Насіння фемінізованих конопель Kalichakra (Калічакра) містить в собі оригінальні якості генетики з Індії. Назву придумали на честь однієї богині, яка була дружиною Шиви, для того щоб наділити рослину силою врожайної сатіви. Завдяки старанням професіоналів-селекціонерів, негативні генетичні особливості зведені до мінімуму, через це конопля не боїться цвілі і шкідників. Це дуже зручно особливо для новачків, тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Калічакра, і зануритися в силу сатіви.

Зміст

Kalichakra

Kalichakra

Конопля Kalichakra: Правильний догляд

У середньому кущ може вирости до 100 см. Зріст абсолютно просто контролювати зменшенням вегетативного періоду, або видаленням верхньої бруньки. Основна кола фантастично величезна. Рослині для гарного росту підійдуть звичайні умови. Хоч в аутдорі, можна досягти оптимальних результатів, але не забуваймо, що впливати на розвиток може і догляд за кущами, і погодні умови, а також фенотип самої рослини. У порівнянні зі звичайною сатівою, відмінно виростає в приміщенні. Моментально збільшується в гідропоніці. Рекомендовано як для SOG, так і SCROG.

Даний сорт не має ніякого запаху, таким чином, його можна сміливо вирощувати таємно. Дорослий кущ покритий кришталевими трихомами високої якості. Він може подарувати врожайність 850-1000 г. Гровери отримують до 550 г з 1 м 2.

Марихуана Калічакра: Смак і аромат

Кінцевий продукт має аромат свіжих фруктів, які наче посипали м'ятою. Саме ментол підкреслює солодкуватий присмак. Будучи відмінним антидепресантом, Kalichakra сприяє розвитку ясного погляду на життя. Формує почуття тепла і невимушеності.