У статті розповідається про Ідеально збалансовані індико-сативні гібриди. Такі як Black Jack, Opium, Bubble Yam, The Ultimate, TrainWreck(Аварія Поїзда).

Зміст

Black Jack або Блек Джек

Black Jack або Блек Джек

Конопля Black Jack (Блекджек) - це прекрасно збалансований 50 на 50 індика-sativa гібрид. Народився сорт з двох найбільш популярних штамів. Він є результатом схрещування Black Domina і легендарного Jack Herer. Ці фемінізовані насіння представляють кращі якості кожного батьківського штаму і прогнозують рослини, які випускають потужний, але приємний аромат з нотками ладану.

Має міцний, лікувальний ефект. Цей ідеальний баланс indica і sativa ефектів, робить вирощування динамічним і цікавим. Досвідчені гровери воліють і рекомендують купити фемінізовані насіння конопель Блек Джек аргументуючи свій вибір тим, що більш насиченого і рівностепеневого в ефективності сорту вони не зустрічали.

Характеристики конопель Блек Джек

Конопля Black Jack розвиває довгі бічні гілки, які нарощують квіткові бутони з величезною кількістю смол. Коли сорт Black Jack повністю дозріває, він має досить великий обсяг і вагу, тому необхідно трохи підрізати рослину.

Коли належним чином кущі підтримані, вони не схильні займати занадто багато місця, що робить їх ідеальними для культивації в приміщенні. Цим можуть скористатися гровери новачки. Сорт конопель Black Jack відомий як один з найпотужніших і найбільш високопродуктивних сортів, він також визнаний за його характерний запах ладану.

Насіння коноплі Black Jack: Вирощування і рекомендації

Необхідно повідомити, що насіння конопель Black Jack добре пристосовуються до всіх популярних методів вирощування і показують зіставні сходи незалежно від методу культивації. Урожай можна збирати до кінця жовтня. При методі індаур врожайність цього штаму становить 500-600 грам з 1 м² і в аутдорі становить 500-700 грам з однієї рослини. Рослина цвіте близько 9 тижнів. При вирощуванні на відкритому повітрі кущі тягнуться вгору. Незалежно від методу вирощування марихуани Блек Джек, врожайність обіцяє бути значною і плодовитою.

Готовий продукт забезпечує дуже ефективний вплив за рахунок:

  • високого вмісут ТГК 16-21%,
  • КБР є помірним на рівні близько 0,5-0,7%,
  • максимальна висота рослини становить близько 3 метрів.

Марихуана Black Jack: Аромат і ефект

Ефект дуже розсудливий і бадьорить high. Також виділяється посиленим солодкуватим запахом, через який відчуваються ласкаві ноти Black Domina і ноти ладану. Ефект від Black Jack такого роду, як другого прадіда - Jack Herer. Надає п'янкий і лікарський вплив.

Сорт з потужним ефектом Opium

Сорт з потужним ефектом Opium

Конопля Opium від GanjaSeeds, володіє потужним ефектом, медичні агенти називають сорт як «тотем».

Фемінізований сорт конопель Опіум в однаковій мірі відмінно вирощується методами закритого і відкритого культивування. Незважаючи на приблизно рівне співвідношення індіки і сатіви, характерні риси висоти і зовнішній вигляд рослини наближаються до індіки.

Насіння коноплі Опіум: Вирощування і рекомендації

Дорослі рослини конопель Opium дивовижної краси. Цей фенотип рослини не вимагає витратного догляду за собою або дотримання критичних правил. Каннабіс володіє високим імунітетом проти грибкових хвороб, стійкий до атак комах і шкідників. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель сорту Опіум.

Конопля Опіум відмінно демонструє свій потенціал в невисоких гроубоксах. Варто пам'ятати для нього необхідно застосовувати трохи добрив. З метою домогтися високої врожайності рекомендовано користуватися системами SOG і ScrOG. Opium володіє високою стійкістю до знижених температур, це дає можливість захоплюватися вирощуванням даного каннабісу в наших широтах - у відкритій землі. В індор рекомендується дотримуватися світлового режиму 18/6.

Марихуана Opium: Аромат і ефект

В ароматі шишок даної рослини присутня суміш плодів з тропіків з ніжним присмаком крему. Вплив Opium наступний: має здатність швидко направляти в мозок чудові ідеї а пізніше призводить до сильного stone-впливу, що змушує злитися з диваном.

Стрейн зі смаком жувальної гумки Bubble Yam

Стрейн зі смаком жувальної гумки Bubble Yam

Штам Bubble Yam відомий своїм характерним солодким запахом. Дуже сильно нагадує оригінальний смак жувальної гумки, з дивним ефектом ейфорії. Даний сорт конопель середньої висоти з невеликими розгалуженнями, на яких красиво розташувалися бутони, покриті кристалічним пилом. Досвідчені гровери воліють і радять купити насіння марихуани сорту Bubble Yam, так як це дивовижне знайомство, подібно дотику до чарівництва.

Характеристики конопель Bubble Yam

У "жувальної гумки" Bubble Yam є своє коріння культивування в Індіані, США від куди генетика переїхала до Нової Англії і потім в Нідерланди. Знадобилося ще багато поколінь щоб, створити настільки солодкий і стабільний сорт, який можна купити на ganjaseeds.com.ua.

Рослина середньої висоти з малою кількістю гілок, які утворюють красиві компактні бутони, що покриті кристалами.

Головна лікарська мета каннабісу Bubble Yam- це звільнення людей від напруги, також часто використовується людьми, страждаючими від неспокою.

  • Висота: 135 см;
  • Середня внутрішня дохідність: 450 грам з 1 м²;
  • Склад: 50% сатіва, 50% Індіка;
  • Ефект: сильний, гуде;
  • Час цвітіння індаур: 63 дня;
  • Аутдор урожай: кінець жовтня;
  • Середнє співвідношення ТГК: 15,5%.

Насіння коноплі Bubble Yam: Вирощування і рекомендації

Використовуйте потужні лампи, ці рослини люблять світло а також сонячні промені. Чим більше буде світла, тим продуктивніше і динамічніше розвиватиметься ваша красуня. Поступово наростить міцні бутони, що випромінюють солодкі ноти дитинства.

Аромат і ефект марихуани Bubble Yam

Трава має характерний солодкий запах. Володіє великою ейфорією. Багато хто не може встояти, коли відчувають цей незабутній і неповторний запах шишок Bubble Yam.

Врожайні коноплі The Ultimate

Врожайні коноплі The Ultimate

Протягом декількох років копіткої селекції винаходився єдиний з найбільш значущих сортів каннабісу - The Ultimate (Ультімат, або "Остаточний"). Фенотип даної рослини визнається кращим з альтернатив для гроверів. Основним плюсом штаму є велика ступінь врожайності з провіантом чудової якості. У даному сорті фігурують два напрямки: сатіва і індіка. Це дуже цікавий варіант, чому ми і рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель The Ultimate.

Насіння коноплі The Ultimate: Вирощування і рекомендації

Гібрид являє собою низьку рослину з малогабаритними шишками, насиченими смолою. Співвідношення листя і шишок, прийнятне для індаур культивування. Переводити в стадію цвітіння можна якщо кущ дійде до висоти 30-35 см. У гроурумі доречно використовувати горщики розміром 5-7 л. Рекомендується кокосове волокно, як субстрат. У вегетаційний період рекомендується дотримуватися ступеню ЄС близько 1,2-1,4. Оптимальний коефіцієнт електропровідності води дорівнює 1,8-2,0. Рівень кислотності води для The Ultimate повинен бути в межах 5,8-6,2.

Сорт конопель The Ultimate стійкий до цвілі і не піддається розкладанню. Гроверу необхідно стежити за рослиною в період повного дозрівання, так як смолисті шишки можуть відвалитися через власну вагу, тому необхідно зробити підпірки. Виділяє ароматний запах під час цвітіння. Знадобиться потужна вентиляція якщо займатися даним сортом у будинку.

Основні параметри конопель The Ultimate

  • Класифікація: індіка 50%, сатіва 50%;
  • Середовище вирощування: в приміщенні, в теплиці;
  • Час цвітіння: 10-11 тижнів;
  • Зміст ТГК: 18-21%.

Медичне використання

  • Хронічний біль,
  • Запалення,
  • Блювота,
  • Безсоння,
  • Розсіяний склероз,
  • Виразка шлунку,
  • Анорексія.

Марихуана The Ultimate: Аромат і ефект

Марихуана The Ultimate має глибокий і багатий аромат манго. Це першокласний дим, неймовірно потужний і сильний ефект, що б'є по ногах. В результаті чого цікаво діє і дуже приємно розсіюється по тілу на максимум. Супроводжується сильним досить м'яким церебральним впливом.

TrainWreck або Аварія Поїзда

TrainWreck або Аварія Поїзда

Фемки TrainWreck (Аварія поїзда) - насіння від GanjaSeeds, представляють суміш 50% індіки і сатіви. Це добре збалансований і високоякісний гібрид, який пропонує комплексний і унікальний баланс в кожному аспекті від рослини. Його аромат, смак і ефективність чудові. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб відчути гармонію поєднання напрямків індіки і сатіви.

Характеристики конопель TrainWreck

Це відмінний сорт конопель, який популярний серед гроверів і комерційних любителів. Має короткий період цвітіння, витривалий, енергійний і дуже легко вирощується. TrainWreck надає високі врожаї з довгими, щільними бруньками, які повністю покриті кристалічними смолами, при досягненні повної зрілості.

Насіння коноплі TrainWreck: Вирощування і рекомендації

Насіння коноплі TrainWreck прогнозують відмінні сходи, а також динамічний розвиток, при вирощуванні в закритому приміщенні. Також дуже добре вирощується у відкритому грунті. Якісне і потужне освітлення є необхідною для досягнення найкращих результатів.

Використовуючи гідропонну установку, можна домогтися вдалих і хороших урожаїв. Шлях до успіху полягає в використанні правильно розподілених поживних речовин, під час вегетативного етапу. Це допоможе рослині домогтися максимальної стабільності в зростанні.

Період цвітіння даного сорту становить близько 9 тижнів, а середня врожайність коливається незначно, в залежності від середовища вирощування. Конопля Аварія поїзду краще підходить для внутрішніх методів вирощування, ніж мінливих умов відкритого грунту, але кущі можуть плодоносити і на відкритому повітрі при помірних умовах, де є середній рівень опадів і вологи.

Основні параметри конопель

  • Зміст ТГК - 22%;
  • КБД - 0,8%;
  • Урожайність - 700-850 грам з 1 м²;
  • Зростає в парнику, в приміщенні і на відкритому повітрі.

Аромат і ефект марихуани TrainWreck

Аромат і смак у TrainWreck дуже сильний і привабливий, має затаєний солодкий фруктовий дим. Він забезпечує потужний, збалансований і тривалий ефект. Це дає користувачеві приємне заповнююче почуття ейфорії, яке діє протягом усього дня. Він також хороший для лікування безсоння.

Марихуана TrainWreck: Аромат і ефект

Аромат соснової шишки, з квітковим, кисло-солодким присмаком. Вплив має сильний і психоактивний. Стимулює і піднімає настрій.