Кушеві гібриди від Ganja Seeds, в цій статті буде коротко розказано про деякі з них.

Зміст

Kings Kush або Королівський Куш

Kings Kush або Королівський Куш

Kings Kush - регулярний сорт, у якого відомі батьки, він славиться своїми гарними характеристиками, тому часто його застосовують в медицині. Індіка панівна в змішаному сорті (Майстер Kush х Bubba Kush) залучає цінителів сильного і розслабляючого ефекту. Рослина має листя смарагдових відтінків, вкритих апельсиновими волосками. Неможливо залишитися не захопленим перед цими шишечками. У тому числі і коли даний сорт висушений, вони завжди залишаються липкими.

Походження гібрида марихуани Kings Kush

Генетика цього сорту сталася після схрещування популярного Kush з знаменитим фіолетовим сортом Grape. В кінцевому підсумку, після схрещування вийшла невисока, компактних розмірів рослина з темно - зеленими великими листками, культура може швидко цвісти, все пов'язано з переважанням індіки. Від Grape - рослина отримала смак і відтінок, від Kush - зростання і зовнішній вигляд.

Особливості вирощування сорту Kings Kush

Сорт Kings Kush відмінно годиться для культивації в індорі - кущ виходить невеликий на зріст, кремезний з величезною кількістю бічних пагонів і круглих суцвіть. Гровери з досвідом постійно радять манікюрити листя, так як культурам мало світла.

Крім того, так як кущі досить гіллясті і розлогі, не дивлячись на їх невисокий зріст, треба розташувати саджанці не сильно близько один до одного. Добре підходить для різних способів. З перших тижнів цвітіння видно красиві світлого кольору суцвіття, покриті смолою, поширюючі міцний аромат, в якому є запахи лаванди, винограду, мускусу.

Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Kings Kush, і познайомитися з цією дивовижною і неперевершеною рослиною. Це сильний сорт, тому вправні гровери не рекомендують за великим рахунком даний сорт початківцям поки ті не отримають навик, інакше, новачок гровер просто кажучи «не впорається з керуванням». У тому числі і у безлічі опитніших гроверів, часом бували труднощі з цим.

Хороший сорт для:

  • Розслаблення,
  • Відчуття комфорту.

Смакові характеристики і ароматні якості сорту конопель Kings Kush

Цей сорт має солодкий смак з нотами грейпфрута, ягід, винограду. Вплив повільний, довгий, він постійно наростає і стає важким. Людина зануриться в розслаблений стан. Він настільки приємний, що більше не хочеться нічого робити.

Purple Kush – для вживання протягом нічного часу доби

Purple Kush – для вживання протягом нічного часу доби

Присмак сорту Purple Kush вкрай незвичайний і привабливий.

Він поєднує в собі подібні смакові властивості:

  • Дощової свіжості,
  • Весняну рослинність,
  • Прохолоду,
  • Прянощі з натяком на вогнище.

Все це можна відчути на видиху, якщо ви вживаєте даний сорт. Слід знати, що рослина володіє густим насиченим димом, здатним викликати кашель.

Застосування марихуани в медицині

Тим людям, у яких проблеми з дихальними шляхами, необхідно бути дуже обачними, що б не завдати собі клопоту. У разі якщо розмова заходить про ефект, то даний сорт, розрахований виключно для нічного часу доби. Тим більше потрібно враховувати, що генетично переважає індіка, що пояснює рекомендацію вживання в нічний час. Досвідчені гровери вважають, що даний сорт затребуваний на ринку, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Purple Kush.

Ароматні якості і ефективність

Солодка стомленість огортає все тіло, саме ця розміреність заспокоєння і скам'янілості приносить незабутнє задоволення. Даний штам використовують в медичних напрямках, він вміло знімає біль, і допомагає при різних відхиленнях і синдромах. Ефективність каннабісу Purple Kush зашкалює, це чарівна рослина, яке вміє надихнути, і здивувати.

Red Dragon або Червоний Дракон

Red Dragon або Червоний Дракон

Згідно з всіма параметрами чудовий сорт Red Dragon, став підсумком схрещування наступних рослин: West Himalayan Kush з Utopia Haze.

Для цього гібрида є наступні характеристики:

  • Зростання у нього звичайно досягає максимально 90 см,
  • Містить червоні або смарагдові суцвіття,
  • Дає прекрасний урожай.

Присмак і запах у цього сорту вкрай рідкісний, схожий на вишню, або гуаву. Час цвітіння становить 10 тижнів, як правило, завершується або в половині, або в завершенні вересня. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Червоний Змій, і відчути самостійно потужність і неймовірну силу даної рослини.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Насамперед Red Dragon демонструє домінування сатіви, а після- індіки. Зміст ТГК просто прекрасний, досягає 24%. Це надзвичайний підсумок, для досягнення якого, потрібно докласти множинні зусилля і старання. Хоча згідно суті, воно не дасть вам особливо великих плодів, але надасть запаморочливу якість.

Ростити ви його можете як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Назву Червоний Змій отримав, так як ефект в нього вкрай міцний і високоякісний. Чудовим показником є те, що виростити його зуміє як грамотний гровер, так і недосвідчений садівник.

Якщо ви приймете рішення культивувати даний сорт, знайте, що ви не даремно витратите час. Крім цього, беручи до уваги не дуже велике зростання, дракон не притягає до себе непотрібного інтересу. Кущ можна ростити як для продажів, так і своїх цілей.

Master Kush - добре збалансоване поєднання сатіви і індіки

Master Kush - добре збалансоване поєднання сатіви і індіки

Master Kush - це один з найзнаменитіших регулярних сортів конопель. Він має хороші якості, завдяки яким, його застосовують в медицині при різних хворобах.

Сорт має сканк, афганські генетичні коріння. У сорті добре збалансовані поєднання сатіви і індіки, тому і ефект після куріння нагадує легку ейфорію, веселощі починають змінюватися розслабленням і заспокоєнням, після- плавно переходять в сон.

Походження сорту конопель Master Kush

Заради отримання регулярних рослин цього гібрида, селекціонери вирішили схрестити індіку з сканковою сатівою. Гібрид вийшов сильним, з великими гілками і чудовим, ніжним смаком.

Специфіка культивації рослин

Сорт абсолютно не примхливий до відходу. Його зможе ростити навіть тільки початківець гровер, який не встиг ще вивчити всі ази вирощування конопель.

Для Master Kush підходить звичайна грунтова суміш, гідропоніка, кокос і інші субстрати. Сильно підгодовувати мінералами і добривами не треба. Коли відбувається повне дозрівання, то рослини починають видавати земляні аромати. При культивації конопель у будинку, людині краще придбати очищувач повітря.

Смакові якості і ефективність сорту каннабісу Master Kush

Master Kush - знаменитий своїм землисто - солодким смаком, в якому є ноти лимона. ТГК знаходиться в межі 24%, КБР - 0,5%. Ефект вибуховий, дарує відчуття легкої ейфорії і дає сили всьому організму, пізніше, веселощі уйдуть і настає міцний і спокійний сон.

Critical Kush – підвищений рівень ТГК

Critical Kush – підвищений рівень ТГК

Можна відзначити, що це відносно нова рослина в суспільстві каннабісу. Ця помісь є досить великим і чудовим кроком в суспільстві марихуани. Перше, на що потрібно звернути увагу - ступінь ТГК. Вона є цілих 26%.

Це дуже цікавий коефіцієнт, який доступний абсолютно не всім сортам. Згідно суті, він є одним з декількох штамів, з подібною великою ознакою. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Крітікал Куш.

Крім того, особливого інтересу вимагає і ступінь врожаю, беручи до уваги, що безпосередньо, розмір куща не досягає навіть метра у висоту. Малогабаритна рослина з чудовим урожаєм, чудовим рівнем ТГК. Даний комплект є мрією кожного покупця марихуани.

Історія сорту марихуани Critical Kush

Цей сорт був придбаний внаслідок схрещування подібних сортів, як Critical Mass і О.G. Kush, а вони, як встановлено, не мають потреби в доведенні своїх позитивних характеристик. Почнемо з того, що сорт Critical Kush вільно використовується в лікарській області.

У головну чергу застосовується для того, що б усунути типові синдроми, запобігти больовим відчуттям, також надає релаксацію, і комплексне заспокоєння. З цього можна зробити висновок, що даний сорт марихуани, має стриманий, сильний ефект, що, безсумнівно, допоможе вам переключитися, і прибрати напруженість минулих днів.

Основні характеристики конопель

Цвітіння становить 57-61 добу, краще відраховувати приблизно 2 місяці. У разі якщо ви потурбуєтесь про його висадку в половині або наприкінці весни, то ви зберете урожай не один раз, що також важливо для тих, хто бажає придбати максимальну результативність, при мінімальній кількості часу і старань. Урожай як раніше розповідалося, просто чудовий: він може досягати до 770 грам з 1 м².

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Динамічно розвивається як в приміщенні, так і в розкритому грунті. Підійде відмінно майстерним садівникам, і початківцям- коноплярам. Бажаєте спробувати себе в якості гровера? Саме цей сорт допоможе реалізувати бажання.