У статті розповідається про сорти марихуани із фруктовим ароматом. Такі як Auto Ultraviolet, Auto Super Bud, Auto Dr. Grinspoon, Auto Cobra, Auto Pyramid, Auto Jock Horror.

Зміст

Auto Ultraviolet або Ультрафіолет

Auto Ultraviolet або Ультрафіолет

Автоцвіт Auto Ultraviolet (Ультрафіолет) - це результат з'єднання трьох потужних і виразних сортів White Dwarf, Skunk і Lavender. В результаті лабораторного удосконалення вийшла невисока, просочена смолою ялинка.

Основні характеристики:

Досвідчені гровери балують себе цим сортом, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Ультрафіолет, щоб ви самостійно познайомилися з чарами і магічною амплітудою.

Auto Ultraviolet - це хороший вибір марихуани для новачків.

Ефективність і аромат

Auto Ultraviolet володіє солодким присмаком, фруктовим запахом з нотами цитрусових. Після вживання сорту конопель відчувається чітко виражений ефект сатіви, який під час впливу породжує ейфорію. Вона самостійно протистоїть цвілевим хворобам і грибкам. Її можна культивувати різними способами, застосовуючи як закономірні методи, так і новіші.

Auto Super Bud – стрейн для новачків

Auto Super Bud – стрейн для новачків

Найбільш чудове в коноплях Auto Super Bud є те, що з ним можуть впоратися новачки. Це дуже зручно адже багато гроверів вже давно вважають за краще Авто Супер Бад, і рекомендують купити насіння марихуани Auto Super Bud.

Характеристики сорту конопель Супер Бад

Знайомство з цим сортом покаже вам ваші можливості в культивуванні марихуани, а також навчить терпінню і стриманості. Його назва просто кричить про свою структуру куща, увінчаного щільними бутонами, які покриті волосками, і кристалами.

Основні рекомендації по вирощуванню конопель

Щоб рослина розкрила свій потенціал повністю, їй необхідно надати сприятливі умови, де б то не було, аутдор це або вирощування в закритому грунті. Ці рослини люблять тепле світло, тому максимальна зосередженість на освітленні буде виправдана кінцевим результатом.

Розвиватися рослина може як в розкритій землі, так і в замкнутому приміщенні. У разі якщо ви віддасте перевагу 2-му варіанту, то стежте, щоб ступінь вологості була не великою. Тому що наявність високої вологості в гроубоксі, провокує виникнення грибка, і різноманітної цвілі.

Малогабаритна рослина Auto Super Bud не буде притягувати непотрібний інтерес до себе, особливо, якщо ви посадите її подалі від дороги. Це дуже сильний автоцвіт, який порадує вас відмінним урожаєм.

Ароматні якості і ефективність

Під час вживання марихуани проявляється солодко-фруктовий аромат. Сатівний ейфорійний ефект не залишить байдужим.

Auto Dr. Grinspoon або Доктор Грінспун

Auto Dr. Grinspoon або Доктор Грінспун

Не дивлячись на величезну кількість інформації, потрібно сказати в першу чергу, що назва цієї рослини з'явилася не просто так. Даний штам став відомим за рахунок Лестера Грінспун, який виступав захисником, і реформатором по відношенню до конопель, а крім того був дослідником, і творцем удосконалення даної рослини. Багато гроверів рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб познайомитися з натхненням і творчістю цієї рослини.

Характеристика конопель Auto Dr. Grinspoon

Це автоквітуча регулярна рослина, яку повинен пізнати кожен гровер, хоча б в якості солідарності до такої великої особистості.

Коли Auto Dr. Grinspoon дозріває його стовбури і листя повністю виглядають як смолисті шишки зеленуватого і ало-бурого тону. Вони нібито нанизані на витончені стовбури і усіяні кристалами.

Авто Доктор Грінспун: Рекомендації по вирощуванню

Даний сорт виростає великим і делікатним, а для того, щоб йому відцвісти, буде потрібно приблизно 70-80 діб. Більш прийнятний період освітлення - це 18/6. Проте, добре себе почуває і при світловому порядку 12/12 з моменту сходів. Цей сорт рекомендований в основному для фахівців, які зацікавлені у великому розмірі врожаю.

Ароматні якості і ефективність

Ароматичні властивості нададуть запах польових квітів і лимону. Присмак відчувається як фрукти тропіків.

Auto Cobra - компактний штам

Auto Cobra - компактний штам

Найменування сорту конопель Auto Cobra говорить сама за себе. В першу чергу зовнішній вигляд рослини: одна значна кола по центру, і ряд невеликих відгалужень з боків. Вплив подібно потужному напливу, має кілька напрямків ефекту. Досвідчені гровери особливо люблять даний сорт, чому і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Кобра.

Характеристика конопель Кобра автоцвіт

Цвітіння у даної рослини не припиняється 8 тижнів, урожай зазвичай 30-50 грам з одного куща. Рослина виростає низькою, близько 40-100 см. Збирати врожай можна вже через 60-70 діб після того, як його висадили. Ступінь ТГК становить приблизно 18%. Шишки конопель Авто Кобра блищать смолистими трихомами.

Вирощування і рекомендації конопель

Ця рослина марихуани Auto Cobra малогабаритна, і не займе багато ділянки, якщо розмова про закрите культивування. Запах випромінює потужний, і одночасно плодовий.

Володіє сильним одурманюючим впливом, внаслідок якого, Авто Кобру можна застосовувати в лікарській області. Культивувати цей сорт можна всіма можливими методами і способами, в кінцевому підсумку задовольнить вас чудовим урожаєм.

Рекомендації по вирощуванню конопель Auto Cobra

Використовуючи сорт Auto Cobra, можна знайти седативний ефект, тобто вплив, який може розслабити і утихомирювати. Пригнічує періодичні болі, знімає втому, а також заспокоює нервову систему.

Регулярно використовуючи гровери відчують здивування за рахунок його фруктово-земляничному запаху. Насіння марихуани даного сорту, відрізняються значною якістю, потужним і динамічним розвитком, а також гарною схожістю.

Auto Pyramid або Піраміда

Auto Pyramid або Піраміда

Згідно характеристикам, сама рослина Auto Pyramid (Авто Піраміда) трохи відрізняється від власних автоквітучих братів. Розвивається динамічно, однак все ж має власні характерні можливості.

В першу чергу, це потужний аромат, який стоїть навколо кущів, і вітає між суцвіттями під час фази цвітіння. Цей запах як фруктовий бриз, вабить чужі цікаві носи, тому заздалегідь подумайте про місце культивації. Ступінь ТГК середня, хоча сорт має прекрасний ефект.

Auto Pyramid: відмінні риси

Сорт годиться як новачкові гроверу, так і майстерному садівникові. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Піраміда, адже це універсальний штам, культивований різними методами.

Урожай середній, досягає 30-50 грам з рослини. Проте, це чудовий результат, так як розмова йде про невелику, малогабаритну рослину, до 50 см у висоту.

Догляд за коноплями Піраміда автоцвіт

Auto Pyramid може стати чудовою прикрасою, незважаючи на вигоду від її врожаю. Насіння марихуани можна використовувати не тільки на посадку, але і як корм для тварин. Люди також можуть використовувати насіння конопель, безумовно, не в чистому вигляді, а в складі конопляного масла, яке дуже корисно для організму.

Період цвітіння 45-50 діб, урожай можна зібрати вже через 60-70 діб. Висадіть дані насіння конопель навесні, і вже восени ви зберете урожай. Підійде для посадки, як в аутдорі землі, так і в індорі. Чудова, невелика рослина для тих, хто вирішив випробувати себе в ролі коноплярів.

Ароматичні якості і ефективність

Надає галюциногенний акцент, на базі сатіви. Парафії численні, бувають напливами. Присутній яскравий аромат- фруктово-ягідний тонкий, який схожий на LowRyder.

Auto Jock Horror - сорт багатий смолою

Auto Jock Horror - сорт багатий смолою

Дуже захоплюючий і цікавий сорт, який передбачає собою суміш Skunk, Northern Lights і Haze. Гілки цієї рослини покриває багата смола, що надає кущу особливої яскравості і шарм. Безпосередньо сорт закінчує власне дозрівання дещо раніше, ніж оригінальний Jack, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Джок Хоррор.

Характеристика каннабісу Auto Jock Horror

  • Варіація: сатіва на першому плані;
  • Збільшення рослини відносно не стрімке, здатний досягати у висоту близько 1 метра;
  • Урожай звичайний, становить від 55 до 110 грамів з куща;
  • Повний час дозрівання до 75 діб.

Завоював популярність в усьому світі не тільки завдяки своєму підбадьорливому ефекту, а й напрямком в лікарській області. Часто використовується в медицині в боротьбі з деякими недугами. Ступінь ТГК досить велика.

Догляд за марихуаною Auto Jock Horror

Підходить для культивації, як в прикритому приміщенні, так і на відкритому грунті. Не має потреби в якомусь спеціальному оснащенні, і буде радий звичайним погодним критеріям. Хоча, в індорі варто встановлювати потужні лампи, щоб рослина розкрила свій потенціал повністю, і дозволила власникові скуштувати міць свого продукту, ставши одним з найкращих сортів для новачків гроверів.

Втім, досвідчені садівники також із задоволенням захоплюються розведенням сорту. Це досить витончена рослина, яка може стати гордістю вашого домашнього ботанічного саду. Насіння коноплі Auto Jock Horror (Авто Джок Хоррор) знайдуть використання в побутовому господарстві: починаючи з мінеральної добавки в корм тваринам, або в якості основного компонента для корисного конопляного масла.

Ароматичні властивості і ефективність

Стиль впливу у даного сорту досить чистий, тонізуючий і стимулюючий. Може піднести світле почуття ейфорії. На смак весняної трави з нотками свіжих фруктів.