Беремо насіння конопель і йдемо на риболовлю

Якось прийнято вважати, що насіння конопель це наркотик, який прийнято курити. Однак, це зовсім не так. У багатьох країнах насіння конопель продається вільно і його купують для досить мирних цілей. Курити марихуану всього лише одне із застосувань конопель, і кожен вибирає сам, слідувати цьому чи ні. Існує сотні прикладів, коли конопля вживається в їжу, або ж застосовується в медичних цілях, завдяки якій виліковуються деякі хвороби. В цій статті ми розповімо ще про одне цікаве і нестандартне застосування насіння конопель. І сфера для цього підібрана цікава. Це рибалка, одне з улюблених чоловічих хобі. Завдяки насінню конопель можна зробити чудову приманку, завдячуючи якій ви не повернетеся без шикарного улову. Причини, чому риба клює на конопляну приманку, досить прості. У коноплях містяться амінокислоти і майже більше третини найрізноманітніших масел. Ще масло з конопель вміщує в собі такі жирні кислоти як лінолева і альфалінолева. Все це гарантує прекрасний улов на основі чудового «меню» для риби.

Конопляна рибалка

Метод використання конопель для риболовлі

Як же приготувати приманку, яка максимально привернула б рибну здобич? У першу чергу це залежить від того, яку саме рибу ви будете ловити. Але також існують і універсальні приманки, які підходять в будь якому випадку:

  • Коноплі для риболовлі, яка вже готова до застосування;
  • Сухі зерна конопель;
  • Конопляна олія;
  • Борошно з конопель з дуже добре просмаженого насіння.

Якщо ви вибрали останній варіант, то він чудово підійде для того, щоб ловити білу рибу. Аромат смаженого насіння заманить рибку прямо на ваш гачок. Приготувати сухе насіння можна наступним чином: трохи зерен потрібно засипати в термос, залити окропом і залишити на дванадцять годин. Якщо бажаєте підсилити ефект додайте трохи цукру або розпушувача для тіста, який ви можете купити в будь-якому продуктовому магазині. У призначеному рибному місці можна не тільки підгодовувати рибу зернами, а й насаджувати його на гачки, перемолюючи в борошно. Для цієї мети можна використовувати кавомолку. З отриманого борошна замісити тісто і насаджувати на гачки шматочки, як це робиться завжди, коли має бути рибна ловля. Коноплі можна також використовувати як доповнення до традиційних видів приманок, наприклад черв'ячків-опаришів, пшона, насіння будяків, перлової каші. Використовуючи розумні дози конопляного борошна, їх можна додавати в різні склади рибної прикормки. Все це лише підсилить ефективність. Якщо рибна ловля для вас серйозне заняття, то ви завжди повинні мати в наявності конопляне насіння. Їх любить будь-яка риба: і річкова і озерна. Якщо ви будете правильно зберігати конопляні зерна і робити правильні приманки, то без улову не залишитеся жодного разу.