У статті розповідається про фемінізовані сорти. Такі як Water Lilly, Narkush, Shaman.

Зміст

Water Lilly - медичний сорт конопель

Water Lilly


Фемінізоване насіння конопель Water Lilly (Водяна Лілія) чудовий вибір і рішення для будь-якого гровера. Культивування і вирощування даного сорту не завдасть труднощів. Надає освіжаючого ефекту на організм, а домінуючу лінію надає сатіва. Досить високі і в той же час розкішні рослини порадують чудовим врожаєм смолянистих суцвіть.

Характеристики сорту Water Lilly

Гібрид Water Lilly виведений селекціонерами з України, внаслідок схрещування серії поколінь відомих у всьому світі сортів Lemon, Amnesia і Liana. Фемінізоване насіння конопель Water Lilly вийшло високоякісним і міцним, що надає в результаті чудові жіночі рослини.

Марихуана Водяна Лілія: Застосування в медицині

Використання каннабісу в медицині актуально і стрімко розширюється у всьому світі в результаті власного прекрасного впливу сорту і його безпеки для організму.

Water Lilly сприяє боротьбі з такими дискомфортними почуттями як:

  • Депресія;
  • Гіперактивність;
  • Тривожний стан;
  • Мігрень;
  • Фізичний біль.

Насіння конопель Water Lilly: Вирощування та рекомендації

Фемінізоване насіння конопель Water Lilly зовсім нескладне у вирощуванні і подальшій культивації. Даний сорт приваблює як новачків так і професіоналів гроверів. Рослина щедро балує важкими шишками і витонченим листям. Застосовується у всіх видах і умовах культивації. Через висоту рослини індор необхідно спочатку правильно організувати. Період зрілості врожаю можна вважати на кінець вересня або початок жовтня. Будьте спостережливі, адже якщо марихуана вас дійсно віддячить величезним урожаєм, будуть потрібні підпори через велику кількість шишок.

Марихуана Water Lilly: Аромат і ефективність

Water Lilly має єдиний у своєму роді барвистий смак. Вплив домінуючої сатіви дасть енергію, налаштує на неординарний наплив ідей. Гармонійно змішується з креативним способом мислення.

На всі 100 індіка - сорт конопель Narkush

Narkush


Фемінізоване насіння конопель Narkush (Наркуш) динамічно «перетворюється» у витончені кущі, щедро всіяні густим, темнувато-зеленим листям, за рахунок яких кущ приховують від сторонніх очей. Однак потрібно бути гранично обережним, тому що даний сорт видає різкі, ароматні тони. На рослині розташована велика кола, яка щедро оповита величезною кількістю смоли.

Походження насіння конопель Narkush

Narkush чиста суміш F1 Indica, сформована на базі двох сильних сортів, що раніше ростили в Гіндукуш. Потужна генетика відображається у властивостях і характеристиках сорту.

Наркуш: Медичне застосування

Narkush має міцний седативний ефект, застосовується для виробництва заспокійливих засобів. Не менш надихаючими представлені і знеболюючі властивості Наркуш, які з давніх часів застосовувалися для усунення больового синдрому різної етіології. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб мати в будинку унікальну рослину, що сприяє лікуванню від багатьох недугів.

Особливості вирощування марихуани Narkush

Фемінізоване насіння конопель Narkush володіє схильністю до поразки грибковими хворобами. Даний сорт каннабісу, безперечно підходить для вирощування як в теплиці, так і методом аутдор.

Смак і ефект

Основним плюсом марихуани Narkush є висока активність формування смол. Цілий кущ сяє і блищить від великої кількості запашних кристалів «нектару». Високий вміст смоли гарантує високу ТГК, що досягає 21%. Це дає можливість даному сорту бути зразковою сировиною для виготовлення гашишу. Досвідчених аматорів каннабісу потрясе міць ефекту під час вживання. Його сильний вплив порівнюють з нокаутним ударом в боксі. Такий сорт конопель Narkush за лічені хвилини покладе навіть слона.

Оригінальний сорт конопель Shaman

Shaman


Сорт конопель Shaman (Шаман) належить до так званих гібридів F1, який виділяється стабільністю і міццю, а крім того, активною стрімкістю рости. Марихуана Shaman є результатом схрещування чоловічої особини Purple№1 і жіночої Skunk. Гібрид дуже добре підходить до умов аутдору і тепличного вирощування. Сорт конопель Shaman володіє тими ж рисами і властивостями, як і домінантна сатіва.

Характеристика та основні параметри конопель Shaman

У відкритому ґрунті не надасть труднощів, і можна виростити потужний кущ близько 3 метрів. Shaman - перевірений і міцний, виділяється високою стійкістю до цвілі, грибкових хвороб. Марихуана Shaman відмінно протистоїть паразитам. Каннабіс даного сорту легко переживає холодні пори року. І можна не побоюватися, що його пухкі шишки піддадуться ризику перегнити через підвищену вологість. Досвідчені гровери радять один одному даний сорт, тому що в ньому є щось фантастичне і чарівне. Тому і ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Шаман.

Практично 50% рослин при всіх методах вирощування до закінчення періоду цвітіння міняють власний окрас, і набувають аметистовий, багряний відтінок. Це не просто естетичне задоволення, це рідкісне явище, яке дано спостерігати лише досвідченим коноплярам.

Ароматні тони і ефективний вплив конопель Шаман

Ароматичні властивості Shaman абсолютно не видають його спорідненості зі Сканк. Рослина видає неповторний запах, що нагадує лісові ягоди. Ароматна гамма дарів лісу доповнена деревиними нотами, солодка на смак. Шаман відрізняється міцним high-ефектом з м'яким переходом в стоун.