У статті розповідається про огляд фемінізованих сортів. Такі як Hindu Kush, AK 49, Black Domina.

Зміст

Hindu Kush - афгано-пакистанський звір 100% Indica

Hindu Kush

Сорт конопель виник завдяки селекції генетики indica. Підвищене виділення смоли робить сорт конопель ідеальним для виготовлення гашишу. Hindu Kush - різноманітність Landrace, що бере свій початок з вершини гір Афганістану, Пакистану і Північної Індії.

Насіння конопель Hindu Kush: Вирощування та рекомендації

Висота марихуани невелика, має міцне і стійке основне стебло, відноситься до розгалужених видів рослин. Цей штам ідеально підходить для вирощування в більш холодних умовах, де є відповідна температура. За 2 місяці фемінізований сорт конопель Hindu Kush дає більше ніж 500 грам з однієї рослини. Шишки Hindu Kush тверді і круглі, як м'ячі для гольфу, поширені по всій площі куща і повністю покриті яскраво-білою смолою.

Особливості фемінізованих Hindu Kush:

  • Генетика: Афганістан, Пакистан, Індія;
  • Цвітіння: 50 - 60 днів;
  • Урожай: 400-500 грам з 1 м2;
  • Висота: 100 - 120 см.

Марихуана Hindu Kush: Аромат і ефект

Його ефект розслабляє тіло і мозок. Завдяки високому рівню ТГК використовується в медицині.

AK 49 - потужна фемка

AK 49

Цвітіння в приміщенні: 45 - 50 днів;

Незважаючи на потужню назву, сорт конопель АК 49 є ніжним і красивим, він залишив слід в багаторічній історії гібридів конопель. Його спадщина, це «традиція коренів» 1970 року. Штам створений на основі Thai і Afghani, став популярним під назвою AK 49 на початку 90-х років.

Характеристики конопель АК 49

Сорт конопель AK 49 - це дуже багата на смоли рослина, в якій присутні компактні шишки, де щитинки волосків блищать трихомами. У AK 49 присутній пряний запах сканку, поєднаний з відтінком сандалового дерева, але смак більш солодкий і злегка з квітковою нотою. AK 49 - це дим, з високим рівнем вмісту ТГК. Генетичне походження даного сорту ділиться на 65% sativa і 35% indica.

Насіння конопель AK 49: Вирощування та рекомендації

AK 49 часто вирощується у закритому грунті, але бувають випадки, коли деякі гровери приймають рішення висадити насіння конопель у відкритому просторі. Вирощуючи в гроубоксі, можна домогтися певних успіхів і позитивних результатів.

Медичне застосування марихуани AK 49

AK 49 часто використовується в лікувальних цілях, має особливу властивість впливу на людей, які страждають від хронічного болю, нудоти, депресії, безсоння, головних болів, ПМС, і артриту. Це один з найбільш лікарських сортів, які застосовуються в медицині. 

Основні параметри:

  • Зріст трави 60 см;
  • Внутрішній урожай становить 450 грам з 1 м2;
  • Час цвітіння 45 - 55 днів;
  • Урожай в аутдорі збирають в середині жовтня;
  • ТГК - 20%.

Марихуана АК 49: Аромат і ефект

Під час вживання марихуани АК 49 відчувається солодкий смак, ефективність сорту вбиває наповал.

Black Domina: високоякісний вплив конопель

Black Domina

Сорт конопель Black Domina (Чорна Доміна) включає в себе більше 95% Indica. Цей сорт каннабісу виділяється достатньо нетривалим етапом цвітіння і дозрівання, крім того великою кількістю дивних кристалів. Знамениті і всім відомі чотири сорти, що приймали участь у створенні Black Domina по лінії Afghanica:

  • Afghani Indica;
  • Canadian Ortega;
  • Northern Lights;
  • Hash Plant.

Каннабіс Black Domina з'явився за рахунок неймовірних сортів і кропіткої роботи генетиків. Це дозволяє новачкам і професіоналам гроверам, купити насіння марихуани Black Domina на ganjaseeds і вирощувати якісний продукт.

Характеристики конопель Black Domina

Сорт конопель Блек Доміна дуже стійкий, внаслідок цього безперечно годиться для вирощування в закритому просторі. Гровери з багатим досвідом застосовують спосіб SOG при вирощуванні. Так як рослина малогабаритних розмірів, вона швидко зацвітає,  та надає дуже великий урожай. Велике листя усіяне густими смоляними бошками. Смола з конопель Black Domina практично стікає. Круглі шишки, великі, покриті апельсинового кольору волосками (часом вони приймають світлий тон). Кущ випромінює привабливий аромат з легкими нотами перцю.

Насіння конопель Black Domina: Вирощування та рекомендації

В приміщенні:

Кущ подібного ґатунку правильніше ростити тільки в приміщенні, згодом очікується відмінний урожай з аналогічною якістю продукту.

Вирощування методом аутдор:

Black Domina вирощують таким способом, але варто врахувати - за таких умов кущі виробляють менше шишок. Гровери з досвідом радять купити насіння марихуани даного сорту тим, хто любить круглий рік вирощувати в гроубоксі.

Медичні характеристики марихуани Black Domina

Black Domina відноситься до сортів конопель з медичними властивостями. Застосовується для лікування стресу, безсоння, тривожності, депресії, почуття страху. При курінні Black Domina знижує спинний, головний біль. Хоча є плюси застосування даних конопель, є й негативні чинники. Усі досвідчені гровери і лікарі, які використовують марихуану для пацієнтів, застерігають, що при передозуванні подібним сортом є всі шанси отримати протипоказання: схвильованість, страх, у тому числі і параною.

Марихуана Black Domina: Аромат і ефект

Апетитний і стійкий ефект. Конопля Black Domina містить солодкуватий, мигдальний присмак. Каннабіс Black Domina характеризується сильним, щільним димом. Ефект після куріння відчувається чудовим, тривалим і потужним напливом. Тривалість дії дуже довга, триває більше трьох годин. Відчувається приплив сил, енергії, часом сорт спонукає до високої працездатності. Мозок відразу ж заповнюється щастям, симпатією до всього, що знаходиться у світі навколо. Після куріння Блек Доміни у людини виникає комунікабельність і балакучість.