У статті розповідається про сорти марихуани із дизельною генетикою. Такі як Auto Blue Diesel(Блакитний Дизель), Auto Roadrunner 2, Auto Russian Rocket Fuel(Російське Ракетне Паливо).

Зміст

Auto Blue Diesel або Блакитний Дизель

Auto Blue Diesel або Блакитний Дизель

Автоквітучий регулярнийний сорт каннабісу Auto Blue Diesel (Авто Блакитний Дизель), «дитина» ягідного Blueberry, і відмінного Biodiesel Mass. На виведення цього сорту було витрачено досить пристойну кількість часу, а також докладено чимало зусиль. В результаті плідної роботи селекціонерів вийшла чудова невисока ялинка, висотою 90 см при культивації в закритому приміщенні.

Вирощування і рекомендації

Якщо цю рослину посадити в аутдорі то вона може вирости до 125 см. Урожай просто чудовий і грандіозний, як для автоцвіту, 360 грам можна зібрати з 1 м2.

Досвідчені гровери вже не перший рік хвалять даний штам, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Блю Дизель. Від Blueberry трава Auto Blue Diesel отримала в спадок багатоягідний відтінок, а з Біодизеля- аромат цитрусових.

Auto Roadrunner 2 – продуктивний індичний сорт

Auto Roadrunner 2 – продуктивний індичний сорт

Якщо говорити про генетику сорту Auto Roadrunner2, то його виникнення бере свої витоки з Diesel Ryder Roadrunner. Від власних батьків, даний штам успадкував самі незвичайні і позитивні характеристики. Він нарощує чудові суцвіття, що володіють «безпечним» ароматом. Заспокійливий ефект, надає відчуття умиротворення, і задоволення. Хоча, в кінцевому підсумку, після такого ефективного впливу вам захочеться відпочивати.

Крім того коноплі Auto Roadrunner2 володіють:

  • Спонуканням до хорошого,
  • Високоякісним урожаєм,
  • Продуктивністю суцвіть,
  • Рясним виділенням смол,
  • Наповненим, чудовим смаком, який видає індіка, з золотистими нотами.

Характеристика конопель Auto Roadrunner 2

Даний сорт динамічно розвивається в потужний кущ, який прогнозує високий рівень врожаю. Хоча для цього буде потрібно близько 80 днів, а також уважність і старання гровера. Тоді рослина віддячить вам, щільними і смоляними суцвіттями, які оточать гілки знизу, і до самого верху.

Дозріла рослина виглядає немов чарівне дерево, з якого можна зібрати від 25 до 75 грамів. Висота його невелика, максимально до 89 см, це допоможе вам приховати кущі від чужих очей.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Не поспішайте навесні садити даний сорт в аутдорі, так як він не любить холодних ночей, які бувають в квітні. Тому краще посадити рослину на початку червня, попередньо укоренивши держак в домашніх умовах, або оранжереї. Урожай збирають не раніше ніж через 75 днів. Це досить таки короткий термін, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Ефективність марихуани Auto Roadrunner2

Ефективність Auto Roadrunner # 2 виражається в урожаї, і якості продукту. Покуривши даний сорт, ви зможете розслабитися, і гарненько відпочити, насолоджуючись вишуканим димом справжнього каннабісу.

Auto Russian Rocket Fuel або Російське Ракетне Паливо

Auto Russian Rocket Fuel або Російське Ракетне Паливо

Сорт конопель Auto Russian Rocket Fuel, виник внаслідок схрещування чудової індіки і смолистого New York Diesel. Auto Russian Rocket Fuel - це неймовірний сорт, який отримав повагу на ринку і в колах коноплярства. Коли ви зважитеся виростити цю рослину, ви будете здивовані її потенціалом, і незабаром запишете Auto Russian Rocket Fuel в свої улюблені сорти. Він здивує вас незвичайним, і приголомшливим ароматом, який запам'ятається вам на довгий час.

Характеристики марихуани

Auto Russian - це рослина вашої мрії. Вона невеликого зростання, що дозволяє приховати її від сусідських очей, або посадити в маленькому гроубоксі. Досягає даний сорт максимально 71 см у висоту. На вулиці, цей штам легко і просто зіллється з іншою зеленою масою.

Auto Russian Rocket Fuel: Рекомендації по вирощуванню

Auto Russian Rocket Fuel в період цвітіння володіє особливим шармом. На товстих гілках утворюються великі, щедро посипані кристалами шишки. Ефект чудовий, за рахунок генетичного складу, впливає на тіло і мозок моментально.

Спочатку він проявляє вплив на розум, а після розмірено переходить «в роботу» з тулубом. Даний штам вже має коло своїх шанувальників, тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Auto Russian Rocket Fuel, щоб самостійно оцінити якість кінцевого продукту.

Цей сорт дає середній урожай, 30-50 грам з куща. Цвітіння триває до 9 тижнів. Максимальний період перебування в фазі цвітіння дозволяє розкрити рослині весь свій потенціал, і визріти під променями сонця до кінця.

Ароматні якості і ефективність

Це неймовірне комбінування дало сорту певну популярність, приголомшливий ефект, і глибокий плодовий аромат фруктів.