У статті розповідається про цікаві ексклюзивні автоквітучі гібриди від Ganja Seeds. Такі як Auto Hercules, Auto Northern Blue, Auto Super Hash, Auto Galaxy, Auto Tutankhamon, Auto Bomb, Auto Pipi, Auto Anesthesia, Auto Moby Dick, Auto GT, Auto Shar, Auto Crystal Meth(Кристалічний Мет), Auto Super Critical, Auto Pandora, Auto Kalashnikova.

Зміст

Auto Hercules або Геркулес

Auto Hercules або Геркулес


Насіння коноплі Auto Hercules (Автоцвіт Геркулес) - автоквітучий регулярний сорт, який заворожує і чарує своєю надзвичайною красою, а також іншими властивостями. Насіння марихуани володіють високою схожістю, і динамічно розвиваються на всіх етапах дозрівання.

Основні характеристики

У підсумку отримуємо красиву щільну ялинку, шишки якої рясно усіяні смолами, із славним ароматом. Багато гроверів вже випробували даний штам в культивації, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Геркулес в нашому сід банку GanjaSeeds.

Вирощування і рекомендації

Ростити коноплі Auto Hercules неважко, вона може бути вирощена як початківцями гроверами, так і ветеранами даної діяльності. Важливо дотримуватися загальноприйнятих правил: не переливати рослину, надати потужні лампи, або затишне місце під сонцем.

Адже коноплі люблять сонце і воду, а значить, завдання гровера- забезпечити ідеальні кліматичні умови, щоб в результаті отримати довгоочікувану нагороду. У аутдорі стрімко демонструє свою результативність і ефективність. Auto Hercules продовжує бути лідером за якістю, проте про неї знають чимало знавців.

Auto Northern Blue - штам, який любить догляд

Auto Northern Blue - штам, який любить догляд


Auto Northern Blue - поки що єдиний регулярний автоцвіт, спадкоємець ягідних генів Blueberry, і корисних властивостей Northern Lights. Від своїх батьків Auto Northern Blue отримав рожеві і пурпурні відтінки, потужний розслабляючий ефект. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Auto Northern Blue, але варто нагадати, що цей сорт підійде гроверам, які добре знайомі з розумними рослинами.

Методи вирощування та рекомендації

Метод культивації найкраще використовувати - індаур, так як даний сорт любить багато світла, тепла, і потребує постійної турботи. Підключіть потужні лампи в гроубоксі, щоб штам розкрив весь свій потенціал в важких смолистих бутонах. Не варто занадто часто поливати рослину, обов'язково дайте грунту просохнути між кожним поливом, хоча б на 2-3 см.

Дотримання правил і терпіння - ось що вам знадобитися при вирощуванні даного штаму. В кінцевому результаті, Auto Northern Blue демонструє непоганий урожай, а також свою унікальну якість, що виражається у високому ступені ТГК.

Auto Super Hash - запаморочливий сорт каннабісу

Auto Super Hash - запаморочливий сорт каннабісу


Auto Super Hash - це неймовірно привабливий, і запаморочливий сорт каннабісу. Даний штам вже не один раз доводив свою крутість і якість. У колах світових спільнот гроверів, він зайняв своє почесне місце, тому ми надаємо можливість купити насіння марихуани Авто Супер Хеш у нашому магазині GanjaSeeds. Улюблена тема ароматності і смакових властивостей почне нашу розмову про дивовижний запах сорту.

Він чудовий, одночасно міцний і глибокий, що змушує володаря заздалегідь задуматися про систему фільтрації повітря в гроубоксі. Крім цього, кущі виділяються незвичайною врожайністю, внаслідок цього даний сорт марихуани підійде для тих, хто бажає пробудити розумну рослину, і отримати від неї в подарунок прекрасний урожай.

Основні характеристики конопель Auto Super Hash

Листя Auto Super Hash щедро засіяні смолистими трихомами - унікальне видовище, яке доступне лише власникам даного сорту. Рівень ТГК становить 17%. Це досить потужний сорт, який дарує ефект насолоди, особливо тим гроверам, які намагалися максимально доглядати за кущами. Етап цвітіння становить зазвичай 55-70 діб, тому якщо ви не полінуєтеся і з весни висадите даний сорт - восени отримаєте урожай, і навіть не один.

Рекомендації по вирощуванню конопель Auto Super Hash

Висота Auto Super Hash досягає 80-130 см, це не сильно висока рослина. Ростити його можна як в розкритому грунті, так і в закритому приміщенні. Чудовим плюсом є не вибагливий характер рослини, хоча установлених правил культивації варто дотримуватися. Можна докласти зовсім небагато зусиль, але натомість отримати чудовий, і об'ємний кущ, з якого ви отримаєте до 150 грам.

Ароматні якості і ефективність

Ефект від вживання Авто Супер Хеш такий же прекрасний внутрішньо, як і зовні. Несе в собі заспокійливий характер, а також може використовуватися як лікарський препарат, втім, як і інші медичні сорти конопель.

Auto Galaxy – відносно популярний стрейн

Auto Galaxy – відносно популярний стрейн


Чудовий сорт Auto Galaxy, «дитина» Afghani і Northern Lights. Сорт, який дійсно вражає власним великодушним урожаєм, і віддачею якості. У ньому виражається багато особливостей індіки, а саме її велика ефективність.

Характеристика конопель Auto Galaxy

Конопля Auto Galaxy моментально зростає і формується, що мімовольно змушує вас милуватися цією розумною і непередбачуваною рослиною. Зростає даний штам 110-150 см у висоту. Неможливо не повториться, що урожай приголомшливий: з 1 м2 становить півкіло. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту. Багато гроверів вже встигли потішити себе цим незрівнянним штамом.

Правила по догляду за Auto Galaxy

Сорт AutoGalaxy встиг придбати власних фанатів і шанувальників. Це стосується і найдосвідченіших гроверів і новачків садівників. До речі, якщо розмова підходить про висвітлення цієї рослини, то воно повинно бути максимум 20 годин на день. Особливо в зимовий період, якщо ви вирощуєте рослину в індорі.

Його зовнішні вражаючі характеристики, надихають, і спонукають до креативних дій. Сорт можна вирощувати як в індорі, так і в розкритій землі. Вкрай не примхливий до різних методів культивації і кліматичних обставин.

Вплив і ароматні якості

Марихуана Auto Galaxy володіє дивовижним, седативним ефектом, який розслабляючи діє на тіло. Після непростого робочого дня, прийняти цей гібрид коноплі буде вдалим рішенням. Присмак і запах привабливий, з сильним проявом м'яти.

Auto Tutankhamon – підходящий варіант для новачків

Auto Tutankhamon – підходящий варіант для новачків


Сорт Auto Tutankhamon назвати особливим - це зовсім нічого не сказати. Тому як даний штам в культивації прогнозує чудову, міцну і сильну рослину. Добре підійде для тих, хто тільки приступає до знайомства з розумним рослинами. Він не вимагатиме у вас постійного догляду, або тривалої копіткої роботи. Тому купити насіння марихуани Авто Тутанхамон може кожен бажаючий новачок.

Характеристика конопель Auto Tutankhamon

Auto Tutankhamon (Тутанхамон автоквітучий) відомий, і затребуваний внаслідок власного стрімкого зростання. Рослина середня, вона може досягти максимально 150 см. Це говорить те, що кущ мало помітний, і якщо ви прийняли рішення ростити його у себе в саду, будьте впевнені, рослина не приверне до себе не потрібний інтерес, і не принесе клопоту своєму господареві.

Рекомендації по догляду за Auto Tutankhamon

Правильніше культивувати його в другій половині сезону посівів. Вирощувати його можна де завгодно- в індорі, в аутдорі. Єдиний цікавий момент в аутдорі- необхідно передбачити, щоб в даній місцевості було багато освітлення, тому як рослина любить сонце.

Вирощуючи сорт конопель Auto Tutankhamon в приміщенні, рекомендуємо забезпечити хорошу вентиляцію, так як під час цвітіння сорт випускає досить таки сильний запах. Відповідно, вирощуючи в індорі, використовуємо максимально потужні лампи, для задоволення потреб даного сорту. Для того, що б дана чудова рослина відкрила всі свої можливості до кінця, вам слід виділити їй багато території, і користуватися 20 літровими горщиками. Урожай прекрасний, від 30 до 120 грам з рослини. Отримати суху речовину можна вже через 2 місяці, вегетативний етап від 22-28 діб.

Ароматні властивості і ефект

Аромат у Авто Tutankhamon запам'ятовується, а присмак чудовий. Запах дуже сильний, проявляює солодкий тон. Коли ви відчуєте на собі ефект цієї рослини, у вас залишиться точна переконаність в тому, що ви не даремно витратили старання, сили і час на нього.

Auto Bomb – вибуховий ефект

Auto Bomb – вибуховий ефект

Основні рекомендації по вирощуванню конопель Auto Bomb

Вирощувати Auto Bomb (Авто Бомба) рекомендується протягом усього літа і при температурних відмітках - не нижче 13 градусів. Краще не ризикувати з перепадами, особливо які виражаються в холодному кліматі. Ця рослина не готова протистояти морозам, вона любить тепле світло, тому вибираючи ділянку для своїх кущів, подбайте про те, щоб на них цілий день потрапляли сонячні промені. Тоді дана автоквітуча регулярна рослина розкриє вам весь свій потенціал, і віддячить витонченими і великими шишками.

Під час вирощування рослині необхідно 13-19 годин світла в день, тому вирощуючи в індорі, подбайте про потужні лампи а також про режим «світлового дня». Конопля Авто Бомба має хорошу врожайність 30-50 грам з куща, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту. Вирощуючи сорт Auto Bomb, ви зумієте доторкнутися до справжнього чаклунства, і самостійно переконатися в його значеності і стійкості. Це неймовірний штам, який встиг завоювати повагу у гроверів світового рівня.

Медичне призначення конопель

Автоквітучий сорт коноплі Авто Бомба можна використовувати в терапевтичних цілях, як і інші медичні сорти конопель. Ця рослина має безліч корисних властивостей, як в щоденному застосуванні (продукти харчування), так і в медицині (зняття стресу, болю).

Ароматні якості і ефективність

Ефект настає моментально і непомітно, навіть не буде часу зібратися думками, при цьому відбудеться повноцінна екскурсія в світі розслаблення. Унікальний присмак терпкості залишається в роті після вживання.

Auto Pipi - володіє сильно вираженим фенотипом сатіви

Auto Pipi - володіє сильно вираженим фенотипом сатіви


Прекрасний сорт Auto Pipi (Авто Піпі) істотно підвищив свою ефективність, обсяг, і інші вражаючі властивості. За рахунок свого генетичного складу, є змішаним, неординарним, а також володіє сильно вираженим фенотипом сатіви.

Смак марихуани Auto Pipi лимонний, з м'якою кислинкою. Добре згодиться для тих, хто бажає мати сорт з наркотичним ефектом. На ринку ця рослина виникла тільки з 2012 року.

Auto Pipi: Рекомендації по догляду

Вирощувати сорт конопель Auto Pipi можна як у відкритому грунті, так і в замкнутому приміщенні. Під час вирощування рослина не вибаглива, і не закликає приділяти собі багато часу. Це дає можливість виростити цю рослину, як майстерним садівникам, так і початківцям в даному процесі. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Піпі. Для того щоб зібрати великий урожай правильніше використовувати горщики на 20 л.

Час збору врожаю, приблизно в жовтні. Якщо ви посадите насіння весною, то можна отримати кілька жіночих кущів, протягом усього теплого сезону. Висота рослини становить мінімум 40 см, і максимум 140 см. Ступінь ТГК 13%. Фаза цвітіння становить 80 діб, а результат вас приємно здивує, ви усвідомлюєте, що не дарма витратили сили, і старання на дану рослину.

Характеристики марихуани Авто Pipi

У медицині марихуану Auto Pipi застосовують для знеболюючого ефекту. Використовують для тих хворих, яким необхідно зняти біль, і придушити перевтому.

Конопля Auto Pipi адаптується фактично до будь-яких методів культивації, а стійкість і продуктивність врожаю, доведе вам свою перевагу і гідність.

Смакові й ароматичні якості, ефективність

Основна відмінність- це наркотичний вплив на організм. Аромат лекгої кислинки з ніжним лимонним смаком.

Auto Anesthesia - швидко квітучі коноплі

Auto Anesthesia - швидко квітучі коноплі


Чудовий сорт Auto Anesthesia (Авто Анестезія) для тих, хто готовий культивувати сильну, і потужню рослину. Нерідко ми губимося в достатку конопель, не розуміючи, сортові переваги. Auto Anesthesia - бездоганний штам для початківців в такому процесі. Даний штам демонструє кращі якості конопель, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Анестезія. Вона дає можливість зібрати пристойний урожай, і насолоджуватися кінцевим продуктом.

Характеристика конопель Auto Anesthesia

У плані генетики 80% становить індіка. Це спочатку, виражається в забарвленні листя, які передають глибокий відтінок «зеленої темряви». Висота Auto Anesthesia досягає близько одного метра, при цьому прогнозований урожай становить близько 500-600 грам. Ступінь ТГК становить 18%.

Генетичне сплетіння даної рослини створено з двох сортів Northern Lights і Black Domina. Внаслідок аналогічного схрещування, вийшла відмінна рослина, співвідношення врожайності і ефекту.

Вирощування і рекомендації

Марихуана Анестезія є скромною в плані догляду. Тому не турбуйтеся про те, що вона відніме у вас багато часу. Кущ виростає малогабаритний, а листя великі, і мають насичено-зелене забарвлення.

Ароматичні якості і ефективність

Смак солодкий з незначною кислинкою. Ефект проявляє себе, як заспокійливий, привабливий, підійде для релаксації і розваги.

Auto Moby Dick – високий рівень ТГК

Auto Moby Dick – високий рівень ТГК


Конопля Auto Moby Dick - унікальна автоквітуча, а також регулярна рослина. Багато років цей сорт радує своє коло шанувальників, які рекомендують купити насіння Авто Мобі Дік. Він надихнув і вразив своїми неймовірними можливостями, а також особливою властивістю, даної тільки йому.

Характеристика конопель Авто Мобі Дік

Висота Moby Dick Auto від 70 до 130 см. Етап цвітіння не припиняється досить тривалий час, приблизно 70-80 діб. Зміст ТГК досягає 19%, а характерною рисою цього сорту є його незвичайний запах. Пов'язана гармонія деревини та сосни, а також солодкої ноти властива індіки, яка домінує в генетичному складі Авто Мобі Діка.

Автоквітуча рослина Moby Dick вкрай сильна, її стовбури покриті великим листям, в яких ховаються смолисті суцвіття. Крім того, головним бонусом від цього сорту, є сильний і щільний ефект. Вагомим чинником є врожайність, а також можливість зібрати суху речовину кілька разів за один сезон.

Рекомендації по догляду за коноплями Auto Moby Dick

Сама рослина виглядає досить незвично і привабливо. Це незначний, малогабаритний кущ. Прекрасно пристосовується як в розкритій землі, так і в замкнутому приміщенні. У разі якщо ви підготуєте для нього особисту оранжерею, то рослина віддячить вам своїми високоякісними шишками в великому розмірі, а також познайомить з нокаутуючим ефектом. З 1-го куща можна зібрати з 40 до 180 грамів врожаю.

Ароматні якості і ефективність конопель

Передозування ніхто не відміняв. Ефект є дуже сильним і міцним, тому краще бути під впливом але в нормі. Ароматні тони сосни нагадають лісову свіжість, які відкриють другий подих. Відчувається при видиху солодкий аромат.

Auto GT – компактний сорт для індору

Auto GT – компактний сорт для індору


Прекрасний і вдосконалений сорт Auto GT, має унікальні властивості і комфортабельні характеристики. За рахунок своєї малогабаритності, добре себе почуває в індорі, і дозволяє власникові зібрати якісний і щільний урожай.

Основні характеристики конопель

Auto GT формує щільні, смолисті суцвіття, незважаючи на свою простоту культивації. Основна перевага рослини - це її гавайське виникнення. Крім того сюди вступає такий сорт як АК-47.

Має високий ступінь ТГК, урожай до 500 грам з одного м2. Шишки можна вже збирати через 70 днів. Досягає зростання куща близько 80-130 см.

Вирощування і рекомендації

В процесі залицяння даний сорт невибагливий, така невибагливість конопель заслуговує на повагу. Auto GT можна ростити в індор і аутдор. Рослина пердставляется дуже красивою, і до того моменту як кущ подарує вам урожай, він буде служити природною прикрасою, і приносити естетичне задоволення.

Смакові якості і вплив

Ще одна чудова властивість - це ніжний присмак меду, яким наділений AutoGT, він безсумнівно запам'ятється і відкладеться в підсвідомості на довгий час. Виявляє чудовий вплив на тіло, несучи свідомість в перебування летаргії, розслабленості і спокою.

Auto Shark або Акула

Auto Shark або Акула


Сорт Auto Shark передбачає собою відмінну автоквітучу рослину. Даний штам володіє генетичним корінням Shark x Ruderalis Generations. Більшою мірою переважає індіка, що чітко спостерігається в розвитку кущів. Сильний запах сканк не залишить вас байдужими, якщо ви любите саме цей сорт. Коли настає час цвітіння, то листя набувають глибоко зеленого забарвлення, і усипані білосніжними кристалами.

Характеристика конопель Auto Shark

Якщо говорити про інші риси Auto Shark, то він абсолютно схожий на своїх побратимів, і прабатьків. Кущ виростає малогабаритний, що не значного зростання, а значить, не викликає зайвий інтерес. Урожайність відмінна, від 40 до 110 грамів з рослини. Зростання куща в межах 75 - 120 см.

Догляд за коноплями Акула автоцвіт

Період цвітіння конопель Auto Shark триває 75 діб, а урожай можна збирати через 8 тижнів. У аутдорі щоб отримати кілька врожаїв, слід посадити насіння марихуани навесні. Зміст ТГК від 9 до 14%. Це середній коефіцієнт, який свідчить про те, що ефект від даної рослини більш заспокійливий.

Культивація рослини може здійснюватися різними методами. В індор слід особливо спостерігати за ступенем вологості, так як на кущах можуть з'явитися і грибок, і цвіль. В цілому даний сорт не примхливий, але вимагає поваги, а також терплячості. Рішення купити насіння марихуани Авто Акула - це шлях до знань, а також до захоплюючого знайомства з вирощуванням каннабісу. Настільки гармонійне поєднання властивостей і характеристик, призвело до появи фанатів, і шанувальників даного сорту.

Ароматні якості і ефективність

Розслабляючий сатівний ефект не залишить без уваги. Сильний сканковий аромат.

Auto Crystal Meth або Кристалічний Мет

Auto Crystal Meth або Кристалічний Мет


Без зайвого коливання сорт Auto Crystal Meth (Кристалічний Мет Автоцвіт) можна охарактеризувати, як гордість серед його соратників. Він включає в себе склад Ruderalis, Mexican, Eearly Skunk, TrainWreck, Hawaii. Коли кущі зацвітають, набувають білосніжний тон, впритул покриваються кристалами, за що і отримали цю назву.

Характеристики конопель Auto Crystal Meth

Рослина зовні неймовірно витончена, білого кольору і виблискує кристалами. Володіє високим вмістом ТГК, не менше ніж 20%. Необхідно відзначити, що рослина не вибаглива, а значить підійде досвідченому гроверу, і новачкові коноплярства. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Crystal Meth. Ефект рослини потужний, у фізичному плані, тому не йдіть далеко від дивана.

Основні параметри конопель

  • Висота Auto Crystal Meth становить 100-130 см у висоту;
  • Урожайність можна охарактеризувати, як чудову, 500-600 грам з 1 м2;
  • 50-300 грам з однієї рослини;
  • Збирати врожай можна через 9-10 тижнів, з моменту посіву.

Ця неймовірна прогнозованість врожаю, дозволяє гроверу набратися терпіння, і витягти для себе цікаві і корисні правила.

Вплив марихуани на людину

Вплив цієї рослини діє тільки на тіло. У медицині може використовуватися для підвищення настрою. Ефект Auto Crystal Meth дуже потужний, з цієї причини він не годиться в якості заспокійливого засобу. Його застосовують для того, що б пробудити життєрадісність, допомогти людині прийти в тонус, і підвищити настрій.

Auto Super Critical – врожайний стрейн

Auto Super Critical – врожайний стрейн


Своєю генетикою цей сорт зобов'язаний наступним рослинам: Big Bud, Skunk, White Widow. Рослина в замкнутому приміщенні може надати чудовий урожай. При грамотному догляді, який, до речі не займе багато часу, рослина дасть до 800 грамів врожаю з 1 м2.

Характеристика конопель Auto Super Critical

У аутдорі урожай 30-50 грам з куща, це прекрасний коефіцієнт для автоквітучої регулярної рослини. Період цвітіння автоквітучої регулярної рослини близько 7-8 тижнів. Сама рослина досягає у висоту 60-130 см. Кущі малогабаритні, і не притягають сусідський інтерес.

Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Супер Критикал, так як ефект від цього сорту вкрай незвичайний. Рівень ТГК варіюється в межах 15-19%, що підтверджує міць і силу даного штаму.

Рекомендація по вирощуванню Auto Super Critical

До речі, якщо заявляти про вплив марихуани Auto Super Critical, потрібно відзначити, що вона добре годиться для використання в медицині. Внаслідок свого спочатку пильному, і після - заспокійливому ефекту. Цей сорт може допомогти хворим в боротьбі з депресією, а середньостатистичному користувачеві - відпочити перед сном.

Як і інші автоквіти відрізняється невеликим зростанням, яке дозволяє таємно виростити цілу галявину конопель у себе в саду, не привертаючи зайвий інтерес. Як раніше розповідалося, ви зможете висадити його і в розкритому місці і в замкнутому приміщенні. Крім цього, даний сорт ви зможете культивувати в різні пори року, в разі якщо температура не нижче 11 градусів.

Ефект і ароматні якості

Спочатку ви відчуєте певну наркотичну ейфорію, запас життєрадісності і тонусу. Далі починається заспокоєння, і ви цілком розслабляєтеся, відриваючись від щоденних турбот, а також трудових буднів.

Auto Pandora - типова розслабляюча індіка

Auto Pandora - типова розслабляюча індіка


Ganja Seeds пропонує любителям автоквітучих сортів ще одну розробку. Auto Pandora - самий відмінний автоцвіт в світі. Цей сорт індіки отримано селекційним способом від батьків Spoetnik і Sensi Star, які схрестили з породою Афгані.

У тропічних країнах даний гібрид каннабісу культивують в різні пори року, на півдні збирають близько 2х врожаїв на сезон.

Жіночий дух серед автоцвіту каннабісу

Культуру назвали на честь давньогрецького пантеону. З насіння Авто Пандори виростуть компактні кущі, з них буде йти ніжний запах і всі вони будуть усіяні величезними, важкими шишками, які просякнуті смолами. В індорі висота не буде переходити меж 90 см, в аутдорі кущ може вирости до 120 см. Цій рослині всюди затишно, на грядці, в боксі, на підвіконні.

Пандора - буде хорошим варіантом для новачків в конопляній індустрії, для тих, хто не хоче чекати зрілості рослини довго, а мріють про звичайну культивацію і незабаром збір врожаїв. Повний цикл життя рослини триває 63-65 днів, в індорі 75 діб. Урожай зібрати можна великий, від 100 г з аутдору і 450 г з індору.

Смакові якості сорту каннабісу Auto Pandora

Маленькі суцвіття дарують релакс і великий стоун, а під час спалювання наповнюють повітря ароматом спецій, солодощів. Речовини, які знаходяться в липких шишках, починають проникати в голову, тіло протягом 5-7 хвилин після прийому.

Auto Kalashnikova – нащадок легендарної генетики АК-47

Auto Kalashnikova – нащадок легендарної генетики АК-47


У цьому гібриді чудово поєднується індіка, сатіва, Рудераліс. Даний фенотип отримав першість серед всіх автоцвітів і його вважають самою квітучою коноплею.

Особливості сорту каннабісу Auto Kalashnikova

Сорт досить стабільний і дає хороші врожаї. Коли відбувається час цвітіння на кущі є величезна кількість суцвіть просочених смолами. Кущ дає міцний запах під час цвітіння. Для періоду вегетації краще застосовувати воду рН 6,0. Найголовніше в культивації Auto Kalashnikova - це дотримати фотоперіод 20-4 під час вегетації, супроводжується зростання сильним поливом і невеликим числом добрива. Коли відбувається час цвітіння, культура не потребує постійного освітлення. Можна переходити на фотоперіод 12-12 або 14-10.

Для освітлення можна підбирати лампи сумарної потужності 600Вт на м2 території посіву. Гібрид має великі і сильні бічні гілки, які можна і не підв'язувати. Ризик поломки абсолютний нулю.

Ефективні та ароматні якості конопель Auto Kalashnikova

Гібрид має яскраво виражений пряний запах, через нього проходять ноти фруктів. Ефективність Auto Kalashnikova починається протягом декількох хвилин після прийому, триває досить довго. Спочатку приходить стоун - ефект, який невдовзі змінюється на хай- ефект.