У статті розповідається про сорти-переможці кубка канабісу. Такі як Critical+, Chronic, Sensi Star, Marley's Collie.

Зміст

Відзначений нагородами в Барселоні Critical+

Відзначений нагородами в Барселоні Critical+

Сорт Critical + вражає нагородами на High Life Cup в Барселоні. Він отримав численні нагороди по всьому світу, за його загальну якість і врожайність вище середнього рівня. Фемінізований сорт Крітікал + має кращі риси класичного Сканк і оригінального Critical.

Він видає сильний і різкий аромат, що характерно для Сканк і має вражаюче співвідношення суцвіть до листя. Зовнішній вигляд рослини, при повній зрілості, дуже барвистий і естетично приємний. Його аромат дуже солодкий і це забезпечує типовий ефект, який є потужним, сильним і дуже розслаблюючим.

Вирощування критикал + і рекомендації

Фемінізовані насіння Critical + виростають в потужні рослини, які забезпечують виключно гарні врожаї. При внутрішній культивації, гроверам рекомендується забезпечити достатню фільтрацію повітря і вентиляцію, для зростаючого сорту конопель Critical +.

Це особливо важливо при вирощуванні декількох рослин в обмеженому просторі. Критикал+ досягає середньої висоти, що робить його дуже хорошим вибором для гроверів з обмеженими можливостями в площі.

Вони чуйні до всіх відомих методів культивації марихуани, в тому числі:

  • Вирощування в горщиках, гроубоксі,
  • Використання у гідропонній установці.

При вирощуванні Critical + на відкритому повітрі, суцвіття повинні бути зібрані до середини жовтня. Час цвітіння - менш ніж 60 днів. Фемінізовані насіння активно проростають і розвиваються в потужні кущі, які не вимагають особливого догляду. Тому відносяться до числа простих рослин, які легко обробляються і вирощуються.

Вони вимагають дуже мало спеціальних зусиль і підходять для виробників з невеликим досвідом. Ці рослини дають рясний урожай, щільні і компактні шишки а готовий продукт зберігає свої якості протягом багатьох місяців при зберіганні. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Критикал +.

Марихуана Critical +: Аромат і ефект

Critical + надає чудовий фізичний і психологічно сильний ефект. Володіє прекрасним оксамитово-фруктовим ароматом.

Призер конкурсу HTCC – сорт Chronic

Призер конкурсу HTCC – сорт Chronic

Сорт конопель Chronic (Хронік, Хронічний) - це домінантна індіка, яка є в каталозі GanjaSeeds. Кущ моментально виростає до середньої висоти. Конопля Chronic нещільна. Сорт поєднує в собі чудову ефективність і запаморочливу властивість сухого продукту.

Покупці віддають перевагу даній варіації конопель через поєднання милого солодкуватого запаху і ефективного впливу. Багато гроверів балуються цим сортом і рекомендують купити насіння марихуани Хронік для вивчення і знайомства з настільки незвичайною рослиною.

Каннабіс Хронік має відмінні винагороди і призи, завойовував позиції третіх місць в HTCC: - 1994 р; - 2000 р

Насіння коноплі Chronic: Вирощування і рекомендації

Сорт Chronic невимогливий до обставин розведення. Хронік дає можливість зібрати урожай близько 600 грам з 1 м². Рослина негативно ставиться до зрізання кол, тому не варто займатися експериментами, так як кущ витрачає чимало сил на основні бутони. Марихуана Хронік невимоглива до добрив, проте любить органіку.

Застосовуйте лампи на 400 Вт ДНаТ, використовуючи режим 18/6 в період вегетативної стадії. Для «запуску» фази цвітіння, поступово переводьте рослину на режим світлового дня 12/12. Каннабіс даного сорту не любить велику кількість води. Правильніше тільки змішати основу з вермикуліту для того щоб вода затримувалася в горщику.

Марихуана Chronic: Аромат і ефект

У період цвітіння сорт конопель Chronic випромінює солодкий і притягаючий аромат, зберегти який можна тільки за допомогою кропіткого просушування суцвіть. Володіє ніжним стоуном характерним для індіки. Відмінно згодиться для вечірнього розслаблення, після робочого дня.

Переможець в номінації Bio Indoor - стрейн Sensi Star

Переможець в номінації Bio Indoor - стрейн Sensi Star

Сорт конопель Sensi Star (Сенсі Стар) має відмінні кімнатні розміри, справляє потужні смолисті, компактні суцвіття. В основному переважає індіка, вона зберігає відмінну якість, що впливає на розум і на тіло.

Виведений в 1995 році. Його стабільна структура була вдосконалена в 1997 році. Це міцний сорт з великим листям і багатими товстими бруньками. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб познайомитися із зіркою каннабісу.

Насіння коноплі Sensi Star: Вирощування і рекомендації

Сорт конопель Sensi Star при оптимальному культивуванні розростається до 20 кол на квадрат, які розташовані поруч один від одного. Період вегетативного циклу триває протягом 2 тижнів перед входом в цикл 12/12.

Рослині потрібно трохи додаткового простору. Методи гідропоніки і грунту однаково придатні для вирощування.

Кущ без проблем виростає в відкритому просторі при помірному кліматі. Досягне приблизно близько 1,3 метрів у висоту. Урожайність в рамках 400-500 грам з 1 м².

Основні параметри конопель Сенсі Стар

  • Генотип сорти: 90% індіка, 10% сатіва;
  • Вуличний урожай: середина вересня;
  • Час цвітіння: 50-65 днів;
  • Індор врожайність: 500 грам з 1 м²;
  • Аутдор урожай: 500 грам з рослини.

Нагороди марихуани

Sensi Star заробила собі гучне ім'я з переможних презентацій в 1999 р Highlife кубок каннабісу, де вона посіла перше місце в Bio індаур категорії.

Марихуана Sensi Star: Аромат і ефект

Трава Sensi Star має смакове поєднання лимона, цитрусових і фруктів, що нагадує грейпфрут або ківі. Деякі гровери знаходять в ефекті, дуже сильний вплив каменю. Надає більше енергії мозку. Марихуана з домінантною індікою, володіє розслаблюючим впливом, який дозволяє відчувати все навколо в повній гармонії.

Почесний гість Кубку марихуани '97 - Marley's Collie

Почесний гість Кубку марихуани '97 - Marley's Collie

Marley's Collie (Коллі Марлі) був почесним гостем на Кубку марихуани 1997 року. Це смачний тропічний гібрид, який містить в собі два напрямки - індіка і сатіва. Його створювали селекціонери протягом двох років на честь легендарного Боба Марлі.

Просування поширення реггі по всьому світу є величезним успіхом і Боб Марлі досяг ще більшого з того, що можливо було уявити спілкуючись з поколіннями людей про свободу і єдність а також, вічну, цікаву і загадкову тему - марихуана. Відомий як поет, музикант, лірик і проповідник віку культури.

Основні характеристики конопель Коллі Марлі

Після десятків експериментальних перехресть найкраща ямайська леді, була обпилена чистим афганським «самцем» рослини, що призвело до екстраординарних результатів. Це не просто символічний сорт марихуани, багато гроверів рекомендують купити насіння марихуани Коллі Марлі, щоб відчути енергетику мотивів реггі та зануритися в Растафаріанство.

Конопля Marley's Collie: Основні параметри:

  • Гібрид - 60% індіка, сатіва 40%;
  • Генетика: Jamaican sativa x Afghan Indica;
  • Цвітіння (в індорі): 60-65 днів;
  • Харвест (в теплиці): кінець жовтня;
  • Вихід готового продукту (в індаур): до 120 грам з куща;
  • Урожай (аутдор): 750 грам з 1 м².

Медичне використання:

  • Полегшення болю,
  • Глаукома,
  • Безсоння,
  • Депресія,
  • Тривога,
  • М'язові спазми,
  • Судоми,
  • Розлади прийому їжі,
  • Мігрені,
  • Артрит.

Насіння коноплі Коллі Марлі: Вирощування і рекомендації

Сорт конопель Marley's Collie славиться великою структурою і булькаючим виробництвом смоли. Рослина стійка і сильна, липкі бутони ростуть в кожному напрямку гілок, шишки нагадують «метеоритні тіла». Під час зростання Marley's Collie випускає надзвичайно яскравий, солодкий, квітковий аромат. Він має класичні риси індіки, з широкими темно-зеленим листям. Але росте вище, ніж більшість сортів індіки.

Аромат і ефект марихуани

Марихуана Marley's Collie квіткова і солодка на вдиху, з легким пряним відтінком фруктів, має злегка кислуватий присмак при видиху. Це один з кращих пахучих ліків, що нагадує свіжий грейпфрут. У конопель є сильні особливості Indica і Sativa, що забезпечує чудовий ефект і чудовий аромат, який зігріває тіло як промінь сонця.