У статті розповідається про фемінізовані сорти. Такі як Northern Lights, Original Skunk, Colombian Gold.

Зміст

Northern Lights - уб'є наповал!

Northern Lights


Сорт конопель Northern Lights (Північне Сяйво) показує бездоганні результати в умовах індору. Напевно, нікого абсолютно не здивує той факт, що практично всі нові indoor сорти зберегли в собі генетику NL. Дана версія відрізняється відповідністю обсягу листя й суцвіть, прекрасним урожаєм і величезною кількістю смол. Дим не має присмаку, зате він повністю насичений густотою і щільністю.

Гібридний сорт індіки і сатіви внаслідок всіх удосконалень підходить для розведення абсолютно всіма способами. Відмінно цвіте в теплиці, приміщенні, у відкритому грунті, особливо в широтах з теплим кліматом. Рослина низька, міцна, з малогабаритними щільними шишками, насиченими смолою.

Насіння конопель Північне Сяйво: Дитина індору

В індорі врожайність становить 400 - 500 грам з 1 м 2. Тривалість цвітіння складе 7-9 тижнів. Авто-фемінізований варіант Northern Lights відцвіте протягом 5-7 тижнів. На відкритому ґрунті марихуана Північне Сяйво дозріває до закінчення вересня і дає 200 - 300 грам з кожного куща.

NL краще вирощувати в приміщенні. Вона зовсім не має капризів (впорається і початківець), проте любить теплоту ламп і точний план дії свого господаря. У нагороду унікальна рослина випустить бузкові суцвіття, які виглядають дуже чарівно і незвично. Досвідчені гровери радять купити фемінізоване насіння конопель Північне Сяйво, щоб самостійно відчути властивості та переваги даної рослини.

Марихуана Northern Lights: Смакові якості

Не дивлячись на делікатний смак і запах, дана приваблива дівчинка не така «сором'язлива», як можна подумати. Потрібно бути насторожі, оскільки вона може вбити двома потужніми ударами. Розслабляє помірно, хоч ступінь ТГК в межах 17-18%.

Хороший релаксант, який допомагає в боротьбі з нудотою, болем, ломотою в суглобах. Однак доказів про медичні властивості у нас немає, є тільки лише дані про 0,23% CBD і 0,37% CBN, що говорить про позитивний вплив рослини на організм.

Original Skunk - найкрасивіша рослина

Original Skunk


Конопля Original Skunk - головний гібрид, який спочатку створювали в теплицях Голландії. Придумали каннабіс на базі афганської Indica, мексиканської Sativa Acapulco Gold. У результаті плідної та продуктивної селекції отримали «Оригінальний Сканк».

Насіння конопель Original Skunk: Початок висадки

Після того, як різноманітність сортів конопель вдало стабілізувалася, його не один раз використовували як батька для інших версій Skunk, і не тільки. Ростити його надзвичайно легко, що дає підставу людям довіритися цьому чудовому сорту. Багато гроверів з усього світу захоплюються даними сортами, і рекомендують купити насіння марихуани Original Skunk новачкам для підвищення досвіду і рівня знань в області розумних рослин.

Конопля Original Skunk: Кінцевий ефект

У даному сорті переважає сатіва. Конопля дає великі шишки дуже незвичайного кольору, який може варіювати від ясно-зеленуватого відтінку до золотого блиску. Врожайність висока, аромат і присмак солодкий. Дає відмінний ефект.

Збирати врожай можна вже в кінці другого місяця осені, при посадці кущів навесні вже до листопада можна зрізати суцвіття, не один раз. Зміст ТГК 14-16%.

Colombian Gold - колумбійський сорт конопель

Colombian Gold


Сорт марихуани Colombian Gold (Колумбійське Золото), в якому домінує sativa, випущений в результаті схрещування двох чистих сортів landrace і Colombian Santa Marta. Дані версії були вирощені в Колумбії, обидві удосконалювалися протягом кількох поколінь. Щоб отримати лікарський сорт конопель, вчені використовували безперервне міжродинне схрещування. Це призвело до створення одного з самих «чистих» гібридів. Виробники працюють над насінням з усіх кінців Колумбії, щоб створити те, що тепер представлено як «Колумбійське золото» Colombian Gold.

Насіння конопель Colombian Gold: Характеристика і вирощування

Даний сорт каннабісу дуже стрімко розвивається в зрості. Повне дозрівання триває приблизно від 65 до 70 днів. Рослина вільно протистоїть відносно низьким температурам, дозріваючи до кінця жовтня. Але не терпить морози, тому якщо за вікном мінус, підготуйте гроубокси. Час збору врожаю починаючи з середини жовтня до початку листопада.

  • Час цвітіння 10 тижнів;
  • Стать - фемінізовані;
  • Зміст ТГК близько 19.5%;
  • Культивація в Indoor / Outdoor / Greenhouse.

Даний сорт любить жити на вулиці, в широко відкритих місцях. Бажано надати простір, щоб рослина змогла показати свій оптимальний потенціал. Colombian Gold може призвести від 500 до 600 грам з 1 м 2 при вирощуванні у відкритому грунті. Порівняйте продуктивність даної рослини зі звичайними сортами, які надають кількість урожаю 350 - 400 грам, вирощені в закритому приміщенні. Щодо кількості врожаю відрізняється сорт конопель Colombian Gold серед інших помітно. Якщо виростити рослину в закритому приміщенні як слід, підготуйте для неї простір. Для цього потрібні високі стелі і багато вільного місця між кущами, щоб вони вільно розросталися. Ця фемінізована версія дійсно росте трохи краще в закритому приміщенні. Рослині потрібен досвідчений гровер, тому рішення купити насіння марихуани Колумбійське Золото - це відповідальний крок для новачка.

Марихуана Колумбійське Золото: Аромат і ефект

Аромат солодкий, а готовий продукт пропонує потужній, і дійсно психоделічний вплив на організм.

Ефект Colombian Gold нагадує про присутність sativa. ТГК майже 20%, а значить вплив сильний і запаморочливий.