Для успішних сходів, гарного врожаю, вкрай важлива якісна оцінка посівного матеріалу. У цій статті розглянемо особливості огляду «горішків», причини візуальних дефектів, фактори, що впливають на зовнішність зерен.

Зміст

Особливості генетики

Как выглядят семена конопли?

Конопляне насіння володіє повним набором генетики, характерним для представників флори. Утворюються вони в процесі статевого розмноження, отримуючи жіночі та чоловічі батьківські риси. Виняток становлять рослини-гермафродити, які демонструють ознаки обох статей. Завдяки генам визначається, як будуть виглядати паростки, суцвіття, розмір стебел, насіння конопель. Генетика дозволяє виявити саме те насіння, яке найбільш стійке до паразитів, комах-шкідників, забезпечить паросткам швидке зростання, динамічний розвиток.

Фактори, що впливають на зовнішність

За зовнішнім виглядом зерен можна попередньо припустити, яким виявиться урожай. Ясна річ, кволі, тендітні, дуже сухі ядра, не приведуть до успішного харвесту. Такий жахливий зовнішній вигляд може бути викликаний низькою концентрацією гормонів, проблематика яких викликає відсутність захисту від зовнішніх факторів. Слід зауважити, конопляне насіння повністю не закривається, обмежуючи повноцінну циркуляцію повітря і вологи. «Горішки», які виглядають зрілими, мають яскраво-виражений колір, не руйнуються слабким здавленням, гарантуючи потенційно хороший урожай.

Яке купити насіння конопель

Інтернет-магазин Ganja Seeds проводить тестування всіх без винятку реалізованих штамів. Саме сорт, а не зовнішність самого насіння визначає подальшу долю вашого грову. Уважно вивчаючи відмінності між конкретними гібридами, робіть вибір з особливою ретельністю. Канабіс обраного гібридного стрейна повинен відповідати умовам культивування і очікуванням самого конопляра, включаючи врожайність, аромасмакові особливості, показники канабіноїдів і інше. Фотографії насіння і рослин, розміщені на нашому сайті, цілком відповідають реальності. Тому сконцентруйтеся на дослідженні характеристик. Це важливіше для досягнення успіху в коноплярстві, ніж огляд «горіхів». Вони поставляються в захищених від пошкоджень упаковках і пройшли необхідні рівні перевірки, перш ніж потрапити в дбайливі руки гровера.