, або інгредієнт певної рецептури. Також цією привабливою рослиною, можна декорувати ваш дизайн, крім того, насіння марихуани - це поживний корм для домашніх тварин: птахів, рибок.

Основні рекомендації по вирощуванню конопель

Чудовим вибором стане культивація сорту Auto Flower Power. В першу чергу цей сорт зручний тим, що має невелике зростання, і малогабаритні обсяги. Власне внаслідок цього, рослина бездоганно підійде для вирощування в оранжереях, і замаскованих кімнатах.

Рівень ТГК в Auto Flower Power досить високий - 16%. Цвітіння 60-70 діб. Запах звичайний, не особливо чути в індорі, отже, не потрібно встановлювати фільтри.

Ароматні якості і ефективність

Вплив даного сорту, вкрай привабливий і заспокійливий. Тому він може допомогти прибрати перенапруження, розслабитися і відчути себе впевнено. Даний сорт є активним, ефект збудливий і надає життєрадісність.

Аромат рослини досить солодкий, а присмак надзвичайно привабливий. Після нелегкого трудового дня, людина зможе добре відпочити, покуривши суху речовину цієї рослини.

Auto Purple Mazar - рожево-пурпурні коноплі

Auto Purple Mazar - рожево-пурпурні коноплі

Такий знаменитий сорт як Mazar, піддається тривалій селекції для того, щоб отримати аметистовий тон. В результаті отримана рослина має темнувато-бузковий (рожево-пурпурний) колір. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Purple Mazar, і насолоджуватися естетичним задоволенням від спостереження за динамікою розвитку.

Характеристика конопель Auto Purple Mazar

Багато сортів марихуани можна використовувати в лікарських цілях, і Auto Purple Mazar не виняток. Завдяки властивості умиротворяти і прибирати біль, він вільно використовується тими пацієнтами, у яких регулярні:

  • Болі,
  • Труднощі з апетитом,
  • Безсоння.

Сама рослина незначна, може досягати у висоту з 50 до 100 см. Тобто, вирощуючи дану малогабаритну рослину, нам не знадобитися занадто багато місця. Особливо з огляду на те, що коноплі можна вирощувати як в розкритому грунті, так і в замкнутому приміщенні.

Рекомендації по догляду за коноплями

Рівень вмісту ТГК Auto Purple Mazar 15-20%. Кущі виростають маленькі та молодецькі, а життєвий цикл 10 тижнів. Урожай можна збирати вже в кінці літа, і на початку осені, за умови посадки насіння навесні. Згідно з генетикою переважає індіка, яку ми відчуваємо в ефекті, а також зовні спостерігаємо в особливо великій формі листя.

Purple Mazar має делікатний багряний тон, і радує володаря естетичною насолодою. Даний сорт підійде як досвідченому гроверу, так і новачкові, тому почати своє знайомство з даного сорту, буде правильним рішенням. Догляд за рослиною не відніме у вас багато часу, тому ви можете не хвилюватися, за свій особистий простір. Навпаки, ви будете здивовані особливою розкішшю, і загадковістю рослини.

Ароматні якості і ефективність

Не можна не згадати про потужний солодкий і яскравий аромат, який стоїть в повітрі, під час цвітіння. Також, даний сорт володіє чудовим заспокійливим ефектом.

Auto White Dwarf – штамм рекомендований новачкам

Auto White Dwarf – штамм рекомендований новачкам

Сорт каннабісу Auto White Dwarf (Авто Білий Карлик) став підсумком схрещування двох надзвичайно сильних сортів індіки, у яких власні унікальні властивості. White Dwarf зазвичай не великого розміру, тому кущі цієї рослини легко заховати від сторонніх.

Характеристика конопель

White Dwarf це автоквітуча рослина, яка володіє фантастичним запахом, і солодкуватим присмаком. Даний сорт володіє нетривалим циклом життя, що дозволяє в короткий термін отримати довгоочікуваний продукт.

Цей сорт каннабісу є неперевершеною перевагою, для початківців в даному процесі. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Білий Карлик. Цвітіння даного сорту протікає близько 2,5 місяці, після чого можна отримати прекрасний і щільний урожай.

Догляд за коноплями Auto White Dwarf

Незначна висота цієї рослини, дає можливість вирощувати кущі в різних обставинах, не привертаючи зайву зацікавленість сусідів. Завдяки своїй стійкості і невимогливості завоював довіру новачків гроверів, і користується особливою популярністю у них.

Вплив і аромат сорти конопель Авто Вайт Драфт

У даному сорті присутні солодкі і ніжні смакові якості. У загальному плані шишки мають оригінальний аромат солодощів, а також аналогічний присмак відчувається при видиху.

Auto Roadrunner - сорт з середнім рівнем ТГК

Auto Roadrunner - сорт з середнім рівнем ТГК

У разі якщо охарактеризувати сорт Auto Roadrunner коротко, то звучить це трохи жорстоко: невеликий високошвидкісний демон. Для того, що б ця рослина розкрила свій потенціал, і порадувала володаря, їй буде потрібно як мінімум 2 місяці.

Характеристика конопель Auto Roadrunner

Рівень висоти досягає 70 см, що підтверджує його як автоквітучу рослину. Незважаючи на скромність в зростанні, урожай дуже навіть прекрасний, досягає позначки в 50 грамів з рослини. У сорті переважає індіка, вона становить 60% генетичної спадщини. Даний сорт підкорив багатьох гроверів своєю особливою загадковістю, і вишуканістю. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Roadrunner.

Догляд за коноплями Auto Roadrunner

Рівень ТГК становить приблизно 16%, чого достатньо для відмінного ефекту. Швидше даний сорт викликає закоханість у свого володаря за рахунок характерної риси. Він безперечно особливий, індіка поглиблює свідомість, розслаблює тіло. Етап цвітіння 60- 70 діб, а урожай можна збирати вже через 2 з половиною місяці, з моменту висадки насіння.

За рахунок своєї малогабаритності Auto Roadrunner добре підійде для масового вирощування. Його можна приховати в саду, поруч з кущами смородини, агрусу. Хоча слід побоюватися комах, пильно спостерігати, і в крайніх випадках використовувати спеціальні препарати.

Ще один цікавий момент, пов'язаний з вологістю ґрунту. Не варто постійно турбувати рослину, а тим більше, занадто часто її поливати. Це загрожує загноєню коренів, а також уповільненим розвитком, і маленьким урожаєм.

Тому спостерігайте за вагою горщика, висохла земля набагато легша. Можна також перевірити тактильно, на дотик стан вологості грунту. Поливайте даний сорт марихуани, з розміреністю до висихання грунту.

Ароматичні якості і ефективність

Ефект досить потужний і важкий, призводить до скам'янілості тулуба, викликає відчуття, ніби ви застигли в певній нерухомості. Аромат і запах прекрасний, його можна порівняти з поглибленим нагадуванням плодів.