У статті розповідається про фемінізовані сорти. Такі як Purple Sunset, Amnesia, Satori.

Зміст

  • Purple Sunset
  • Amnesia
  • Satori
  • Purple Sunset

    Purple Sunset

    Цікавий сорт конопель Purple Sunset, який має чудові розкішні кущі. Мікс Purple Sunset створювався з найкращих критеріїв власних знаменитих прадідів. В стрейні в основному переважає індіка з високим рівнем ТГК (20%), за рахунок чого організм отримує заспокоєння в тілі і душі.

    Purple Sunset вражає густими темнувато-бузковими суцвіттями, які, ніби масивні бомби, звисають серед зеленого листя. Світові професіонали гровінга радять купити насіння марихуани Purple Sunset, для того, щоб ви самостійно відчули всю чарівність індіки.

    Характеристики конопель Purple Sunset

    Конопля Purple Sunset була виведена за допомогою тривалої діяльності селекціонерів, які працювали з генами найпопулярнішого насіння конопель:

    • Original Skunk;
    • Fast Bud;
    • Purple Kush.

    Будь-який з цих сортів здавна має високу позицію на ринку конопель. Purple Sunset сповнений кращими якостями і цілком готовий стати класикою жанру.

    Лікарські властивості марихуани

    Як і більша частина сортів каннабісу Purple Sunset містить в собі чудові цілющі властивості.

    Надає лікарський і позитивний ефект від:

    • Недосипання;
    • Осінній настрій;
    • Тривожність;
    • Покращує апетит;
    • Знімає біль різного характеру.

    Насіння коноплі Purple Sunset: Вирощування і рекомендації

    Насіння коноплі Purple Sunset проростають без труднощів і ускладнень. Рослина виглядає як типова індіка. Його особливість полягає у великих смолянистих шишках рожево-пурпурного відтінку. Рослина має середню висоту, однак нагородить вас великим високоякісним урожаєм. Purple Sunset невимогливий і підійде абсолютно всім гроверам. Сорт легко клонувати і розвивати як в індорі так і в аутдорі.

    Аромат і ефект марихуани Purple Sunset

    У марихуани Purple Sunset ніжний кислувато-солодкий запах ягід і фруктів з відтінком тропіків. Привабливий плодовий смак з прянощами і нотою гашишу. Сильний ефект індіки проллється вантажем по тілу. Частина сатіви стимулює діяльність мозку до буйного струменю ідей і думок.

    Amnesia

    Amnesia

    Після того як спробуєте фемінізований сорт Amnesia (Амнезія), ви відчуєте, що це незабутній каннабіс. Він є одним з найпопулярніших сортів марихуани Голландії. Репутація Amnesia поширювалася по всьому світу протягом багатьох років, щоб можна було насолоджуватися плодами унікальної рослини. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Амнезія, щоб відчути всі корисні властивості і переваги даного сорту.

    Характеристика конопель Амнезія

    Генетика Amnesia досить вражаюча. Вона включає елементи таких сортів як Northern Lights, Haze і інших не менш знаменитих варіацій. Це робить Amnesia представником генетично популярних і культових сортів конопель в світі. Бутони щільні і компактні, просякнуті липкою смолою коли повністю зрілі. Привабливість Amnesia полягає в тому, що сатіва та індіка спостерігаються в зовнішньому вигляді і структурі.

    • Висота: 80-160 см;
    • ТГК - 22%;
    • Урожай - 1000-1500 грам з 1 м²;
    • Період дозрівання становить близько 65-75 днів;
    • Схрещування - Haze, Northern Lights.

    Насіння коноплі Amnesia: Вирощування і рекомендації

    Конопля Амнезія - швидко квітуча рослина, яка виробляє велику кількість якісного продукту. Кущі ростуть до середньої висоти, що робить їх відмінними для вирощування в закритому приміщенні. Сорт приємно реагує на гідропонну середу, він також добре себе відчуває в грунті і горщиках.

    Рекомендується використовувати SoG, ScrOG, рослини будуть легкими у догляді та вирощуванні в шафах або кімнатах з низькими стелями. Дійсно вимагає трохи більшої уваги, ніж середній фемінізований сорт. Цьому варіанту краще знаходитися на послідовній дієті, що складається з багатьох поживних речовин.

    Марихуана Амнезія: Аромат і ефект

    На смак марихуана Amnesia дуже приємна, залишає після себе фруктовий відтінок. Найпотужніший сорт конопель, з яким не варто гратися. Перш ніж вживати, рекомендується бути максимально уважним і обережним.

    Satori

    Satori

    Досконалість конопель Satori - це сильний і надійний гібрид, який захоплює серця шанувальників марихуани. Каннабіс Satori легкий в вирощуванні і є sativa домінуючою версією. Конопля має вразливу стійкість і витривалість до паразитів, шкідників, кліщів.

    Її тонка зовнішність і структурна схема будови підходить для методу SOG, це дозволить домогтися максимально рекордних врожаїв. Стійкі смолисті шишки несуть в собі невід'ємну вищу якість, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Саторі.

    Насіння коноплі Саторі: Вирощування і рекомендації

    Як всі sativa сорти, Satori добре сприймає високі температури. У спекотні і сонячні дні рослина відмінно розвивається, збільшується продуктивність разом з якістю. Satori нарощує довгий головний бутон, в якому ховаються суцвіття, рослини навіть не потребують поживних речовин.

    Можна обійтися без особливих добрив, якщо використовувати якісний грунт або оптимальні розміри горщика. Горщики потрібні обсягом приблизно 8-9 літрів. Для дозрілих рослин рекомендуються лампи потужністю в 250-600 W. Підтримуйте EC на низькому рівні в гідропоніці для кращого ефекту.

    Satori застосовується в терапії:

    • Депресії;
    • Стресу;
    • Порушення сну;
    • Аутоімунних хвороб.

    Аромат і ефект

    Каннабіс Саторі володіє солодкувато-фруктовим і пряним ароматом - це реальне задоволення, навіть просто відчувати цей неповторний запах. Висока ясна мозкова ефективність починається швидко. Виявляється креативність, підвищується концентрація, дуже надихаючий і стимулюючий сорт. Марихуана Satori ідеальна для письменників, художників, музикантів або інших творчих людей.