У статті розповідається про фемінізовані сорти. Такі як Morphine, OG Kush, Super Skunk.

Зміст

Morphine - забійний сорт конопель під назвою «Морфін»

Morphine


Морфін - стійкий сорт гідних батьків. Генетично він сформований відмінними сортами каннабісу Hindu Kush і Passion №1 - це дозволило «морфіну» стати чудовою рослиною. Сорт конопель Morphine дарує чудовий урожай з відмінним ступенем ТГК 19%. Нагадує цікавий запах Passion№1. Потрібно пам'ятати, що кущ має міцний аромат.

Насіння конопель Morphine: Вирощування та рекомендації

Вирощувати в закритому приміщенні або в домашніх умовах - це теж відмінний метод для даного сорту. Приймаючи таке рішення, необхідно здійснити оптимальну фільтрацію, щоб не привертати запахом коноплі Morphine сторонніх. Безумовно, гібрид конопель вимагає особливої уваги якщо його вирощувати в приміщенні. Використовуючи метод аутдор, процес стає значно легшим, природа самостійно подбає про Morphine і полегшить роботу, тому новачкам відкриваються всі можливості для вирощування конопель Morphine. Навіть якщо етап цвітіння тривалий, рослина віддячить урожаєм, принесе насолоду і повне задоволення. Досвідчені гровери з усього світу рекомендують купити насіння марихуани Морфін для знайомства з унікальною і загадковою рослиною.

Основні параметри конопель Морфін:

  • Час цвітіння 50 - 60 днів;
  • Рівень врожаю близько 250 - 400 грам з 1 м2;
  • Використання в медичних цілях (лікування);
  • Зріст рослини становить 70 - 100 см;
  • ТГК - 19-20%.

Марихуана Morphine: Аромат і ефект

Ароматний сорт видає пряний присмак з сильним запахом. Марихуана Морфін ефективна. Вплив тривалий і сильний.

OG Kush - сорт конопель проти хвороби Паркінсона

OG Kush


Сорт конопель OG Kush, походження якого бере початок в Каліфорнії, отримав славу у всьому світі за свій відмінний запах і високий потенціал. Його генетика SFV Strain, Los Angeles Kush, Chemdawg. Але кажуть, що це могло бути поєднання ChemDawg, пакистанського Pakistani Kush і Lemon Thai. Інші думають, що сорт являється варіантом ChemDawg. У кожному разі, цей сорт давно завоював повагу у багатьох гроверів, які рекомендують купити фемінізоване насіння конопель OG Kush.

Характеристики OG Kush

Цвітіння для OG Kush становить приблизно 8 - 9 тижнів в середньому. В цілому може досягти висоти приблизно 80 - 140 см. Шишки великі, щільні і зелені, формують привабливі суцвіття покриті смолою під час повного дозрівання. Виростити сорт конопель OG Kush можуть навіть новачки, так як сам гібрид не такий вже й вибагливий. Причиною, чому OG Kush є такий популярний, являється той факт, що сорт може використовуватися для лікування безлічі медичних хвороб, таких як депресія, PTSD, і навіть хвороба Паркінсона.

Насіння конопель OG Kush: Вирощування та рекомендації

Досить просто виростити коноплю OG Kush, хоча для цього дійсно є певні правила. У закритому приміщенні може рости до 1 метра в висоту і ще вище на відкритому грунті до 140 см, де переважає теплий сонячний клімат. У закритому приміщенні буде давати врожай приблизно 250 грам з одного куща. Фемінізоване означає, що є майже 100% -й шанс, що всі рослини будуть жіночої статі. Листя конопель OG Kush красивого світло-зеленого кольору, вплетені у великі, товсті і виключно смолисті шишки.

OG Kush вирощується добре в indoor, але можна також скористатися і зовнішнім методом outdoor. При внутрішньому вирощуванні, рекомендується використовувати більше світла, рослина це любить. У закритому приміщенні грунт, гідропоніка або спеціалізовані методи як SOG або ScROG будуть працювати добре разом з якісним і поживним добривом. Ці маніпуляції і методи приведуть до чудових результатів і кінцевого продукту, який зберігається протягом багатьох місяців, особливо в повітронепроникних контейнерах.

Марихуана OG Kush: Аромат і ефект

Одна риса, в якій зарекомендувала себе марихуана OG Kush окремо - її унікальна сила, аромат з присмаком солодощів і сильним запахом. Сорт конопель OG Kush - це переважаюча indica, та все ж поводиться як sativa.

Super Skunk

Super Skunk


Сідбанк GanjaSeeds вивів сорт конопель Super Skunk, який змінює у гровера погляд на марихуану в позитивну сторону. Це натуральний єдиний стабілізований продукт який займає лідируючі місця в світі марихуани. Саме такий сорт конопель Super Skunk, який виведений нашими професіоналами генетиками. Сідбанк конопель GanjaSeeds рекомендує сильний гібрид в своїй генетичній лінії.

Основні характеристики сорту конопель Супер Сканк "Super Skunk"

Культура з середньою висотою близько 150 см при цьому розвиває короткі міжвузля на одній великій колі. Смолисті шишки гармонійно зливаються з оригінальною будовою листя, за рахунок якого рослина повністю рівномірно забезпечується відмінною вентиляцією. За рахунок такої вентиляції рослині простіше протистояти гниттю а це означає, що буде легше доглядати за культурою.

Іншими словами рослина коноплі Super Skunk без проблем вирощується будь-якими методами. Відмінно себе рекомендує у відкритому і закритому грунті.

До основних, можна доповнити критерії:

  • Стійкість;
  • Надійність;
  • Стійкість до цвілі;
  • Відмінна і висока продуктивність при денному періоді дозрівання в рамках 45-50.

Вирощування і рекомендації

Що стосується культивації даного сорту, допустимо користуватися будь-якими методами:

  • Відкритий,
  • Закритий,
  • Гроубокс.

Цитрусовий аромат і ейфорійний ефект

Неперевершеність якостей і відмінний аромат не залишить будь-якого гровера без уваги тому, що рослина домінант індіки на 80% при цьому популярна своєю стійкою структурою. Комбінації зльоту і важкості накриють непомітно, але присутність такого явища цілком задовільна.