Увага: інформація про вибір насіння надана для ознайомлення, має практичне значення тільки в державах, де не заборонено оброблення насіння конопель, а також дозволено вирощування. У різних країнах часто відрізняються виконання конвенцій стосовно насіння конопель, їх регулювання. Буде краще уточнити закони Вашої країни, які до цього відносяться.

Зміст

Регулярне насіння конопель

Насіння, що дає і жіночу і чоловічу рослину, називаються регулярними. У селекції і при розробці оновлених гібридів застосовують саме це насіння конопель. 50% на 50%, в регулярному насінні чоловіче і жіноче насіння співвідноситься орієнтовно так. Але цифри ці випадкові абсолютно і зразкові, можливо і співвідношення 30% жіночих до 70% чоловічих, можливо прямо протилежно. Зверніть увагу на насіння конопель «фемінізовані», якщо зібралися вирощувати виключно жіночі рослини.

Насіння конопель «фемінізовані»

Фемінізоване насіння конопель при вирощуванні дає більше переваги, ніж при роботі зі звичайними жіночими рослинами коноплі. Це стосується вирощування з використанням штучного освітлення. А також оранжерейного вирощування, садівництва на відкритому повітрі. На відміну від звичайного насіння конопель, фемки більше схожі один на одну, вони гомогенні. Більш однорідним буде і ваш урожай. Марихуана, вироблена з фемінізованого насіння набагато краще марихуани, анаші, ганжи, гашишу, ганджубасу зі звичайного насіння за якістю (смак, аромат і сила). І краще марихуани та гаша, вирощених на клонах. Клоном є доросла рослина, схильна до захворювань і шкідників. Ці недоліки зростання впливають на якість (смак, ТКГ, аромат) урожаю клонованих рослин. Вирощений з насіння, молодий паросток марихуани сповнений енергії, сили і бажань протистояти хворобі і паразитам. Їм реалізується весь генетичний потенціал в ході циклу життя. Курити його смачніше і набагато приємніше.

Допомога при виборі насіння конопель

Гермафродит

Є ймовірності появи гермафродита і навіть чоловічої конопляної рослини в урожаї з фемінізованої насінини. Пам'ятайте про це. Слідкуйте за своїми рослинами анаші, хоча ці шанси зовсім малі. Видаляйте чоловіче суцвіття на гермафродиті або зовсім ліквідуйте такі паростки конопель. Ті ж рекомендації і для чоловічих рослин. Стабілізуйте умови росту конопель - це головне в запобіганні проростання чоловічого суцвіття. Будь-які види стресів (світлові, зміни добрив, підрізання) створять додаткові шанси рослинам виробляти пилок.

Насіння конопель автоквітуче

На жаль, на зміну світлових циклів реагують і рослини Каннабіс Сатіва і Каннабіс Індіка. Щоденно фіксовану кількість годин світла визначає їхнє цвітіння. Різновидам каннабісу «автоквітучі» зміни світових циклів байдужі. Автоцвітіння буває тільки серед різновидів Каннабіс Рудераліс. У районах Канади, Уралу та Удмуртії проводилася робота з різними сортами Рудераліса з північних широт Росії - для виведення автоквітучої насінини. ТГК немає в Рудералісі. Психоактивним його робить схрещування з Індікою або Сатівою, які містять ТГК. Виходить чудовий, сильний сорт конопель з властивістю автоцвітіння.

Автоквітучий сорт конопель має дуже короткі життєві цикли, від проростання з насінини до зрілого суцвіття проходить всього два-два з половиною місяці. Автоквітучий сорт висаджують ранньою весною і до перших чисел серпня. Урожай вони приносять як на початку літа, так і в кінці осені. Штучно освітлені гроубокси, у 18-ти годинному режимі освітлення даватимуть хороші результати після 2-2.5 місяців. Материнська рослина цвіте спочатку відразу, тому автоквітучий сорт не виходить клонувати.

Outdoor і Indoor

Насіння конопель є для закритих (оранжерея / теплиця) і відкритих грунтів. На відкритих ґрунтах починають роботу з сортами на початку квітня, це найкраще. Але спочатку потрібно потримати розсаду конопель під склом, в теплиці або гроубоксі поки вона не зміцніє, впродовж декількох тижнів.

Від 100 до 400 грам у різного сорту складе урожай конопель з жіночих рослин. У цій межі дають урожай більшість кущів. Добрива, час посіву, і сонячне світло впливають на врожай. Можна обробляти на відкритих ґрунтах південних широт всі сорти призначені для висаджування і на відкритому, і на закритому грунті. Оранжерейний сорт каннабісу, сорти для закритих грунтів дадуть дуже хороший результат у відкритих грунтах Центральної та Південної Європи. Ранньоквітучі сорти можуть підійти для вирощування на відкритих ґрунтах більш північних широт, наприклад Скандинавії. Не виростуть в приміщенні сорти ганжубасу для відкритих грунтів. Урожай анаші, вирощений на штучному освітленні, його якість і вага залежать від наступних факторів:

  • Сорти конопель;
  • Використання методу клонування або вирощування;
  • Коли відбувся перехід на цвітіння;
  • Оптимальних кліматичних і технічних умов вашого боксу для вирощування.

Наша колекція насіння конопель представляє різні гібриди F-1. Їх отримали в підсумку схрещення 2-х сортів "чистої породи", якою володіли т.зв. "гібридною силою". З цього випливає, що F-1 покоління могутніше кожного з батьків. Для покоління F-1 характерні тільки однорідні рослини марихуани.

Вирощування на відкритому ґрунті, насіння для нього

Висока стійкість до шкідників, підвищена ступінь поглинання світла сонця, зростання при природних погодніх умовах - це насіння конопель, створене для культивування у відкритих ґрунтах. У період росту прекрасно перенесуть жорстку погодну кризу. І, звичайно, дадуть набагато більше врожаю в сонячну і теплу погоду. Якщо є необхідність, оригінальний грунт витягують, а під рослину, в отвір засипається особливий, насичений добривами грунт.

У зв'язку з чим метод культивування каннабісу на відкритих землях рекомендується як вибір для Вас. Звичайно, прибуток від рослин, урожай і задоволення від вирощування на відкритих ґрунтах нижче на початку, і про це скажуть багато гроверів. Це так.

Але різниця між природно і штучно зробленими суцвіттями-шишками добре відома знавцям. Тут є тонкощі запаху, смаку і кайфу. Навіть в туалеті досягається індор-гроверами найвищий потенціал рослин, в результаті забезпечення всім необхідним харчуванням та умовами. Але запах і смак такої рослини не зрівняється з природно вирощеним суцвіттям-шишкою каннабісу. Дощова вода, вітер, дощ і природне сонячне світло дають багато чого. Все те, чим відрізняється дим, ефект і позитивна хвиля марихуани, вирощеної натурально.

Вирішуйте самі, який із способів вирощування вибрати.

Вирощування на закритому ґрунті, насіння конопель для нього

Вирощування каннабісу на закритих ґрунтах дуже популярне серед гроверів усього світу - з часів заборон і необхідності забезпечитися. На це є багато причин. Вирощування при підвищеному рівні безпеки, підвищений рівень клімат-контролю, сучасне і ефективне обладнання - ось ці причини. Разом з цим рослини постійно доступні, і завзяті гровери-ентузіасти можуть ростити будь-які сорти взимку і навіть цілий рік.

Для ознайомлення онлайн-замовникам доступна колекція високоякісного конопляного насіння, створеного для домашнього вирощування. Знайомтеся з ним. Оплату можна здійснити кредитною карткою, банківським грошовим переказом або готівкою.

Ми забезпечуємо таємну упаковку і розсилку клієнтам нашої компанії у всьому світі. З 2008 року ми дотримуємося якості насіння конопель для закритих грунтів, ми підтримуємо їх постійну продуктивність протягом цих років. Ви не розчаруєтеся нашими зрілими, свіжими насіннями конопель. Проростання насіння каннабісу на рівні 90% нами гарантовано. Для цього просто потрібно точно дотримуватися онлайн-інструкції вирощування насіння конопель для закритих грунтів, які є на нашому сайті. Вони розроблені з урахуванням багаторічного гроверського світового досвіду у сфері культивування насіння каннабісу.

Індіка- насіння конопель

Новачкам у вирощуванні марихуани рекомендуємо вибрати цю низькорослу рослину, невибагливу під час розвитку і швидко дозріваючу. Ваше очікування цілком буде виправдано усіма сортами Індіки, або гібридами Індіка. Якщо хочете уникнути проблеми в період цвітіння, купуйте Ganja Dwarf (Lowrider / Lowryder). Сорт конопель Dwarf - автоквітучий, це комфортно новачкам, він не вимагає багато світла. Ви значно заощадите гроші і час, адже у всіх сортів Індіки життєвий цикл коротший.

Марокко, Афганістан і Тибет - країни-виробники гашишу, Індіка родом звідти. Для цього виду коротких щільних рослин характерне широке темно-зелене листя. Серед інших сортів конопель у Індіки найкоротший період дозрівання з моменту початку циклу цвітіння, це 6-7 тижнів. У Індіки дуже щільні суцвіття-шишки. Суцвіття-шишки мають запах і смак широкого діапазону, починається пронизливо сканковим, закінчується солодкувато- фруктовим. Індіка характерна збиваючим з ніг ефектом, її вирощують з метою розслаблення розуму і тіла, для ліків і зняття стресу. Новачкам гроверам таке насіння вирощувати дуже просто. Загальний розслаблюючи-п'янкий ефект характерний після куріння Індіки.

Гібриди виходять від схрещування різних сортів Сатіви і протилежної їй Індіки. Насінню конопель, які отримали, і дозріли, у спадщину передаються всі властивості і характеристики. Вони володіють ними під час куріння. Вибір гібрида з бажаними властивостми Індіки і Сатіви характерний для рекреаційних гроверів і індор-гроверів, адже для обох сімейств характерний сильний наркотичний ефект. Гібриди Індіки, доповнені енергетичним, церебральним ефектом Сатіви, володіють поліпшеним наркотичним ефектом. Завжди контролюйте співвідношення Сатіва / Індіка в обраному сорті, рішення приймайте тільки після цього, спирайтеся на власний досвід вирощування.

Сатіва - насіння конопель

Високорослою рослиною на відміну від Індіки є Сатіва. Пластини її листя більш довгі і вузькі, ніж у Індіки, вони світліші, традиційно світло-зелені. Шишки-суцвіття Сатіви тонше, вони більш витягнуті в порівнянні з Індікою. Їм потрібно набагато більше освітлення для дозрівання. Шишки-суцвіття Сатіви дозрівають на 100%. Зазвичай на це йде від 9 до 15 тижнів. Так відбувається через походження Сатіви - це тропічне середовище проживання, таке як в Африці, Мексиці, Колумбії. Там набагато більше сонця, в порівнянні з північними широтами, вище екватора. Сатіва солодко пахне, більш солодко ніж сканкова Індіка. Іноді це запах фруктів.

Висота Сатіви може бути 2 метри. У неї менша врожайність у порівнянні з Індікою. Але енергетичний кайфовий ефект від потенціалу рослини вражає. Великий кущ цієї рослини, його розміри - це аргументи за вирощування на відкритих ґрунтах. Така методика найсильніше наблизить до природного ходу росту. Це дозволяє виростити з конопель великий відсоток паростків.

Ясним, розумовим і церебральним кайфом характерний наркотичний ефект Сатіви. Це добре для бесід з друзями і танців.

Для вирощування Сатіви необхідне обладнання - лампи, баластні вентилятори, електрика. У рослини невеликі запити за методом вирощування. Для неї не потрібно місце в гроу-румі. Зростаючого каннабісу в будинку теж не буде. Рекомендуємо в будинку проростити насіння каннабісу і пересадити його по завершенні травневих-червневих заморозків у відкритий грунт.

Склад КБД і ТГК

Ми демонструємо % вмісту ТГК (THC) багатьох наших сортів. Контролювати ТГК% - така наша система дотримання якості. ТГК% - це свідчення одиниці "high" - сили ефекту. 5% і вище - це ефект сильний. Але сила ТГК% - не показник якості. Мають значення смак, аромат, враження. А це вже специфіка особисто вашого сприйняття. Значення мають прекурсори - речовини, близькі до ТГК. Це, наприклад, КБД. КБД деяких наших сортів становить від 0.1 до 0.3%. У КБД - транквілізуючий ефект, він не впливає на головну дію.