У статті розповідається про огляд хейзових гібридних фотофемок. Такі як Super Lemon Haze, Amnesia Haze, Super Silver Haze, Neuilles Haze.

Зміст

Сорт-переможець кубків Super Lemon Haze

Super Lemon Haze

Випущений сорт конопель Super Lemon Haze за допомогою схрещування пахучого Lemon Skunk і знаменитого Super Silver Haze. Це єдиний, з найбільш цитрусових сортів. Насіння коноплі Super Lemon Haze, прогресують в рослині, в складі яких домінує сатіва.

В ході схрещування сформовано неймовірно прекрасну і потужну рослину з довгими, сильними відростками і короткими міжвузлями. Завдяки власним неповторним даним, такий сорт багаторазово захоплював призові місця, в загальному популярному змаганні Cannabis Cup в 2008, 2009 а крім того в 2010 роках.

Насіння коноплі Super Lemon Haze: Вирощування і рекомендації

Незважаючи на свої унікальні властивості, фемінізовані насіння конопель Super Lemon Haze володіють чудовою схожістю і не просять формувати їм спеціалізовані або промислові умови. Їх паростки невибагливі в культивації, тому при найменшій увазі та догляді, можна покладатися на придбання вражаючих габаритів врожаю.

Постійний догляд за кущами, що використовує потрібні і основні елементи, дасть можливість гарантувати сорту чудове зростання і високу результативність. Супер Лемон Хейз дарує дуже високий урожай в Outdoor і Greenhouse культивації. Гровери, як правило, ростять різними способами. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. Однак деякі любителі, вибирають розмножувати Super Lemon Haze в гідропонних системах. Тут слід дотримуватися загальноприйнятій нормі ЄС і постійно стежити за живильним розчином.

У відкритому грунті каннабіс вирощується при помірному кліматі. Рекомендовано підв'язувати відгалуження, або використовувати підпірки. Сорт дуже добре демонструє себе при системах LST і ScrOG.

Нереальний урожай - Indoor, Outdoor:

  • Аутдор надає 600-800 грам з 1 м²;
  • Індор 1200 грамів з куща.

Медичне застосування марихуани Super Lemon Haze

За рахунок високого ступеня змісту ТГК (найбільш 19,33%), Super Lemon Haze динамічно застосовується лікарями, так як він дуже ефективний проти:

  • Стресу,
  • Депресії,
  • Лікує астму,
  • Подагри,
  • Епілепсії,
  • Анорексії.

Аромат і ефект марихуани

Super Lemon Haze є власником активного золотистого ароматного відтінку, майстерно доповненого строгими хейзовими нотами. Запах даного сорту згідно з правом визнається його головним плюсом, який заслужив йому величезне число нагород. Сорт характеризується довгим ефектом, відчуттям ейфорії.

Милими хвилями розхлюпується по тілу, кличе до оригінальної творчості і незвичайного мислення, що дає можливість втілювати напливи натхнення в реальність. Міцний ефект безумовно принесе насолоду майстерним покупцям. А от новачкам необхідно обмежитися невеликою дозою.

Виграші та кубки Super Lemon Haze

Список перемог грунтовний:

  • НТСС 2008 1-й виграш;
  • НТСС 2009 1-й виграш;
  • НТСС 2010 3-й виграш;
  • IC420 Growers Cup 2010 року (Sativa Breeder) 1-й виграш;
  • Spannabis Cup 2011 року (Indoor Hydro Cup) 2-й виграш.


Amnesia Haze - переважно сативний сорт

Amnesia Haze

Конопля Amnesia Haze презентує себе як рослина, яка спеціально виведена внаслідок комбінування унікальних рослин. Експерти дали найменування генетиці Haze genetics. Фемінізований сорт Амнезія Хейз, має в перевазі сатіву.

Раніше майже всі гровери зуміли дати оцінку його характерним смаковими властивостями. Його привабливий запах під час цвітіння, яскраво акцентує на собі увагу. В результаті високого співвідношення схожості насіння конопель Amnesia Haze, користується неймовірною популярністю і попитом.

Характеристики конопель Амнезія Хейз

Любителів сатіви, притягує неймовірна висота, яка може досягати вражаючих відміток. В одній дорослій дозрілій рослині міститься високий ступінь ТГК більше 20%. Це дає можливість гроверу отримати від Amnesia Haze заздалегідь прогнозований і позитивний результат. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Амнезія Хейз.

Amnesia Haze: Особливі параметри

  • Вирощується усіма способами;
  • Цвіте всього 12 тижнів;
  • Велика кількість врожаю до 800 грам.

Насіння коноплі Amnesia Haze: Вирощування і рекомендації

Насіння коноплі Amnesia Haze швидко проростають і динамічно розвиваються в щільні і масивні кущі. Стаф прозвали «найкращим димком», тому як sativa є домінуючим напрямком з відносно високим вмістом ТГК. Амнезія Хейз вважає за краще бути вирощеною на свіжому повітрі, в сонячному кліматі Північної Африки, Австралії, Каліфорнії.

Період цвітіння конопель становить 12 тижнів. Даний сорт конопель можна вирощувати в теплицях, гроубоксі і у відкритому грунті. У приміщенні рослина відзначиться висотою близько 80-140 см, а на відкритому повітрі- більше 2 метрів, з межею врожаю 600-800 грам з 1 м², або 650-700 грам з одного куща відповідно.

Amnesia Haze має жіночий атрибут, що робить його легше вирощувати, ніж інші Haze штами. Регулярні насіння рівні закономірності 50/50 самців і самок. Хоча іноді кількість самок буде більше, але з фемінізованими насінням існує майже 100% вірогідність того, що всі рослини будуть жіночої статі.

Аромат і ефект марихуани

Марихуана Amnesia Haze має ароматний і освіжаючий смак, типовий для Амнезії з присмаком фруктів. Вплив дуже ефективний і потужній.


Super Silver Haze - володар кубків в категорії гідро

Super Silver Haze

Super Silver Haze - володар призових кубків марихуани для гідро категорії (1997, 1998, 1999 р). Super Silver Haze також перший призер в High Times Великий Кубок в 1998 р Досвідчені гровери обожнюють даний сорт і рекомендують купити насіння марихуани Супер Сільвер Хейз, щоб познайомитися з лідером каннабісу.

Насіння коноплі Super Silver Haze: Вирощування і рекомендації

Супер Срібний Haze поєднує в собі генетику трьох рослин Skunk, Haze, Nortnern Lights. Ця рослина може бути вирощена зовні в екваторіальній зоні, приблизно між 35-ю широтою півночі і півдня. Краще вирощувати даний сорт гідропонним способом.

Дана культура розвиває смоляні суцвіття з великою кількістю трихом. Коли під час дозрівання розташовуються компактно, це спрощує догляд за рослиною. Цвіте в приміщенні близько 11-12 тижнів, з наданим урожаєм близько 800-1500 грам на 1 м². Рослина має продуктивні довгі гілки. Ідеально підходить для методу вирощування Scrog. Цвітіння закінчується у відкритому грунті, в середині жовтня.

Оптимальне кліматичне місцезнаходження:

  • Тропіки;
  • Субтропики;
  • Помірний клімат.

Також має лікувальну ефективність, яка застосовується в терапії для усунення болю і стимуляції апетиту.

Super Silver Haze: Ароматні якості і вплив

Сорт марихуани Super Silver Haze має складний аромат: поєднання квіткової димки з солодким сканк і глибокий підтекст з Західного Cіяння. Смак гострий і пряний. Супер Silver Haze діє так, що охоплює тіло і розум повним спектром ефектів. Відчуття каменю і езотеричного впливу паралельно супроводжуюче філософськими атрибутами.


Психоактивний стрейн Neuilles Haze

Neuilles Haze

У сфері гроверів нездійсненно зустріти два однакових судження про насіння конопель Neuilles Haze. Комбіноване поєднання сатіви і індіки з психоделічним ефектом, який має довгий інтроспективний вплив, підвищуючи внутрішню силу. Генетичне схрещування відбулося за участю NL5 і Haze.

Характеристики конопель Neuilles Haze

Neuilles Haze є великий граціозний кущ. На витягнутих великих гілках протягом 14 тижнів зріють довгошерстні запашні бруньки. Аромат шишок легкий, але в той же час важкий, чарівний власною стійкістю. Їм просочується фактично все місце біля куща. Зрілі рослини здатні виробляти потужний, якісний продукт від 250 до 500 грам з 1 м². Бутони у Neuilles Haze великі, але не надмірно щільні, після лікування вони зберігаються ще довгий час.

Насіння коноплі Neuilles Haze: Вирощування і рекомендації

Спілкування з Neuilles Haze полягає в тому, що його культивування не є проблемною діяльністю. Ці фемінізовані насіння легко пророщують і сходять а рослини не вимагають багато уваги для забезпечення гарного врожаю.

Ще більшим фактором є навколишнє середовище: чим менше простору, тим швидше і стрімкіше вони будуть рости. Щоб вирішити цю проблему, будьте готові надати достатню кількість як вертикального, так і горизонтального простору.

Рекомендується використовувати регулярне освітлення в режимі 18/6 - це працює найкраще. Сорт досягне зрілості, приблизно після 12 тижнів цвітіння. Один з найшвидших штамів навколо. Чим довше ви залишите цвісти кущі, тим більше рівень ТГК отримаєте.Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. При цьому потрібно надати стабільний і достатній раціон поживних речовин. Постарайтеся забезпечити їм більш високий рівень вологості повітря з коливанням від 60% до 80%. Даний сорт любить працьовитого гровера, але і нагорода значно перевищує зусилля.

Основні параметри конопель

  • Час цвітіння в приміщенні у Neuilles Haze: 12-14 тижнів, з урожаєм до 700 грам з 1 м²;
  • Урожай до 1200 грам з рослини, аутдор;
  • Урожайність: індаур 500 грам з 1 ²;
  • Аутдор: 1000 грамів з рослини (субтропічний клімат)
  • ТГК: 25%;
  • КБД: 1.1%;
  • КНБ: 0.2%;
  • Урожай аутдор: в жовтні;
  • Висота рослини: в закритому просторі 120-150 см, в аутдорі 2 м.

Медичне застосування марихуани

Є антидепресантом або застосовується в терапії.

Лікарське призначення:

  • Епілепсія;
  • Хвороба Крона;
  • Безсоння;
  • Депресія;
  • Розсіяний склероз.

Марихуана Neuilles Haze: Аромат і ефект

Аромат соснової шишки, з квітковим, кисло-солодким присмаком. Вплив має сильний і психоактивний. Стимулює і піднімає настрій.