У статті розповідається про регулярні сорти коноплі. Такі як Hash Passion, Belladonna, Violator Kush.

Зміст

Hash Passion

Hash Passion


Конопля Hash Passion - фотоперіодний, регулярний сорт каннабісу, дитинча відомого Moroccan. Даний сорт не поступається прекрасному прадіду, а часом і перевищує його. Чудовий вибір для виробників гашишу.

Основні характеристики конопель

Внаслідок того, що марихуана Hash Passion стрімко дозріває, приблизно 48 діб, урожай можна збирати вже у вересні. Висаджують розсаду переважно тільки навесні. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Hash Passion і виростити дивовижний сорт для насолоди.

  • Ступінь ТГК середній, приблизно 11%;
  • Присмак у конопель Hash Passion на любителя, зі специфічними нотами.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Шишки щедро вкриті смолою. Даний штам є великою рослиною, якщо ви збираєтесь ростити його на вулиці, при відповідному догляді він може дати хороший результат.

Belladonna


Конопля Belladonna (Беладонна) - фотоперіодний регулярний сорт, мікс індіки і сатіви. Даний сорт містить чудову властивість великого врожаю, підтверджену з 1998 року. Здобув відомість і популярність для торгового вирощування.

Основні характеристики конопель

Вважається привабливим і чарівним сортом для багатьох досвідчених гроверів. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Беладонна і познайомитися з цією шикарною красунею, прикрасивши нею власний сад або квартиру.

Найменування сорту Belladonna дали через його красу, рослина приваблива з помірним обсягом листя, зовнішні риси типові для індіки, а шишки витонченого апельсинового тону.

Ароматні якості і ефективність

Присмак і запах різкий, трішки плодовий. Рослина не кучерява, не має можливості сильно «стрибати в висоту». Не чутлива до цвілі. Її поступливий характер вимагає поваги й уважного поводження, так як конопля даного сорту потребує людської уваги для розкриття потенціалу і контролю навколишніх обставин.

Violator Kush

Violator Kush


Конопля Violator Kush - дуже унікальна рослина, яка істотно відрізняється від своїх побратимів. Вона невисока і густа, має велике і густе листя. Представляє домінування індіки, що робить даний штам таким сильним і бездоганним.

Основні характеристики конопель

Даний сорт цвіте 9-10 тижнів. Ступінь ТГК просто чудовий, становить цілих 24%. Смолисті шишки можуть бути неймовірно великими, а до того ж ще й важкими. Тому є ймовірність, що вам знадобляться підпірки для гілок, щоб вони не зламалися під вагою бутонів.

Рослина дуже приваблива, так як успадкувала особливий шарм кущів індіки. Це вишуканий сорт, який зберігає в собі особливі древні таємниці і загадки. Гровери і конопляри дуже шанобливо ставляться до неї.

Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Віолатор Куш для знайомства і вивчення найчистішої індіки. У висоту каннабіс Violator Kush досягає 1,5 метра, а урожай 500 грам з 1 м². Збирати врожай можна вже на останньому тижні вересня.

Застосування в медицині

У медицині даний сорт може застосовуватися як заспокійливий засіб, щоб посприяти хворому заснути. Конопля Violator Kush -лікарський засіб, який в розміреному застосуванні може бути корисною і якісною панацеєю проти всіх проблем зі здоров'ям.

Ароматні якості і ефективність

Ефект у даної рослини вкрай привабливий, настає відчуття розслаблення, хочеться відпочити, полежати. Тому він відмінно підійде тим, хто бажає відпочити протягом важкого робочого тижня, хто втомився і хоче зняти напруженість.