У статті розповідається про фемінізовані сорти. Таких як Great White Shark, Lennon, New York Diesel.

Зміст

Great White Shark - найпотужніший смолистий сорт конопель

Great White Shark


Таємничий сорт «Велика Біла Акула» пливе по океанах ТГК. Ця версія цінується у всіх точках нашої планети. Досвідчені гровери часто вирощують даний сорт і рекомендують купити насіння марихуани Great White Shark.

Характеристики насіння конопель Great White Shark

Great White Shark - чудовий штам роду White. До моменту дозрівання рослина зовні покрита солодкими і білосніжними кристалами.

Конопля Great White Shark: Вирощування та рекомендації

Вирощуючи сорти конопель Great White Shark способом індор, можна зібрати приблизно 800 грам з 1 м2. Досвідчені гровери і фахівці радять використовувати SoG або SCRoG протягом усіх 9 тижнів цвітіння. У відкритому грунті ступінь врожаю виростає до 1000 грам з одного куща.

Марихуана Great White Shark: Аромат і ефект

Використовуйте каннабіс Great White Shark у зручний для вас час, ранок це чи вечір, не має значення. Тверда і максимально липка шишка пахне фарбами і зрілими плодами, присмак відчувається сканково-фруктовий.

Премії та заслуги сорти конопель:

  • Другий виграш Hightimes Cannabis Cup 1997 (Bio).
  • Super Cup Highlife 2005.
  • Перший виграш HighLife 2005 (Best Hydro).

Lennon - обожнюваний сорт конопель

Lennon


Знайомство з фемінізованим сортом конопель Lennon (Леннон) - обов'язок будь якого гровера. Даний гібрид виник здавна, до новинок не належить, проте має пряме відношення до штаму Jack Herer, перехрещеним з Haze.

Це різнобічна варіація Jack Herer, має чудовий хейзовий запах. Ось чому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Леннон.

Насіння конопель Lennon: Рекомендації по вирощуванню

Використовуючи метод аутдор рослина відмінно розвивається. Відповідний період для вирощування у відкритому грунті - це початок першого місяця весни, ідеально - початок квітня. Урожай дозріє до кінця першого місяця осені, і здивує власними результатами: починаючи з 300 і до 1800 грам з одного куща, при цьому висота його складає 1.8 - 2.5 метра. Розбіг у врожайності - ефект сприйнятливості самого сорту. Трудитися з ним можна тільки лише маючи великий навик.

Через генетику Haze шишки пухкі, майже як невагомі, проте переважає велика кількість в'язкої смоли. У приміщенні виростає близько 90 - 100 см, в деяких випадках або при відсутності контролю за ростом, може досягти 1.8 м. Розцвітає за 10 - 11 тижднів, при цьому дає 550 грам з 1 м2. Радимо поливати з оптимальним рівнем рН 6.5 - 6.8, і не використовувати субстрати з великим вмістом азоту, інакше завдасте шкоди рослині.

Марихуана Леннон: Аромат і ефект

У даному сорті конопель присутні нотки лайма і лаванди в ароматі. Сорт апетитний, проте досить міцний і може легко збити наповал. Цю сатіву полюбляють через психоактивний і найчистіший high. Не варто захоплюватися великими порціями сорту Lennon, так як він має ефект сп'яніння, внаслідок чого відчувається запаморочення.

New York Diesel оригінальний сорт каннабісу

New York Diesel


New York Diesel - цілюща конопля, має великі і густі суцвіття, форма яких нагадує кільце, і переважно володіє великою кількістю смоли. Крона має оливково-смарагдовий окрас, однак з числа усього листя зможете зустріти пару пелюсток бузкового забарвлення. Його шишки чимось схожі з плодами зеленого лайма, тільки на марихуані Нью-Йорк Дизель є ще волоски пшеничного забарвлення. Даний сорт конопель можна палити в будь-який комфортабельний для вас час доби. Ефект дозволяє «поринути з головою» у веселощі. Багато гроверів полюбляють і цінують даний сорт за його особливі родзинки і властивості. Тому і рекомендують новачкам купити насіння марихуани New York Diesel, щоб відчути всі корисні і лікувальні властивості.

Характеристика конопель New York Diesel

Коли настане період урожаю, ви здивуєтеся досить густим кущам. В оточенні суцвіть витає привабливий аромат цитруса.

Насіння конопель New York Diesel: Вирощування та рекомендації

New York Diesel рекомендується удобрювати органічними добавками і добривами, в основі яких є послід або перегній. Кущі досить стійко і позитивно ставляться до зрізу верхівок завдяки тому, що сорт досить стресостійкий. Є одна цікава і загадкова риса, по закінченню циклу цвітіння великі пелюстки отримують бузковий окрас. Ефект, який ви отримаєте надалі  від використання New York City Diesel можна охарактеризувати розслабленням HIGH. Як і інші медичні сорти конопель, ця рослина може вберегти від хвороб, а крім того підвищити апетит.

Марихуана Нью Йорк Дизель: Аромат і ефект

Його запах описати простими словами дуже важко, він схожий на мікс плодів і цитруса, які наповнені глибокими тонами сосни або сканку. Цей запах здатний викликати емоції і зволожити ротову порожнину. Перед тим як ви почнете його палити, ви відчуєте простий запах анісу.