У даному розділі ми пропонуємо купити фемінізоване (feminised, feminized) насіння конопель. З насіння гарантовано виростають лише жіночі рослини. Така особливість дозволяє садівникові-початківцю отримати сенсімилью - незапилену рослину, чиї суцвіття представляють найбільшу цінність для любителів висококласної марихуани. Жіночі кущі здатні повною мірою розкрити всю смакову композицію сорту до кінця цвітіння та виробити достатню кількість липкої смоли.

При вирощуванні в аутдорі важливо стежити, щоб поблизу не розвивався чоловічий кущ, який може запилити жіночу рослину. Сходи з feminized seeds мають більш високий імунітет і здатні протистояти епідемії плісняви і гнилі.

Фемінізовані насіння конопель

Недоліком або мінусом є підвищена чутливість до умов культивації. Якщо гровер не приділяє достатньо уваги своїй улюблениці, допускає стреси, спричинені нестачею вологи, а також світлові перепади, то паростки можуть показати ознаки гермафродитизму. Щоб уникнути непорозумінь, досвідчені коноплярі радять дотримуватися наступних рекомендацій:

  • забезпечити паросткам високопоживний ґрунт із достатнім вмістом азоту;
  • не допускати пересихання ґрунту та без фанатизму підходити до частоти поливу;
  • підтримувати необхідний рослинам температурний режим у межах +24-28 ° С;
  • організувати належне та постійне освітлення залежно від стадії розвитку.

Як отримують фемінізоване насіння конопель?

Кожен відомий сідбанк використовує різні способи фемінізації насіннєвого матеріалу, проте всі техніки базуються на основному методі, при якому сенсімилью піддають численним стресам, щоб викликати у неї нестандартну реакцію, виражену у формуванні чоловічих репродуктивних ознак. Невелику кількість пилку, отриманого таким чином, акуратно збирають та запилюють ним іншу перспективну рослину, отримуючи покоління feminised.

Фемінізоване насіння від Ganja Seeds

Фемінізоване насіння від Ganja Seeds

Seed bank Ganja Seeds має свою власну унікальну лінійку "Фем" горішків. Десятирічний досвід селекції оригінальних лендрейсів з усього світу дозволяє нам запевнити покупця у надійності, стабільності та невибагливості наших гібридів.

У представленій категорії зібрані горіхи фемінізованого каннабісу від Ganja Seeds, включаючи класичні сорти Northern Lights, OG Kush, Great White Shark.

Фемінізоване насіння конопель, як правило, обходиться гроверам значно дорожче ніж регулярне, адже процес його виведення вимагає витрат з боку брідерів. Випускаючи на ринок feminized seeds ми даруємо можливість коноплярам економити час і гроші, і заслуговуємо на невелику винагороду.

Кому підходить фемінізоване насіння конопель:

  • Початківцям садівникам і гроверам, які тільки стали на шлях захоплюючого хобі в якості першого досвіду. Невисокий відсоток ризику появи гермафродиту, а також стійкість рослин до захворювань дозволять у стислі терміни гарантовано отримати великий урожай висококласної сенсімильї.
  • Тим, хто цінує свій час та не готовий переплачувати. Feminized seeds вимагають менше дорогоцінного часу та догляду.

Позитивні сторони

Основна перевага полягає в гарантії появи жіночих паростків cannabis, а значить, гровер раціонально використовує місце, що є в боксі, визначає необхідне світло і навіть прогнозує врожай. Відпадає потреба висівати вдвічі більше "горіхів". Достатньо проростити рівно стільки насіння, скільки потрібно дорослих кущів.