У статті розповідається про сорти GanjaSeeds на основі генетики White Widow. Такі як White Widow х Chronic, White Widow x Bubble Gum, White Widow x Early Skunk, Northern Lights x White Widow(Кришталевий дощ).

Зміст

Гібрид з медичними властивостями White Widow х Chronic

White Widow х Chronic

White Widow x Chronic - темніший варіант з приємно помаранчевими волосками, які вкрили кожен бутон. Каннабіс відмінно застосовується для комерції. З медичної точки зору його можна використовувати проти стресу, тривожності і депресії. Радять для пацієнтів в медицині. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту, адже органічні лікарські засоби куди краще медикаментів.

White Widow x Chronic: Вирощування і рекомендації

Гарний сорт конопель, так як відмінно адаптується і вирощується в кімнаті. Завдяки його стійкості можна добитися відмінних результатів, одночасно застосовуючи оптимальне освітлення.

Аромат і ефект марихуани

Запах дуже радує. В ньому присутні:

  • М'ята;
  • Мускус;
  • Сканк;
  • Фруктовий бриз.

Ці запахи виділяються з початком кольору. На смак як палений мигдаль. М'який стоун і кам'яний стан, який триває досить довго. Тривалий і збалансований ефект.


Нащадок сортiв-переможцiв кубкiв White Widow x Bubble Gum

White Widow x Bubble Gum

Сорт конопель White Widow x Bubble Gum - це Чистокровна марихуана, отримана з двох популярних, багаторазово відзначених нагородою сортів. Є в сукупності смачною жувальною гумкою, з потужною білої вдовою. «Жувальна гумка» відноситься до часу метрополітену 1970-х в США, в той час як молодша Біла Вдова, стала голландським продуктом в 1990-х. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб скуштувати потужний солодкий ефект.

Вирощування і рекомендації для White Widow x Bubble Gum

Сорт конопель з невеликою кількістю гілок, і великою головною колою. Має тверді бутони. White Widow x Bubble Gum виростає до 1,3 метрів в закритому приміщенні. Переважно рослині відмінно підходить вирощування в тропіках на відкритому повітрі, внаслідок цього, може досягти 1,6 метрів.

При необхідності, висоту можна регулювати, обрізаючи живці, або підв'язуючи гнуті гілки. Листя і шишки каннабісу успадкували рясне виробництво смоли від Білої Вдови. Після її шостого тижня розквіту, можна виявити кришталевий покрив по всьому кущу.

Основні параметри конопель

  • Indica 60%;
  • Sativa 40%;
  • Походження: White Widow - Bubble Gum;
  • Урожай: середина листопада.

Медичне використання

Практикується в медицині. Діє як бальзам для нервів з хорошим потенціалом, як болезаспокійливий ефект.

White Widow x Bubble Gum: Аромат і ефект

Знайомство починається з смачного солодкого диму. Говорячи про задоволення, у цього різноманітного ґатунку, як відомо за чутками, є легкий збудливий засіб.

Ідеальний варіант для релаксації в вихідний день, тихий медитативний момент в перерві.

Глибокий і багатий аромат ягід манго. Ефект блискавичний, звалює наповал. Повільно демонструє різні боки своїх властивостей.


Переважно сативний стрейн White Widow x Early Skunk

White Widow x Early Skunk

Сорт марихуани White Widow x Early Skunk з'єднує кращих його двох предків: White Widow і Early Skunk. В даній рослині переважає sativa і її мозковий ефект. Величезну рослину було створено, як стійкий сорт до різних паразитів і грибкових захворювань.

Характеристики White Widow x Early Skunk

У даного сорту час цвітіння 7-8 тижнів. Повне дозрівання настане тільки через 50 днів цвітіння в закритому грунті, а в аутдорі - середина вересня.

  • Метод культивування: приміщення / відкритий грунт;
  • Фенотип рослини: Sativa;
  • Ефект: мозкова активність;
  • Час цвітіння індаур: 50 днів;
  • Зовнішнє цвітіння: середина вересня;
  • Відмінна стійкість до заморозків.

Ароматні якості і вплив марихуани

У марихуані White Widow x Early Skunk присутній дуже сильний аромат. Ефект сатіви впливає потужно, при цьому розслабляє і знімає стрес в робочий день.


Урожайний сорт White Widow х Black Domina

White Widow х Black Domina

GanjaSeeds пропонує нам фемінізовану версію, де зливаються такі чудові сорти як White Widow х Black Domina. Це чиста індіка Black Domina, з білим смолистим сортом White Widow, вони дають можливість отримати результативний збір врожаю.

Характеристики White Widow x Black Domina

Зовнішній вигляд сорту White Widow x Black Domina, має в своїй структурі світло-зелену палітру з помаранчевими волосками і помітними кристалами. Структура каннабісу щільна, повітряна, має густі, липкі і великі шишки просочені смолою. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель даного сорту для того щоб вивчити і ближче познайомитися з лікарською індікою.

Вирощування насіння конопель і рекомендації

Вирощується сорт конопель Indoor, Outdoor, Greenhouse. Зростає методом (грунт / гідропоніка). Рекомендується використовувати поживні речовини (органічні і хімічні): у вегетаційний період, який триває 4 тижні. Необхідно використовувати світлову потужність в 1000 Вт МГН і 1000 Вт ДНаТ. Урожайність цієї рослини дуже висока, становить близько 1500 грам з 1 м².

- Зростання в 70-150 см;

- Рослина цвіте 55-65 днів.

Аромат і ефект марихуани

Ароматна трава White Widow x Black Domina з смаковими відтінком цитрусових, землистих плодів, має фруктовий і квітковий аромат, укладений в одне ціле. Має свого роду кислий, пряний запах. Повністю відчувається розслаблення і можна отримати функціонально наркотичний кайф.


Northern Lights x White Widow або Кришталевий дощ

Northern Lights x White Widow

Що буде якщо схрестити два найвідоміших і популярних сорти конопель, такі як Northern Lights і White Widow? Ви отримаєте дивовижний штам на ім'я «Кришталевий дощ».

Ця рослина має величезні липкі бруньки з кристалічним насипом і дає багатообіцяючі врожаї. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб спробувати настільки унікальну «суміш».

Насіння коноплі Northern Lights x White Widow: Вирощування і рекомендації

Вирощений продукт з насіння конопель Північне Сяйво і Біла Вдова містить високу ступінь ТГК від 15% до 20%. Витягується в зростанні до 70 см, кущі марихуани будуть плодоносити в розмірі 50-250 грам з однієї рослини.

Легкий компактний каннабіс відмінно культивується дома в гроубоксі. Конопля даного сорту має не довгий цикл дозрівання, який триває близько 8-9 тижнів.

Ароматні якості і вплив марихуани

Дим має солодкий приємний смак. Впливає ефект моментально і дуже інтенсивно. Збалансована суміш sativa і сильно розслаблююча indica.