Багато хто скептично ставиться до такої діяльності, як продаж насіння конопель, вважаючи її нелегальною. Проте відповідно до чинного законодавства України посадковий матеріал не належить до наркотичних речовин, тому його продаж не є адміністративним чи кримінальним правопорушенням. Крім того, за класифікатором видів економічної діяльності продаж насіння конопель через інтернет не заборонено.

У магазині «Ganjaseeds» представлено найкраще сортове насіння марихуани. У нас можна замовити оригінальну продукцію із Голландії, Іспанії, Канади, Ямайки. Ми співпрацюємо зі світовими сідбанками. Наш магазин гарантує швидку доставку, якісний сервіс для комфорту та безпеки клієнтів.

Вся продукція зберігається в оптимальних умовах, тому гарантуємо її високу якість. Ми робимо все, щоб клієнти могли купити оригінальне та якісне насіння канабісу. Тому, якщо ви хочете зробити таку покупку, скористайтеся нашою пропозицією. Співробітники магазину допоможуть підібрати товар та швидко оформити замовлення, а вам залишиться лише отримати посилку на пошті.

Імпортне насіння канабісу за доступними цінами

Імпортне насіння канабісу за доступними цінами

В асортименті нашого магазину представлені найвідоміші штами, у тому числі елітні, такі як Auto AK 47, Auto Jack Herer, Auto White Widow та ін. Оптом і поштучно можна купити такі види марихуани:

Регулярні. Класичні сорти, життєвий цикл яких повністю підпорядкований світловому періоду. Вони є непоганою основою виведення нових штамів.

Індіка. Сорт родом з Індії, який має високий природний імунітет, а також здатність в потрібний момент спрямувати потенціал на формування шишок.

Сатіва. Вид марихуани родом із Колумбії, який здатний швидко переходити до вегетації.

Автоквітучі. Гібридний штам, отриманий шляхом схрещування з дикорослим Рудералісом. Завдяки генетичній модифікації, він має високий природний імунітет. Унікальність автоквітів у тому, що життєвий цикл залежить від світлового періоду.

Фемінізовані. Штами, які завдяки генетичним модифікаціям наділені виключно жіночою генетикою. Вони не схильні до впливу шкідників, грибків, плісняви.

У нас можна купити низькорослі, потужні, невибагливі (для новачків), стрейни, що слабо пахнуть. Деякі з них мають особливу цінність для колекціонерів. Будь-які товари можна замовити з доставкою по Україні та в інші країни світу.

Медичні сорти марихуани

На нашому сайті можна також замовити стрейни, які мають виражений терапевтичний ефект. Вони містять мінімальну кількість каннабідіолу, але при цьому відрізняються високою концентрацією тетрагідроканнабіолу.

Генетично модифіковані медичні штами можуть містити до 6% ТГК та 7,5% КБД. Вони не відрізняються вираженою психоактивною дією, але при цьому здатні давати необхідний терапевтичний ефект. У таких країнах як Аргентина, Австралія, Канада, Чилі, Данія, Німеччина, Греція марихуана легалізована для використання в медичних цілях.

Оптовий та роздрібний продаж насіння канабісу

Оптовий та роздрібний продаж насіння канабісу

Багато хто обирає купувати насіння конопель у поштучному фасуванні, і таке рішення не позбавлене логіки. Насамперед, це чудова можливість вивчити особливості одразу кількох штамів з мінімальними витратами на їх придбання. Крім того, купуючи насіння по одній штуці, ви економите, оскільки їхня підсумкова вартість виходить нижчою, ніж при стандартному фасуванні.

Однак і оптові покупки – це також досить раціональне рішення. Стандартне фасування починається з 3 зерен у пачці. Але якщо замовляти від 5 штук, то на кожній другій пачці можна заощадити до 20% вартості. При цьому зі збільшенням обсягів партії економія зростатиме.

Насіння коноплі поштою – це зручно та безпечно

Купівля насіння конопель в інтернет-магазині – це оптимальне рішення. Ми не розголошуємо дані про клієнтів, не зберігаємо їх у базі, тому гарантуємо повну анонімність. Посилки надходять на пошту без будь-яких розпізнавальних знаків, що дозволяє зберегти в таємниці їх вміст. Усі товари декларуються як сувенірна продукція, що дозволяє виключити виникнення неприємних ситуацій при отриманні посилок на пошті.

Щоб купити насіння марихуани з доставкою, потрібно підібрати відповідний стрейн та оформити замовлення на нашому сайті. За потреби ви можете звернутися за допомогою до наших менеджерів. Оплатити покупки можна переказом на картку ПриватБанку (номер повідомляється після оформлення замовлення) або грошовим переказом Western Union. Наші співробітники оперативно обробляють заявки, формують замовлення та передають їх перевізнику. Ми співпрацюємо тільки з надійними компаніями, такими як Нова Пошта та Укрпошта.

Чи можна легально використовувати конопляне насіння?

Багато хто помилково думає, що насіння марихуани можна використовувати тільки для вирощування кущів. Але посадковий матеріал має більш ширше застосування, яке вписується в рамки чинного законодавства.

Адептам здорового харчування насіння канабісу знайоме як харчова добавка, яка сприяє поліпшенню роботи органів травлення. Крім того, з них можна отримати натуральну конопляну олію, яка широко застосовується для догляду за шкірою, волоссям.

Насіння конопель також використовують як корм для акваріумних риб, папуг, свійської птиці. Рибалки застосовують його, як підгодовування для поліпшення улову. Крім того, конопляне насіння стане непоганим подарунком як колекційний сувенір. У нашому магазині можна придбати його для будь-якого застосування.

Чому варто купувати насіння конопель у магазині ganjaseeds.org

Зручний інтерфейс сайту та інструменти для пошуку потрібної продукції дозволяють замовити насіння канабісу без особливих зусиль. Усього пару кліків мишкою та ваше замовлення буде оформлене. Щоб купити насіння марихуани, не обов'язково реєструватись на сайті. Ми надаємо клієнтам такі гарантії:

Безпека. Наша компанія гарантує максимальний рівень конфіденційності персональних даних.

Непримітна упаковка. Всі товари вирушають у надійній тарі, яка не привертає зайвої уваги. Посилки декларуються поштою, як сувенірна продукція.

Якість. У магазині представлена тільки оригінальна продукція провідних сідбанків світу. Щоб зберегти її якість, ми ретельно дотримуємося умов зберігання насіння канабісу, зокрема підтримуємо оптимальну температуру, освітлення, вологість у приміщеннях. Перед відправкою продукція ретельно оглядається на предмет дефектів.

Порівняння товарів. Інструментарій сайту дозволяє провести порівняння вибраної продукції за різними параметрами.

Наша компанія працює лише з перевіреними перевізниками. Тому ми гарантуємо, що доставка товарів буде виконана протягом кількох днів. Щоб оформити замовлення, зробіть вибір та скористайтеся віртуальним кошиком.