Kerosene Krash - найпотужніший представник індічних сортів, що став справжньою легендою та викликав величезний ажіотаж у шанувальників штамму Gorilla Glue. Сорт не відрізняється високою врожайністю, його цінність у сильному ефекті та унікальних смакових якостях. Запах солярки - головна особливість Kerosene Krash.

Kerosene Krash: История происхождения и особенности сорта

Кущі марихуани невеликі, з безліччю бічних гілок. Шишки розподілені рівномірно і мають інтенсивний аромат, що вражає поціновувачів незвичайних ефектів та смакових якостей.

Покупка насіння конопель Kerosene Krash у нашому інтернет магазині гарантує безпеку та зручні умови доставки. Різні способи оплати та професійна консультація продавця робить співпрацю приємною та продуктивною.

Генетика Kerosene Krash

Сорт виник шляхом схрещування двох легендарних гібридів. Потужний та врожайний Gorilla Glue #4 поєднався зі стійкою генетикою сорту Sherbet. Селекціонери домоглися аромату дизеля. Результат виявився неперевершеним.

Батьківщиною дикоростучої форми канабісу називають прикордонну територію між Афганістаном та Пакистаном. Умови зростання в гірському середовищі відрізняються сильними температурними перепадами, вітром та підвищеною вологістю.

Особливості культивування марихуани

Особенности культивирования марихуаны

Стійкість до хвороб та компактні розміри кущів Kerosene Krash практично не викликають складнощів у догляді. Максимальної врожайності можна досягти правильним доглядом та формуванням зеленої маси кущів.

Штам відрізняється невибагливістю та відмінними адаптаційними властивостями, він підійде як досвідченим гроверам так і новачкам цього мистецтва.

Сорт не дає великих урожаїв, його козирі смак та ефект. Шишки мають досить щільну структуру та пристойні розміри. Насіння коноплі Kerosene Krash підійде для аутдора. Гровери використовують субстрат, ґрунт та гідропоніку.

Вирощування каннабісу вдома

Освітлення. Для ефективного розвитку в гроубоксі важливою є правильна подача освітлення. Підійдуть 1КВт ДНаТ або потужна ЛЕД-система повного спектру.

Температура та вологість повітря. У закритих умовах важливо стежити за рівнем вологості та температурою. Оптимальні показники на рівні 22-28 градусів, вологість рекомендується підтримувати в діапазоні 40-60%. Перевищення норм провокують утворенні плісняви, грибка та гнильних уражень. Уникнути неприємностей можна регулярними провітрюваннями та гарною системою вентиляції. Рекомендується також підгинання гілок та обрізання верхівки для формування куща та рівномірного розподілу суцвіть.

Смакові якості та аромат

Вкусовые качества и аромат

Смакові якості сорту вирізняються неординарністю. Досить їдкий, кислотний аромат із дизельними нотами мають кущі під час цвітіння. Запах схожий на відомий сорт OG, оточений інтересом безлічі фанатів і асоціаціями з потужним американським гібридом.

Ефект коноплі Kerosene Krash

Вживання Kerosene Krash гарантовано забезпечить потужний та тривалий стоун-ефект. Повне розслаблення частин тіла з частковим завмиранням та глибоке занурення у медитативний транс. Відчуття благодаті та комфорту настає одразу після першої затяжки.

Сорт Kerosene Krash більше підійде для релаксу в повній самоті. У процесі такого занурення нерідко настають цікаві інсайти.

Медичне використання

Високий відсоток ТГК має сильний розслаблюючий вплив на психіку. Вживання марихуани допомагає зняти больовий синдром, нівелювати нудоту. Канабіс прописують пацієнтам з нервовими розладами, хворобами стравоходу, цукровим діабетом та онкологією. Фітопродукт підвищує апетит та чутливість смакових рецепторів, покращує стан пацієнтів після хіміотерапії та антиретровірусної терапії.

Терміни цвітіння та рекомендації

Kerosene Krash - сорт, що швидко росте, тривалість цвітіння до 8 тижнів. Розвиток шишок дивує своєю красою та ароматом.

Насіння конопель замовити в інтернет-магазині досить легко. Щоб купити продукт, залиште заявку на сайті, продавець зв'яжеться з вами зручним для вас способом.