У статті розповідається про цитрусові стрейни канабісу. Такі як Auto Anubis, Auto Vertigo, Auto Nefertiti, Auto New York City.

Зміст

Auto Anubis - сорт для цінителів індіки

Auto Anubis - сорт для цінителів індіки

Сорт конопель Auto Anubis є чудовим гібридом двох рослин: Wembley і Chronic. В основному з Wembley даний сорт успадкував солодкий аромат, а з хронік - найвищу ефективність. У рослині переважає індіка, що так помітно в зовнішніх рисах рослини.

Основні параметри сорту конопель Auto Anubis

Кущі приносять великий урожай, який супроводжується великими смолистими шишками. Саме тому багато гроверів так люблять даний сорт, і рекомендують купити насіння марихуани Auto Anubis.

Сорт Auto Anubis є цілком автоквітучою рослиною. Має низький зріст 60-130 см. Етап цвітіння може тривати приблизно 9 тижнів, або 69 діб. Рівень ТГК становить 16%. Урожай прогнозується досить заможний, приблизно 500-600 грам з одного квадратного метра.

Ароматичні властивості і ефективність

Ароматична властивість у даного сорту солодка, а присмак нагадує цитрус. Внаслідок стабілізованого комбінування ТГК, КБН, КБД, даний сорт конопель гарантує надійний ефект релаксації.

Auto Vertigo – компактний штам

Auto Vertigo – компактний штам

Потрібно відзначити, що конопля Auto Vertigo ( Авто Вертиго) передбачає собою підсумок тривалої і турботливої діяльності селекціонерів. Генетичний процес трьох поколінь схрещування, привів до того, що був заснований стійкий сорт марихуани, який дає чудовий урожай і виробляє неповторний ефект.

Характеристика конопель Auto Vertigo

Сорт Auto Vertigo сильний і стійкий, тому однією затяжки вам буде досить на тривалий період. Багато гроверів вже записали Авто Вертиго в свою колекцію, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту. Суцвіття цього сорту повністю і цілком усіяні смолою. Це змушує милуватися рослиною годинами на проліт.

Рівень ТГК досягає близько 18-19%. Це високий коефіцієнт для того, що б догодити найбільш примхливому, але в той же час майстерному покупцеві. З 1 м2 ви зможете зібрати 450-550 грам якісних щільних суцвіть. Період цвітіння становить 50-60 діб.

Поради по догляду за Авто Вертиго

Сама рослина вкрай незначна в обсягах, може досягати 60 см. Підійде відмінно для тих, хто посадив у себе на дачі, і не хоче притягувати чужий інтерес. Автоквітучий сорт конопель Вертиго добре згодиться як майстерним гроверам, так і початківцям коноплярам.

Не вимагає щохвилинного контролю, що дуже зручно для тих, кому завжди не вистачає часу. Безумовно, що вам необхідно розрахувати це- полив і потужність світла. Однак і це не забере багато вашого часу. Даний сорт може стати для вас улюбленим, за рахунок своєї невибагливості, і стійкості.

Ароматні якості і ефективність

Даний штам впливає сильно, на кожного індивідуально. Запах просто чудовий, з нагадуванням апельсинів, лимонів та інших цитрусових.

Auto Nefertiti – стрейн з хейзовим ефектом

Auto Nefertiti – стрейн з хейзовим ефектом

Що собою передбачає сорт конопель Auto Nefertiti? Дана регулярна автоквітуча рослина має неповторний м'ятний аромат. Вирощування його може відбуватися як в розкритому грунті, так і в закритому приміщенні. Сам сорт є не вибагливим, і не примхливим. Чудово пристосовується до різних погодних обставин, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Nefertiti.

Характеристика конопель Авто Нефертіті

Рослина Auto Nefertiti регулярна, надає хороший урожай, до 50-100 грамів з куща. Може досягати 190 см у висоту. Це зайвий раз підтверджує той факт, що правильніше, ростити її в розкритому грунті. У разі якщо ви посадите Авто Нефертіті в закритому приміщенні, подбайте про простір і висоту стель.

Даний сорт має унікальні корисні і лікувальні властивості. Внаслідок цього його рекомендують у лікарських цілях. Авто Нефертіті нерідко зможуть використовувати для підтримки апетиту у хворих.

Рекомендація по вирощуванню Auto Nefertiti

Рівень ТГК досягає 13-15%. Урожай можна залишати дозрівати, аж до жовтня. Особливо цікавий у даного сорту запах, він просто чудовий.

У разі якщо дотримуватися правильного поливу і дотримуватися потужність ламп, то рослина буде надавати до 110 грамів з одного куща. Якщо ви будете уважно ставитися, і турбуватися про дану рослину, то ваші труди не пропадуть даремно, і ви будете приємно здивовані.

Ароматні якості і ефективність

Сильно комбіноване з'єднання м'яти, полуниці, апельсина та інших цитрусових. Переважний хейзовий ефект за рахунок ідеального генетичного з'єднання.

Auto New York City або Нью Йорк Сіті

Auto New York City або Нью Йорк Сіті

Auto New York City передбачає собою автоквітучу рослину, низького зросту і маленьких габаритів. Даний штам завоював повагу серед багатьох гроверів, які вже не перший рік балують себе цим сортом, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Нью Йорк Сіті новачкам, щоб ті відчули знайомство з розумною рослиною на собі.

Основні характеристики Auto New York City

Штам зарекомендував себе, як сильна рослина. Насіння коноплі можуть використовуватися по різному призначенню, а також щодня:

  • виробництво тросів і мотузок,
  • виготовлення конопляного масла,
  • корм для тварин.

Даний сорт подарує вам естетичну насолоду, тому ви можете використовувати кущі, в якості декорацій свого будинку, або саду.

Вирощування і рекомендації конопель

Культивувати Авто Нью Йорк Сіті можна у себе в городі або саду, а також в індорі, тому слід зазначити, що даний сорт не займає багато місця, і сподобається навіть самому строгому гроверу.

Висота невелика близько 60-130 см, це дає можливість використовувати малий обсяг для вирощування в приміщенні або ж у гроубоксі. Урожай досить хороший, при правильному і розміреному догляді, можна зібрати 150 грам урожаю з будь-якого куща. Цей варіант генетично характеризується розміреним співвідношенням індіки і сатіви. Ступінь ТГК становить 19%.

Ароматні властивості і ефектний вплив

Запах просто чудовий, чудове поєднання цитрусових ноток, і ніжного акценту винограду. Дія розслаблююча, стабільна, але потужність залишається незмінною.