У статті розповідається про українську фемку Auto Dolche Cheese та інші цікаві сорти. Таких як Auto Blueberry, Auto Norhtern Lights x Auto Blue, Auto Northern Lights x AK.

Зміст

Auto Dolche Cheese - автоквітуча фемка від українських гроверів

Auto Dolche Cheese


Цю рослину виростили гровери з України. Вони схрестили сорти каннабісу Cheese, Critical Impact і, звичайно ж, використовували гени Ruderalis.

Купити насіння марихуани Auto Dolche Cheese можна в нашому магазині GanjaSeeds, і отримати задоволення від вирощування чудових рослин.

Вирощування та рекомендації

Період цвітіння, починаючи з посадки, відбувається пару місяців (з хвостиком на тиждень). Найголовніше тут правильно і уважно вести догляд за рослиною, а саме:

  • Світловий режим 18/24;
  • По закінченню 10 - 12 тижня можна збирати врожай;
  • Для вирощування підійде південний клімат;
  • Використовуються всі методи культивації.

Через 65 - 70 днів Авто Дольче Чіз досягає середніх розмірів, при цьому має високий ступінь вмісту ТГК і середнє значення КБД. З одного куща врожай становить близько 70 - 100 грам, але все залежить від догляду і місця вирощування.

Ароматно-смакові якості і вплив

Сорт Auto Dolce Cheese фемінізований, і видає сирний запах з присмаком молочних продуктів. Ефект ейфорії та позитивні емоції - такими характеристиками володіє насіння конопель Auto Dolche Cheese.

Auto Blueberry


Оригінальний сорт Blueberry є першим з флагманів компанії Dutch Passion, які відносяться до роду Blue Family. Auto Blueberry в свою чергу є спадкоємцем і точною копією. Даний сорт є фемінізованим і автоквітучим. За допомогою штаму Ruderalis був отриманий автоквітучий сорт даного генотипу. За рахунок зворотного схрещування, до покоління F4, домоглися ефекту автоквітучого Auto Blueberry (F5).

Характеристика

  • Рослина не висока, сягає від 40 до 60 см;
  • Швидке зростання потребує вирощування в аутдорі.

За рахунок таких характеристик кількість урожаю коливається в 2-3 рази, залежно від широти.

Вирощування

Насіння конопель відмінно виростуть в outdoor за 10 тижнів, але іноді цвітіння відбувається на 3-4 тижні пізніше. Рослина любить свободу, і оптимально буде приготувати горщики на 15-20 л. Велика концентрація добрив може пошкодити коріння рослини. На п'ятому тижні цвітіння можна відчути різкий та сильний аромат кави і лісу. Якщо так станеться, що температура при вирощуванні опуститься нижче норми, то відбудеться зміна кольору листя і бутонів у фіолетовий або синюватий відтінок. При вирощуванні в грунті на органіці, рослина здивує шишками зі смаком чорниці, та димом із запахом Сканку. Авто Блюббері фем саме той сорт, вирощувати який можна будь-яким відомим способом, але рекомендується в теплиці або в приміщенні. Для цього існує трохи простих правил і рекомендацій:

  • Лампи світлові з потужністю в 600 Вт;
  • Температура 24-28 ° C.

Дотримуючись цих простих правил через пару місяців можна приступати до збору врожаю Auto Blueberry, а насіння цього сорту можна купити в нашому інтернет - магазині ganjaseeds.org.

Смак і ефект

Конопля Auto Blueberry має синьо-фіолетовий відтінок та аромат фруктів з солодким присмаком.

Тримає міцно і довго, приємно розслабляє і знеболює, при великій кількості є чудовим засобом для покращення сну.

Новинка Auto Norhtern Lights x Auto Blue купи зараз і не пошкодуєш


Даний автоквітучий фемінізований сорт виник внаслідок схрещування відмінних генів Norhtern Lights і стабільного гібрида Northern Blue. Потужна за структурою марихуана має димчатий відтінок і велику шишку в центрі куща. Головна перевага конопель Auto Norhtern Lights x Auto Blue - це відсутність запаху. Завдяки гену Norhtern Lights таким моментом гріх не скористатися, тому сміливо можна вирощувати кущ в домашніх умовах Indoor.

Культивація

Для вирощування варто знати і пам'ятати, що сорт конопель Auto Norhtern Lights x Auto Blue потрібно удобрювати помірно. В іншому випадку ваша зайва любов до рослини загрожує втратою врожаю, але не в критичній кількості.

Смак і ефект

У цього неймовірного і унікального сорту спостерігається солодко-ягідний смак з екстравагантною кислинкою.

Відчувається ефект домінуючої індіки, для якої характерне розслаблення і скам'яніння тіла. Під час куріння краще не виходити з дому.

Каннабіс Auto Northern Lights x AK легко і просто


Auto Northern Lights x AK - автоквітучий сорт. Схожість залізного сорту Northern Lights x AK feminised, створеного на українських широтах, зумовило дане схрещування. Саме для такого сорту конопель немає ніяких кордонів по методам вирощування. Ростити можна скрізь.

Вирощування та рекомендації

Сходження насіння і повне дозрівання закінчується дуже швидко. Деякі насіння конопель популярні своїми особливими перевагами. Auto Northern Lights x AK вирізняється серед багатофункціональних сортів. Його особливості захистять вас від значних проблем, таких як поширення цвілі та комах.

Аромат і ефект

Має міцний сильний запах. Гровери зможуть відчути і розпробувати солодкуватий смак.