Новаторство на відстані витягнутої руки

Канна-індустрія продовжує розвиватись неймовірними кроками. Практично щодня у світі створюються неповторні стрейни від провідних сідбанків планети, а також приватних персон, які захоплюються інбрідингом. Набагато рідше відбуваються знакові події, що символізують відкриття цілого нового напрямку в кластері посівного матеріалу. Так було з появою фемінізованого насіння, автоквітучих та лікувальних стрейнів. Найсвіжіший тренд – так звані Fast Version штами.

Fast Version Насіння Коноплі

Особливості

У цьому розділі у всіх коноплярів з'явилася можливість ближче познайомитися з новинками, що характеризуються швидкими темпами дозрівання. Навіть звичні «автіки» поступаються їм швидкістю. І що важливо, «скороцвіти» є 100% фотоперіодними, тобто залежать від зміни дня/ночі. Звичайно, відмінності всередині категорії також існують, але для всіх без винятку гібридів властиве швидке цвітіння. Як тільки гров переводиться на цвітіння, до харвесту залишиться буквально шість-сім тижнів!

Приємні бонуси

Гібридні рослини-скороспілки ідеально підходять для вирощування в регіонах з підвищеною вологістю, високогір'я, а також місцях з коротким літом. Саме в таких локаціях складно виростити сорти, які мають тривалий життєвий цикл. Гібриди встигають дозріти в максимально короткі терміни і генетично стійкі до впливу негативних кліматичних умов і проактивних шкідливих мікроорганізмів, грибка.