У статті описані штампи із лікувальними властивостями. Такі як Anesthesia(Анестезія), Skunk # 1, Dr Grinspoon(Грінспун), G1, Russian Widow(Російська Вдова), Top Skunk 44, Brainstorm(Мозковий Штурм).

Зміст

Anesthesia або Анестезія

Anesthesia або Анестезія

Конопля Anesthesia (Анестезія) - регулярний, фотоперіодний сорт марихуани, який часто використовується в лікарських цілях. Він відомий в колах гроверів, що вважають його за кращий лікарський каннабіс. Хоча має особливу популярність серед шанувальників досконалого іншого ефекту. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Анестезія, для знайомства з лікувальною коноплею і вивченням її тонкощів.

Основні характеристики конопель

Марихуана даного сорту має заспокійливу дію. Бездоганний вибір, як для новачка, так і для досвідченого гровера. Рослина має переважну лінію - 80% індики. Її коріння помітні і в фенотипі рослини. Глибокий зелений відтінок, величезне листя, блискаючі смолою. Незважаючи на власний низький зріст, приблизно метр, з куща можна зібрати до кілограма.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Приділіть зовсім небагато часу даній рослині і вона безсумнівно вас віддячить своїм дивовижним і якісним урожаєм.

Skunk # 1 – стрейн із гармонійним ефектом

Skunk # 1 – стрейн із гармонійним ефектом

Дивлячись на найменування даного сорту, і спостерігаючи цифру 1, миттєво усвідомлюєш, що даний сорт - один з найбільших лідерів марихуани. Сьогодні ми копнемо глибше, оглянемо сорт Skunk # 1, і ретельно, з абсолютно всіх сторін, виділимо основні і головні аспекти.

Основні характеристики конопель

Це сильна прекрасна варіація, яка містить зразкові поєднання: Skunk, Colombian (сатіва), Mexican (сатіва), Afghani (індіка). Всі ці генетичні напрямки надають гібриду чудову гармонійність ефектів, які в рівній мірі функціонують в тілі, і в свідомості гровера.

Зовнішність у конопель Skunk # 1, мало сказати, унікальна, рослина має велике листя, схожі на віяло. Суцвіття максимально ущільнені і густі, цілком заповнені смолою.

Період цвітіння становить приблизно 49 діб. Найдосвідченіші гровери і селекціонери часто Skunk # 1, застосовують для виведення інших оптимальних сортів, внаслідок власної стійкості і міцності.

Застосування в медицині

У лікарських цілях, даний сорт воліють, як один з кращих екземплярів. У першу чергу завдяки тому що, що він підійде для довготривалих процедурних сесій. Деякі хворі потребують більш тривалого і ретельного лікування, якщо ступінь захворювання, знаходиться вже в стані кульмінації.

Досвідчені гровери використовують даний сорт в якості профілактики стресів, і нервових розладів. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Сканк №1, щоб поправити свій загальний стан, і набратися стресостійкості. Він просто незамінний для тих, хто потребує спокою, і бажає знайти рівновагу, і зосередженість.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Одним з найбільш головних достоїнств цього сорту, є те, що його досить просто ростити. Це може зробити як досвідчений конопляр, так і новачок гровер.

Крім того не можна не помітити, що кущі мають відмінне комбінування суцвіть і листя. Незважаючи на щільність шишок, даний штам стійкий до цвілі, хоча це не означає, що ви можете ігнорувати рівень вологості.

Ароматні якості і ефективність

Солодкий, земляний, цитрусовий і загострений класичний присмак. Розслабляє, тягне пофілософствувати, тілесне відчуття ейфорії, свідомість занурюється в хай ефект.

Dr Grinspoon або Доктор Грінспун

Dr Grinspoon або Доктор Грінспун

Саме найменування заявляє про те, що сорт Dr Grinspoon придбав власне звання в честь однієї геніальної людини, а власне знавця в сфері каннабісу, дослідника, доктора наук Лестера Грінспун. Він приніс цінне вкладення в суспільство марихуани, і за це був названий так даний сорт. Даний штам має безліч позитивних сторін, що дозволяють порадувати навіть самого норовистого цінителя. Досвідчені гровери вважають даний сорт раритетом сатіви, і рекомендують купити насіння марихуани Доктор Грінспун.

Основні характеристики конопель

Рослина виглядає делікатною, і великою. Потребує більшої кількості часу для зацвітання, ніж окремі його побратими. Листя Dr. Grinspoon володіють зеленими відтінками, в гармонії з ало-бурими суцвіттями, які виглядають нанизаними на стовбури.

Власне це і є найбільш кращою особливістю рослини, для покупців і гроверів. Запах дуже прекрасний і привабливий, схожий на цитрус: димок ніжний, невеликий, містить в собі загострені дивовижні тони. Період цвітіння до 97 діб, урожай досягає 500 грам з 1 м². Рівень рослини 178 см.

Застосування марихуани в медицині

Якщо обговорювати медичне використання, сорт Dr. Grinspoon чудово знадобиться для денного використання. Він прибирає подібні малоприємні ефекти, як: пригніченість, втома, виводить з депресії, справляється з психічними труднощами.

Ароматні якості і ефективність

Ефект з однієї затяжки, залишається на тривалий час і не розчаровує. Сподобається тим, кому більш до вподоби сатіва, так як даний штам - це найкращий екземпляр, який став спадкоємцем найчистіших ознак, рис, і характеристик.

G1 – нивибаглива індика

G1 – нивибаглива індика

Сорт G1 передбачає собою чудову ефективність каннабісу.

Багато по заслугах іменують цей сорт зіркою, з числа агентів марихуани. За рахунок його потужності та актуальності його вважають за кращий в колах світової спільноти каннабісу. Хоча його популярність може пояснюватися тим, що з числа прадідів G1, є найбільш реальні афганці.

Основні характеристики конопель

Комбінування з межею MNS Skunk, надають насіння G1, з власною чудовою властивістю. Особливо це проявляється в тому, що сорт можна використовувати при великій кількості захворювань. Він проявляє особливу лікувальну якість, плюси яких, неможливо не визнавати.

До них відносять:

  • Полегшення предменструального синдрому,
  • Зняття больових відчуттів,
  • Усунення пригніченості.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Завдяки відмінному сорту G1, будь-які труднощі культивування можна послабити, і подолати. Урожай, а вірніше його продуктивність не залишить нікого байдужим, так як в замкнутому приміщенні ви зможете зібрати до 500 грам з 1 м². Структура рослини в основному нагадує індіку, ростити його зможе навіть «школяр».

Даний сорт повністю підійде новачкові садівникові, тому що є не вибагливим в догляді, і здатний за себе заступитися під час нальоту цвілі, грибка або інших шкідників. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани G1, щоб познайомитися з запаморочливим штамом, і його властивостями. Ця рослина встигла завоювати довіру найдосвідченіших коноплярів.

Для того щоб не напав грибок, потрібно спостерігати за ступенем вогкості в приміщенні. Суцвіття на кущі дуже густі і щедро акцентують смолу. Як правило, рослина розквітає протягом 7 тижнів, однак часом вірогідні відмінності в тиждень.

У зовнішній чарівності G1, варто відзначити такі характерні ознаки: листя схожі на зубці, і мають зеленувато-блискучий тон. Включає досить великий ступінь ТГК.

Russian Widow або Російська Вдова

Russian Widow або Російська Вдова

Найперше, що можна відзначити в сорті марихуани Russian Widow (Російська Вдова) - це відносно незвичайну якість, гідність бути унікальним гібридом і «дитиною» White Russian - White Widow. Від власних прабатьків він придбав найкращі риси.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Садити насіння в грунт рекомендується переважно тільки в другій половині весни. Рівень ТГК є відмінним і має значну цифру, яка досягає позначки в 21%. Етап цвітіння триває приблизно 9 -10 тижнів.

Такий коефіцієнт порадує найбільш норовливого покупця, навіть якщо він є фахівцем у «конопляній справі». Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Російська Вдова, щоб пізнати міць і силу даного сорту. Починати збирати урожай можна вже в половині жовтня. Він зазвичай становить 350-450 грам з 1 м².

Висота рослини і аромат в період цвітіння звичайні, що дає можливість не притягати інтерес до рослини. Ростити можна як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Необхідно брати до уваги, що фенотип рослини не стійкий, вірогідні окремі риси і відмінності в рослинах. Проте сама сутність кущів, не залишить вас байдужими.

Застосування марихуани Russian Widow в медицині

Як і маса інших сортів марихуани, може вільно застосовуватися в медичних цілях.

Російська Вдова здатна пригнічувати:

  • Больові відчуття,
  • Відчуття нудоти,
  • Депресії,
  • Пригнічений стан.

Даний штам може стати чудовим медичним препаратом слідом за тим, як інші речовини опиняться просто слабкими. Це доведено багатьма хворими, які використовували сорт Російська Вдова в лікарських цілях.

Застосування марихуани в господарстві

Потрібно згадати, що конопля Russian Widow знадобиться в господарстві. Внаслідок своєї універсальності, вірогідні найбільш різні використання даної рослини.

Ви зможете робити продукти харчування (наприклад, конопляну олію, вона потрібна і ситна), можна виготовляти троси і мотузки, які будуть сильними і надійними. Крім цього, рослинами марихуани, можна декорувати дизайн, що також важливо для внесення унікальності в проектування житла.

Ароматні якості і ефективність

Якщо ви візьметеся за сорт Russian Widow, то ви знайдете прекрасний ефект, знатний урожай, а також прекрасний стан. Все тому, що ви виростили у власному будинку, подібну захоплюючу і унікальну рослину.

Top Skunk 44 – сорт з кавовим відтінком листя

Top Skunk 44 – сорт з кавовим відтінком листя

У головну чергу сорт Top Skunk 44 виділяє те, що він не має розгалужень, на відміну від інших своїх колег. Внаслідок чого став неперевершеною рослиною у відкритій землі, в закритому приміщенні, або в спеціалізованих оранжереях.

Основні характеристики конопель

Отже, давайте розглянемо дану відмінну і унікальну рослину. Відзначимо, що період цвітіння у неї триває від 8 до 10 тижнів. Ростити її найкраще тільки в розкритій землі, або в навмисно приготованому для даної місії приміщенні. Ступінь ТГК середня, а кількість врожаю має можливість складати 500-550 грам з 1 м².

Застосування марихуани в медицині

  • Хронічні хвороби,
  • Блювота,
  • Втрата апетиту.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Топ 44 дуже красива рослина, вона низька, має незначний кавовий відтінок листя, і цікаві м'які суцвіття. Зазвичай бутони цілком усипані кристалами, що так заворожує.

Ростити насіння досить легко і просто, внаслідок чого стане в нагоді початківцям гроверам, які бажають випробувати себе в новому процесі. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Топ Сканк 44, щоб познайомитися з каннабісом і його вражаючим впливом.

Ароматні якості і ефективність Top Skunk 44

Ефективність цієї рослини може тривати протягом 3 годин. Присмак яскравий, і чудовий, він залишає приємне відчуття в роті. Незважаючи на те, що даний сорт проявляє вкрай міцний ефект, залишаєшся в розумному і здоровому стані.

Нерідко виявляє мирний вплив, може допомогти відпочити і відчути себе в безпеці, що принципово для людей з нервозністю. Генетика цього сорту є: TOP44 x Skunk # 1.

Brainstorm або Мозковий Штурм

Brainstorm або Мозковий Штурм

Сорт конопель Brainstorm вивели ще в 1996 році, вже ближче до 2006 року його вдосконалили і допрацювали. Культуру отримали в наслідок схрещування Northern Lights # 5, Haze, Lowryder.

В кінцевому підсумку, вийшла рослина з великим урожаєм, сильним і міцним ефектом, генетикою.

Основна характеристика і параметри марихуани

Рослина відноситься до регулярної статті. Його ступінь ТГК - 12-15%. Час цвітіння близько 56 днів, що менше ніж 2 місяці.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Сорт легко клонувати, так що досвідчені гровеи рекомендують купити насіння конопель Brainstorm, завдяки яким можна виростити цілу плантацію конопель.

Культура абсолютно не вимоглива, за нею не потрібно постійно доглядати.

Застосування в медицині

Рослина часто застосовується в медицині. Особливо для:

  • Полегшення болю,
  • Поліпшення самопочуття людини,
  • Стимуляції апетиту,
  • Безсоння.

Ароматні якості і ефект

Сорт має сильний аромат і запах, відмінно розслаблює і заспокоює. Ефект довгий, однієї затяжки вистачить на пару годин.