Генетика Hawaii - рідкісний представник сатіви, що росте поблизу екваторіальних зон нашої планети. Привезене з Гавайських островів оригінальне насіння швидко завоювало популярність у селекціонерів усього світу. На основі унікальної генетики було створено безліч нових сортів канабісу. Незважаючи на досить тривалий період цвітіння, нові лендрейси займають призові місця на різних конкурсах, присвячених канабіс культурі.

Hawaii Семена Конопли

Зовнішній вигляд штамів порадує око не лише новачка, а й досвідченого конопляра. Високі сходи формують щільні, але легкі світло-зелені суцвіття, які до кінця життєвого циклу набувають жовтуватого забарвлення завдяки мільйонам бурштинових трихом, які покривають рослину цілком.

Аромат під час цвітіння стійкий і представляє барвисту палітру, в якій змішалися інтонації затхлості, мускусу, спецій, а деякі фенотипи мають насичені дерев'яні нотки без натяку на солодощі. Запах диму може здатися трохи терпким і викликати чхання.

Смакові якості гібридів на основі гавайської генетики виявлені яскраво. Насичений маслянистий дим залишить кислуватий післясмак з сосновими відтінками та землистістю. Ефект з сатівним «Хаєм», що чітко простежується, пробудить у курцеві майстра креативної думки і подарує безліч геніальних ідей. Сорти чудово підходять для приятельської вечірки, а також для пошуку натхнення. Під час куріння розум прояснюється, розумові процеси прискорюються, відчувається виразний приплив високочастотної позитивної енергії, яка не дозволить всидіти на одному місці. Ефекти тривають до 2,5 годин.

Успадкована висота кущів диктує гроверу особливі умови культивації представлених сортів. Сходам буде потрібний просторий бокс, але швидке переведення рослин на цвітіння надасть можливість культивації і в скромних оранжереях. Рослини легко клонуються, тому садівник зможе в кілька разів збільшити врожайність вибраного сорту.

Медичний потенціал дозволяє використовувати екстракти та сухі суцвіття для зняття больових симптомів різного походження. При зниженні життєвого тонусу бутони гавайських штамів також виявлять себе з найкращого боку.