У статті розповідається про багатих смолами гашишні афганські стрейни. Такі як Afghan Kush, Original Afghani, Top Afghani,White Rhino(Білий Носоріг).

Зміст

Afghan Kush - приклад найчистішої індіки

Afghan Kush - приклад найчистішої індіки

Сорт конопель Afghan Kush (Афган Куш) передбачає собою чудовий приклад найчистішої індіки. Успадкував коріння від предків з Афганістану. Тому рослина має реальні афганські характеристики. Якщо людина ще жодного разу не вирощувала, але є величезне бажання, це чудова можливість приступити до власного дійства, використовуючи саме цей сорт. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Афган Куш, навіть початківцям гроверам.

Основні характеристики конопель

Рівень ТГК досить високий, досягає 22%. Це пристойний коефіцієнт, чому даний сорт і вважається цілющим. Час цвітіння становить приблизно 57 діб. Урожай мало сказати прекрасний, досягає позначки максимально в 500 грам з 1 м2. Збирати врожай можна вже в жовтні.

Застосування марихуани в медицині

Має чудові рецензії від хворих, яким коноплі даного сорту, допомогли впоратися зі стражданнями, і позбутися від важких наслідків після захворювання.

Є рецензії доводячі, що ефект від даного сорту, чудовий і приголомшливий. Сорт Afghan Kush викликає відчуття ейфорії, а також одночасного спокою. Бореться з депресією, дарує відчуття заспокоєння, і просто чудовий стан.

Його використовують, в разі якщо у вас:

  • Пригніченість,
  • Відсутній апетит,
  • Задишка,
  • Дисфорія,
  • Гіперактивність.

Ароматні якості і ефективність

Досить однієї затяжки, щоб отримати потрібний ефект, і не варто жартувати з даною рослиною. Марихуана може вас покарати сухістю слизової, і навіть спутаним, божевільним станом.

Original Afghani – оригінальний гірський лендрейс

Original Afghani – оригінальний гірський лендрейс

За сутітю, завдання будь-якого конопляра, як початківця, так і досвідченого - відшукати той сорт конопель, який би надавав великий і миттєвий результат. З огляду на бажання мати невибагливу, але продуктивну рослину. Власне подібним і є сорт Afghani. Даний штам зарекомендував себе як потужний лідер, і конкурент на ринку каннабісу, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Афгані.

Основні характеристики конопель

Ступінь ТГК марихуани Afghani (Афгані) становить 14%. Переважний напрямок в даному сорті в основному індіка. Збирати врожай можна в половині вересня, а іноді і в кінці жовтня. Цвітіння Afghani становить приблизно 58 - 62 діб.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Аромат в момент зацвітання досить міцний внаслідок цього, в разі якщо людина прийняла рішення ростити сорт в замкнутому приміщенні, то їй слід потурбуватися про спеціалізовані фільтри, які витягнуть зайвий запах.

Шишки всіяні листям, акцентують вкрай багате число смол.

Крім цього Afghani # 1 містить дуже щільну і міцну структуру, динамічний розвиток і приємний кінцевий результат. Чудово підійде як варіант для подальшого схрещування.

Ароматні якості і ефективність

Ця рослина подарує вам умиротворення, і релаксацію.

Top Afghani – один з найкращих індичних гібридів

Top Afghani – один з найкращих індичних гібридів

Сорт Top Afghani (Топ Афгані) є результатом схрещування штамів Топ 44 і афганки. В результаті вийшов найбільш конкурентноздатний сорт, в порівнянні з іншими варіантами конопель. Рослина займає небагато місця в вирощуванні, чому і вважається зручною для багатьох.

Основні характеристики конопель

  • Він підійде для гровера з різними запасами навичок,
  • Ростити його можна у відкритій землі, в замкнутому приміщенні, і в теплиці.

У кожному разі він дає прекрасний урожай, чудовий ефект, просто естетичну насолоду, тому як рослина прекрасна і унікальна. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Топ Афгані, і виростити для себе лідера каннабісу.

Особливості рослини Top Afghani

Сам сорт дуже стрімко зацвітає, в разі якщо йому надані зразкові обставини. Однак результат, майже завжди перевищує ваші надії. Зверніть увагу, що цей сорт є достатньо не стійким гібридом, внаслідок чого, рослини можуть відрізнятися один від одного.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Цвітіння марихуани Top Afghani відбувається в ході 8 - 10 тижнів, чіткий зміст ТГК досі не обчислено. Хоча якщо виходити з якості ефекту, можна сміливо заявити, він досить високий.

Аромат в період цвітіння досить міцний, внаслідок цього бажано оснастити місце в якому ви вирощуєте спеціальними вугільними фільтрами. Вони зможуть цілодобово чистити повітряний простір, тим самим відверне інтерес найближчих жителів.

White Rhino або Білий Носоріг

White Rhino або Білий Носоріг

Конопля White Rhino - сорт, який виготовлений на Україні. Вважається фотоперіодною і регулярною рослиною. В основному переважають напрямки індіки, що дуже помітно як у зовнішніх характеристиках, так і у внутрішніх ефективних властивостях. Підсумок кросу сортів White Widow і Afghanica, змусив стрепенутися все суспільство каннабісу.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Чудовий вибір для комерційних цілей, внаслідок того, що кущі мають величезні шишки наповнені смолою. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани White Rhino, щоб виростити прекрасні рослини, і отримати чудовий урожай чудової індіки.

Для досягнення найбільшого врожаю, необхідно виділити багато власного часу. Так як коноплі White Rhino важливо, щоб її власник її любив і дбав про неї. Внаслідок високому вмісту ТГК, є лікарським сортом.

Слідкуйте за кислотністю води, якщо її рівень вище 6,5 слід його знижувати. Для цього існують спеціалізовані калібрувальні рідини (порошки). Хоча можна також використовувати ортофосфорну, або сірчану кислоту, якщо вона є.

Ароматні якості і ефективність

Ефект як у індіки, проте гени індуської сатіви розбавляють вплив, власними особливостями. Потужне освітлення відіграє важливу роль в «якісному» цвітінні, і звичайно ж поєднується зі своєчасними поливами.