У статті розповідається про регулярні сорти коноплі. Такі як Cream 47, Brazil Amazonia, Era.

Зміст

Cream 47

Cream 47

Cream 47 - почесний сорт конопель, який являє собою неймовірну суміш потужності та ніжності одночасно. Cream 47 - регулярний сорт конопель, малюк Cream Caramel і AK-47.

Основні характеристики марихуани

Кущі мають великі гілки і великі стовбури. Витончені ароматні бутони апетитно просякнуті смолою і випромінюють привабливий запах. Досвідчені гровери обожнюють даний штам за його унікальність і гармонійність. Таке неймовірне генетичне поєднання дозволяє вам купити насіння марихуани Крем 47 і скуштувати «потужну ніжність» каннабісу.

Коли ця рослина розквітає, вона набуває блакитних, рожево-пурпурних або червоних відтінків. Неймовірне видовище, яке відбувається в кожному будинку. Кущі Крем 47 можуть стати вишуканою декоративною прикрасою вашого саду.

Ароматні якості і ефективність

Присмак і запах коноплі Cream 47 містить ніжний і мускусний акцент, що виділяє даний сорт з багатьох регулярних рослин.

Завдяки власному міцному, узгодженому ефекту, який об'єднав в собі релакс і бажання, Cream 47 придбав величезну популярність і повагу в світовому суспільстві конопель.

Солодкий Крем 47 огортає своїм цукровим бризом, а потужний АК 47 доповнює картину сильним впливом. Батько з матір'ю дали цій рослині силу, ефективність і дивовижний запах.

Brazil Amazonia

Brazil Amazonia

Вельми рішучий і сильно гіллястий сорт Brazil Amazonia. Спочатку з'явився з джунглів Амазонки, відомих своєю дивовижною і реліктовою флорою, фауною.

Основні характеристики конопель

Володіє фантастичними якостями і викликає солодку насолоду від спостереження за власним розвитком. Виділяється з багатьох сортів своєю особливою харизмою і характером. Любить увагу і потужне освітлення, так як цвітіння не дуже довго триває. Встиг сподобатися досвідченим гроверам, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Brazil Amazonia.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Варто відзначити, що ця рослина «уважно харчується», тому не варто використовувати добрива на ранній стадії. Найкраще почекати до цвітіння і почати удобрювати з четвертинки від загальноприйнятої дози. Кущі вам покажуть свою реакцію на протязі 4 днів, після чого можна спостерігати або стрімкий розвиток, або негативну реакцію на добавки.

Ароматні якості і ефективність

Сильний ефект, в основному сатіви, з нотами сп'яніння індіки. Строгий солодкуватий запах з присмаком цитрусових плодів. Великі, рівні й вишукані шишки, наповнені смолою.

Era

Era

Даний сорт конопель Era зовсім недавно зайняв своє місце на ринку. Каннабіс містить високий рівень ТГК 29 %, за рахунок якого швидко став популярним серед гроверів з усього світу. Фотоперіодне регулярне насіння конопель Era (Ера) - нова знахідка українських бридерів, воно виведене шляхом багатьох ефективних селекційних відборів.

При виведенні гровери зіткнулися з 2 проблемами. Перша - їм було потрібно зафіксувати кращі властивості сорту Skunk, а саме легкість догляду і врожайність. Друга - це розширити їх великими рисами вихідних сортів: Power Africa, Satori і Euforia. Era - новий, конкурентоспроможний сорт.

Походження та призи сорту конопель Era

Від Skunk сорт Power Africa придбав якість швидкого цвітіння і рясну врожайність, а крім того велику частку ТГК. Добре відомо, що цей сорт виділяється сильним ефектом.

Неперевершена стійкість Satori до захворювань, паразитів, шкідників і його рідкісне вміння легко і просто переносити перепади температури, а крім того велика частка ТГК 29 % - стала причиною виведення нового сорту. Через свої якості Satori був визнаний кращим сортом марихуани в 2008 р.

Крім того, слід зазначити особливу простоту в розведенні культури. Його вміст КДБ і ТГК володіє успішним, сильним впливом і сприяє повним зняттям депресії і хворобливих синдромів різного походження.

Відмінний мікс названих вище сортів дав можливість сорту Era придбати подібні властивості:

  • Простоту вирощування, що надає шанс гроверам-початківцям отримувати великі врожаї;
  • Продуктивність і стійкість ефекту, для досвідчених гроверів отримувати продукцію без клопоту;
  • Стійкість і життєздатність рослин в комбінуванні з хорошою врожайністю.

Насіння коноплі Era: Особливості вирощування

Слід зауважити, що при негативних обставинах вирощування можлива поява однодомних рослин (гермафродитів) до 4%. При цьому позитивний гровінг гарантує 100% позитивний результат. Era - нове досягнення в світі марихуани.