У статті розповідається про фемінізовані сорти. Такі як Euforia, G13 Haze, G13 Skunk.

Зміст

Euforia сорт конопель з відмінними параметрами

Euforia

Сорт конопель Euforia (Ейфорія) отримали в ході здійснення плану по схрещуванню сортів ароматного Skunk. Внаслідок цього гровери отримали подібні варіанти такі як Skunk №1, Skunk Passion, і знаменитий Orange Bud.

Короткі параметри конопель Euforia:

  • Стійка основа рослини;
  • Продуктивний і великий урожай;
  • Відмінний сорт для аутдору;
  • Ароматна продукція.

Гровери-голландці, що проводили експеримент по вирощуванню даної культури у відкритому грунті, інформують, у теплий сезон конопля Euforia показала себе ліберальною рослиною, що має відповідність суцвіть і листя. У кінцевому результаті підготовка до збору врожаю починається в жовтні.

Основні параметри конопель Ейфорія

Сорт легко і просто піддається клонуванню і нормально ставиться до зрізання живців. Життєздатність подібного потомства дуже велика, а живці через деякий час стають самостійними і сильними. Власне і цінується «Ейфорія» серед безлічі гроверів за стійкість і генетичні властивості.

Рослина належить до високоврожайних сортів, цвітіння становить 65 - 70 діб і дає урожай 400 - 600 грам з 1 м2. Це якщо ваші рослини висотою від 1 м і до 150 см. Досвідчені гровери давно полюбляють даний сорт, тому ми рекомендуємо вам замовити насіння конопель Euforia (Ейфорія).

Марихуана Euforia: Ароматні якості і ефективність

Запах свіжий, насичений смак з помірною солодкістю - це самі основні переваги вживання конопель Ейфорія. Ступінь ТГК 18%, має потужний, високоякісний вплив. Діє як релаксант і знімає стрес.

Нагороди сорту Euforia

Сорт багаторазово нагороджувався:

  • У 2002 році «Ейфорія» одержує перший виграш у Highlife Cup;
  • У 2000 року перемога в High Times Cup.

G13 Haze відмінний урожайний сорт конопель

G13 Haze

Фенотип рослини сорт G13 Haze був придбаний шляхом схрещування знаменитого G13 і обожнюваної абсолютно усіма в штатах, Hawaiian Sativa. В результаті створили продуктивний сорт конопель G13 Haze з великими густими бутонами які насичені в'язкими смолами. Сорт конопель G13 Haze на 100% сатіва, зі специфічними її властивостями і відмінними рисами зовнішнього вигляду.

Характеристики насіння конопель G13 Haze

Цей сорт каннабісу виділяється стрімким розвитком розмірів, як і «мати» рослини G13. Зріст конопель становить 70 - 80 см. При вирощуванні в горщиках необхідно дотримуватися світлового циклу 18/6, встановлюючи лампи не сильно низько по відношенню до рослини. Якщо нехтувати даними рекомендаціями, стрімкий розвиток поміняється на уповільнений ріст і на тривалий період цвітіння. Для новачків гроверів рекомендується вирощувати G13 Haze, оскільки сорт стійкий до цвілі і паразитів. Вирощувати його досить просто. Цей фенотип рослини демонструє гарну результативність. З 1 м2 можна зібрати до 500 грам врожаю. Ми рекомендуємо вам купити фемінізоване насіння конопель даного сорту.

Вирощування та рекомендації G13 Haze

При застосуванні способів Sea of Green і Screen of Green продуктивність G13 Haze збільшується до 600 грам з 1 м2. Застосовуючи такого роду способи, рослина набуває більш витонченого і багатого смаку. Рекомендований рівень кислотності води: рН - 6,0.

Марихуана G13 Haze: Аромат і ефект

G13 Haze - прекрасний сорт марихуани, який має славний запах і солодкий фруктовий присмак, проявляючи потужній церебральний вплив.

G13 Skunk

G13 Skunk

Сорт конопель G13 Skunk є яскравим представником серед сортів марихуани. Походження цього сорту бере початок з афганського родоводу. Об'єднання його з лінією Сканк робить насіння F1 чудовою знахідкою. Марихуана G13 Skunk особливо цінується за використання в медицині, її застосовують проти хвороб, включаючи лікування болі, артриту і депресії.

Насіння конопель G13 Skunk: Вирощування та рекомендації

  • Походження: афганець / G13 / Skunk №1;
  • Найкраще середовище для вирощування Indoor / Outdoor / Greenhouse;
  • Очікуваний врожай у закритому приміщенні очікуйте близько 500 - 650 грам з 1м2;
  • У гроубоксі 500 грам з куща;
  • Період цвітіння в закритому приміщенні триває 7 - 9 тижнів, в залежності від фенотипу рослини.

Продуктивність залежить від динаміки зростання і вибору місця. Так як переважаючою лінією є indica, ця рослина може бути вирощена досить легко як початківцями гроверами, так і досвідченими. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. Суцвіття можуть бути дуже щільними. Під час вирощування необхідно стежити за рівнем вологості, який повинен бути помірним, інакше рослина захворіє грибком.