У статті розповідається про невибагливі регулярні сорти. Такі як Magicon, Sweet Tooth(Ласунка), G13 Skunk, Hash Plant, Cheese, Black Widow(Чорна Вдова).

Зміст

Magicon – сорт для новачків

Magicon – сорт для новачків

Ще один гібрид підсумок схрещування чудових штамів Mazar і Euforia від знаменитого сідбанка Ganja Seeds. Жіноча рослина Mazar обпиляться чоловічим Euforia.

Основні характеристики конопель

Зміст ТГК - 18-19%. Час цвітіння триває близько 8 тижнів. Збирати врожаї можна в кінці листопада.

Рекомендації по вирощуванню марихуани

Сорт легко вирощувати, його просто клонувати, для того щоб посадити цілу плантацію треба тільки одну рослину. Насіння росте швидко і добре, 100% якості врожаю забезпечено. Листя мають цікаву будову. Спочатку вони ростуть сильно широкі, далі стають вузькими і довгими. Дозрівання культур цього сорту відбувається пізно, тому не рекомендують садити його в аутдорі.

Найпростіше його садити в спеціальному приміщенні або теплиці. Коли рослини висаджують в індорі, то обов'язково треба встановити спеціальні фільтри, так як запах дуже сильний. Сорт невибагливий, за ним абсолютно не потрібно доглядати, тому гровери рекомендують купити насіння марихуани Magicon новачкам. Досвідчені садівники, теж будуть задоволені такій культурі у себе на ділянці.

Ароматні якості і ефект

Аромат різкий, сильний. Magicon прекрасно розслабить, дасть можливість повноцінно відпочити, своїм ароматом він заспокоїть, зніме біль. Сорт марихуани Magicon корисний.

Sweet Tooth або Ласунка

Sweet Tooth або Ласунка

Конопля Sweet Tooth - регулярний і на генному рівні багатий сорт. У ньому змішані гавайські, афганські, непальські напрямки марихуани. Це робить його затребуваним і досить популярним сортом на ринку. Крім того, ступінь ТГК в 23% доводить безпосередньо якість і міць кінцевого продукту.

Досвідчені гровери з усього світу вже не перший рік радують себе цим солодким штамом, який приносить чудовий урожай, як щільних і ароматних шишок. Чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Ласунка. У вас з'явиться можливість виростити солодку красуню- коноплю, яка так багата своїми корисними властивостями і унікальними рисами.

Основні характеристики конопель

Рослина вважається низькою (80 см), з інтенсивними побічними відгалуженнями, які вимагають безперешкодної ділянки, для швидкого розвитку. Простий в культивуванні і має відмінну стійкість до цвілі і паразитів. Новачки в даному процесі можуть спробувати свої сили разом з ласунам і переконатися що якісна марихуана існує.

Ароматні якості і ефективність

Ефект сильний і заспокійливий, що впливає на розум, а також занурює в роздуми.

G13 Skunk – стрейн з гарним потенціалом врожайності

G13 Skunk – стрейн з гарним потенціалом врожайності

Конопля G13 Skunk - це фотоперіодний, регулярний сорт, виведений на Україні. Генетична спадщина зробила його відомим і неперевершеним серед багатьох сортів. Зберіг власні унікальні ознаки і риси, внаслідок потужних батьків G13 і Skunk.

Основні характеристики конопель

Даний сорт встиг себе виправдати серед багатьох гроверів, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани G13 Skunk. Чудовий вибір для вилучення великого і приголомшливого врожаю, з відмінною якістю. Домінантні гени індіки будуть виражатися і в зовнішніх рисах рослини.

Зростання кущів невелике, внаслідок чого, можна непомітно приховати рослину від сторонніх. У разі якщо ви проживаєте в районах з великою вологістю, ваша G13 Skunk буде виробляти мало смоли. Тому використовуйте індаур і потужне освітлення. Тоді ця красуня розкриє вам свої секрети і здивує неймовірно смолистим і великим урожаєм.

Ароматні якості і ефективність

Через власний анальгетичний ефект, коноплю даного сорту застосовують в медицині. Нею лікують артрити.

Hash Plant – переважно індичний штам

Hash Plant – переважно індичний штам

Передбачає собою сорт, з домінуванням індіки. Одним словом, в разі якщо ви бажаєте ростити коноплю для отримання барвистих і запам'ятовуючих відчуттів, то цей сорт для цього знадобиться як ніхто інший.

Кращі сторони конопель Hash Plant

Його основна характерна сторона - це стрімкий розквіт, і щедро обсипані смолистими шишками, листя. Смола власним запахом не викликає цікавості, що є досить зручним для гроверів. Це чудовий вибір для знавців гашишу, і індіки. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Hash Plant, і самостійно випробувати міць цієї рослини.

Рівень ТГК становить приблизно 18-22%. Це дуже прекрасний результат, який доведе кожен курець. Розцвітання сорту триває 8 тижнів. Це не тривалий період, з огляду на те факт, що рослина не вибаглива, і не закликає до трудомісткого процесу. Посадивши його в розкритій землі або в замкнутому приміщенні, ви будете турбуватися тільки про його поливи, або світловий порядок.

Насіння коноплі Hash Plant: Правила посадки

Він добре адаптується до акліматизаційних коливань, чудово стримує наплив паразитів і різних шкідників. Стійкий до грибка і нальоту цвілі. Урожай також прекрасний, тільки з 1 м², ви зможете зібрати 600-700 грам коноплі. Висаджуйте насіння марихуани вже в середині весни, щоб в жовтні отримати значні і якісні шишки.

Застосування марихуани в медицині

У медицині використовується для того, щоб поліпшити хворим стан, підвищити їх апетит, і звільнити від депресії. За рахунок чого, досягнення в результатах лікування, наступають раніше терміну.

Cheese – добре відомий сорт зі смаком сиру

Cheese – добре відомий сорт зі смаком сиру

Cheese - це регулярний гібрид, в якому домінуючі позиції займає сатіва, сорт має незвичайну генетику і яскравий, сильний аромат сиру. Цей сорт прийнято вважати невибагливим у відході, та й показує він чудові результати, особливо в аутдорі.

Походження сорту каннабісу Cheese

Цей сирний гібрид вивели при цікавих обставинах. Унікальний фенотип сорту Сканк 1 гровери вивезли з Великобританії контрабандою. Після, його схрестили з сортом Swiss Miss. Отримана культура славиться своїм ефектом і ароматними якостями, які можна дізнатися моментально.

Специфічні дії під час культивації сорту марихуани Cheese

Цей гібрид відмінно підійде для аутдору, він зовсім не примхливий до відходу, має відмінну стійкість до грибів, плісняви, абсолютно не боїться шкідників, поганої погоди.

Культури моментально відцвітають, пройде не більше ніж 55 днів кольору, як людина зможе приступити до манікюру і харвесту каннабісу. В індорі треба застосовувати з великою міццю очищувачі повітря, так як каннабіс поширює сильний і насичений запах сиру.

Смакові якості і ефект сорту конопель Cheese

Конопля має чудовий смак, який наповнений сиром і молоком з фруктами. Завдяки невеликому вмісту ТГК, ефект Cheese можна назвати легким і м'яким. Людина відчує приємне розслаблення м'язів і легку ейфорію. З таким сортом можна ходити по вулиці, милуватися природою або просто розмовляти.

Black Widow або Чорна Вдова

Black Widow або Чорна Вдова

Конопля Black Widow (Чорна Вдова) - відомий варіант White Widow від сідбанка GanjaSeeds. Крім цього, даний сорт являє нам приклад фаворита, в суспільстві каннабісу. Він багато разів був в пошані на High Times Cannabis Cup. Генетична начинка складається з Бразильської сатіви, і Південно-Індійської індіки. Рослина формує вражаюче число смол, в наступні 2 тижні власного цвітіння.

Основні характеристики конопель

Період цвітіння становить приблизно 8-10 тижнів. Урожай можна отримати просто прекрасний, 350-550 грам з 1 м². Збирати плоди можна в жовтні, а здійснити посадку насіння потрібно в першій половині весни, якщо погодні умови нададуть таку можливість.

Рослина досягає невеликих розмірів, не перевищуючи одного метра у висоту. Це робить кущі менш помітними, їх можна заховати серед ягідних кущів від допитливих сусідів, у разі якщо ви хочете зберегти рослини в таємниці. Зовнішній вигляд у даного сорту не викликає уваги. Якщо дивитися здалеку, не відрізниш від звичайної зелені.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Цю рослину поважають також за високу ступінь ТГК. Чудовою і характерною особливістю є те, що це вкрай не вибаглива рослина. Навіть початківець коноплярства, при присутності найменшого досвіду, має можливість, висловити терпимість, і досягти оптимальних, високоякісних результатів.

Винагородою стануть шишки, які покриті кристалами. Крім названих вище позитивних сторін, запах у рослини досить наповнений і міцний. Досвідчені гровери воліють даний сорт, і люблять його ароматичні властивості, а також високоякісну ефективність. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Чорна Вдова.