У статті розповідається про штами, названі іменами персонажів грецьких (еллінських) міфів. Такі як Pandora, Cyclops(Циклопи), Hercules, Pegas.

Зміст

Pandora - втілення бездоганності

Pandora - втілення бездоганності

У разі якщо людина розшукує, в якому б місці купити насіння марихуани Pandora, то вона потрапила прямо за адресою.

Основні характеристики конопель

Pandora - сорт каннабісу, який досягає зовсім невеликих габаритів: 80 см при вирощуванні в приміщенні, і 130 см при висадці в розкриту землю. Зрілий кущ надає хороший урожай, з довгастих невеликих шишечок, просочених густим шаром смол.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Квітучий період у даного сорту завершується в процесі 67 діб. Урожай Pandora надає вразливий - аж до 200 грам з одного куща. Даний сорт, найкраща перевага, в разі якщо людині охоче зібрати урожай раніше.

Гровери вважають, що цей сорт зобов'язаний прикрашати будь-який сад, або декорувати лоджію, віконце. Даний штам придбав своє найменування, в честь елліністичної богині, втілюючи власну бездоганність, з величезного числа діючих сортів.

Cyclops або Циклопи

Cyclops або Циклопи

Розібравшись в найменуванні даного сорту, згадуються образи Одіссея. Про те, як він боровся з таємними монстрами, і став переможцем. Однак сьогодні розмова піде не про монстрів і богатирів, а про сорт конопель Cyclops (Циклопи). Даний штам володіє безперечними плюсами, і легко може стати вашим улюбленим сортом, а також піднести запам'ятовуючі почуття.

Основні характеристики конопель

Створено Cyclops на підставі неординарних сортів, таких як Lowryder, і сильного Ак-47. Завдяки подібним відмінним прадідам, виник сильний і щільний сорт, у якого відсутні аналоги. Має високий ступінь ТГК, що порадує будь-яких покупців.

Основні риси та переваги:

  • Миттєвий розвиток зростання,
  • Чудовий урожай,
  • Запах, здатний спровокувати захоплення.

Коли рослина розквітає, то її стовбур починає гілкуватися, а якщо наближається час харвест, то листя і стовбури безперервним способом покриваються кристалами. Беручи до уваги, що в даному сорті зосереджені гени Lowryder, це призводить до дострокового зацвітання, що також заявляє про казкові властивості рослини.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Даний сорт переважно ростити в розкритій землі. Так як це дає йому безліч переваг, і дозволяє розтягнутися на повну, а внаслідок надати прекрасний урожай. Етап цвітіння триває до 10 тижнів. Урожай може скласти приблизно 60 грам з рослини. Це прекрасний результат.

Сорт Cyclops чудово знадобиться як майстерним гроверам, так і молодим садівникам. У разі якщо ви докладете трохи старань, для того, щоб виростити даний сорт, який виношує назву фантастичного створення, то ви переконаєтеся, що ваші дії не були марними. Він дасть вам прекрасний урожай, і не менш прекрасний ефект, його потрібно випробувати хоча б один раз.

Hercules – досить високий рівень ТГК

Hercules – досить високий рівень ТГК

Сорт конопель Геркулес має генетику Рудераліса і Санта Марії. Дані сорти відмінно себе зарекомендували, тому ви можете бути впевненими, що купивши насіння конопель Геркулес, отримаєте відмінний врожай.

Основна характеристика сорту

Сорт росте протягом короткого часу після посадки. В ході дозрівання кущ покривають шишки, вони всі оповиті смолою. Ця смола дає їм насичений смак. Час цвітіння становить близько 7 тижнів, ступінь ТГК досить високий. Врожаї отримують через 3 місяці в осінній період, тільки посадку проводять навесні. З однієї рослини можна отримати близько 55 грам.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Якщо ростити даний штам марихуани в індорі, то треба подбати про спеціальні фільтри, так як запах вона видає сильний.

Pegas - невибагливий сорт для новачків

Pegas - невибагливий сорт для новачків

Pegas - регулярний сорт. Має щільні шишки наповнені смолою.

Основні характеристики конопель

Цей гібрид- нестабільна рослина. Час цвітіння становить близько 7-8 тижнів. ТГК високий, тому багато гроверів радять купити насіння конопель Pegas. Врожаї культура дає багаті. Сорт підійде для культивації як досвідченим коноплярам, так і новачкам в цій справі. Абсолютно невибагливий в плані догляду.

Ароматні якості і ефективність

Ефект приносить якусь піднесеність, одухотворення, людина буде відчувати, ніби вона летить далеко від суїти міста, труднощів. Ефект схожий на екзотичний.