Культивація каннабісу в індорі або аутдорі стала відомим заняттям в усьому світі. Через зростаючий інтерес до конопель дослідження і розмноження каннабісу було просто неминуче. Гровери використовують особисті знання та діляться досвідом з підростаючим поколінням з догляду за рослинами марихуани. Новачки в конопляній справі не завжди знають, як правильно доглядати за рослинами.

Зміст

Однією з причин культивації марихуани є задоволення від отримання урожаїв і естетичний кайф. Вірним вибором для новачків стануть такі гібриди: АК - 47, Бабл Гам, Біла Вдова. Вони зовсім не примхливі і їх легко ростити. Вони не потребують кропіткої праці і прощають багато помилок.

Кожен початківець гровер легко може впоратися при вірному догляді. Навіть якщо у нього зовсім немає навичок культивації у будинку, то все одно реально зібрати чудовий врожай, слідуючи основним правилам. Якщо у вас був досвід вирощування, то вам все одно не завадять мінімальні поради новачкам.

Культивація канабісу

Культивація культур складається з 3 етапів:

  • Покупка насіння;
  • Вирощування насіння. Щоб вони проросли, треба покласти їх у вологі паперові пакети або губку. Залишити треба вологими, але не мокрими на добу.
  • Як тільки насіння почне набухати і потім розколюватися, то це і є перший етап проростання. Через деякий час з'явитися з насіння відросток (майбутній корінець). Потрібно обережно помістити насіння конопель в землю і присипати не трамбуючи.

Пророщування насіння марихуани в склянці з водою

Треба покласти насіння в склянку з водою 20-ти градусної температури. Протягом 1-2 днів насіння почне розкриватися і показувати свої корінці. Коли самі корені будуть мати довжину 2-3 міліметри, то потрібно прибрати насіння зі склянки. І потім посадити його у землю.

Паперовий рушник - відмінний варіант

Потрібно намочити рушник теплою водою і покласти насіння між шарами. Щодня перевіряйте рушник, щоб не було сухості. Протягом 4-5 днів насіння проросте. Все готово до посадки.

Весь матеріал і дані сорти, які є в компанії Ganja Seeds, застосовуються тільки в інтересах ознайомлювальних даних, і ніяк не несе ту чи іншу пропаганду.