У статті розповідається про Chupacabra та інші незвичайні сорти коноплі. Такі як Molotov Coctail(Коктейль Молотова), Moby Dick, Jock Horror.

Зміст

Chupacabra - ексклюзивний сорт від GanjaSeeds

Chupacabra - ексклюзивний сорт від GanjaSeeds

Фемінізований сорт конопель Chupacabra (Чупакабра) є внутрішнім гібридним проектом, розвиненим GanjaSeeds. Його унікальне походження робить його цікавим за рахунок безлічі смаків і ароматів. Досвідчені селекціонери, протягом довгого часу, відбирали кращі обпилені жіночі особини, щоб отримати кінцевий продукт з гучним ім'ям. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Чупакабра, щоб оцінити і відчути трудомісткість виконаної роботи.

Насіння коноплі Чупакабра: Вирощування і рекомендації

Головний комерційний аргумент конопель Chupacabra - швидкий час цвітіння. Повне дозрівання відбувається по закінченню 9 тижнів, але якщо почекати 10, то це значно збільшить якість. Ще однією перевагою є легкість обробки і культивування. Потрібно відзначити, що це рослина, яка розвивається практично самостійно - це дає можливість починаючим гроверам спробувати свої сили. Урожай прогнозується в кількості близько 400-500 грам з 1 м².

Обов'язково забезпечте достатній вертикальний простір при вирощуванні в кімнатних умовах, оскільки висота цієї рослини типова, для переважної sativa, що досягає 90-130 см. Всі методи культивації відмінно підійдуть рослині. Каннабіс активно чинить опір цвілі і грибкам, навіть при більш високій вологості. Отримайте дари врожаю від Chupacabra не пізніше середини жовтня, при вирощуванні на відкритому повітрі. Ці рослини погано реагують на мороз.

Основні параметри конопель Чупакабра

  • Зростає: Indoor, Outdoor, Greenhouse;
  • Період цвітіння: 9-10 тижнів;
  • Збір врожаю: жовтень;
  • Вихід: 400-500 грам з 1 м²;
  • Висота рослини: 90-130 см;
  • Медичні властивості: розслабляє м'язовий спазм, знімає стрес.

Марихуана Chupacabra: Аромат і ефект

Запах Chupacabra нагадує елементи ладану. Бруньки мають кисло-солодкий, цитрусовий смак, змішаний з сосною. Ефект сильний, але не пригнічує. Залишає рухомим і розсудливим.

Molotov Cocktail або "Коктейль Молотова"

Molotov Cocktail або "Коктейль Молотова"

За назвою сорту можна багато чого сказати, можливо це звучить дивно, зате оригінально. У перекладі сорт конопель Molotov cocktail означає "Кубанський кілер" або "Коктейль Молотова". З огляду на первинну назву каннабісу можна задати питання, що ж може запропонувати сорт конопель Molotov cocktail? Незважаючи на дивну назву, сорт конопель Molotov cocktail позитивний у всіх підпунктах і прийшов до нас з теплої Кубані.

Насіння коноплі Коктейль Молотова: Вирощування і рекомендації

Конопля за структурою вкрай висока, має можливість виростати аж до 2 метрів. Трава не вимагає особливих спостережень по догляду, так само динамічно розвивається в будь-якому кліматі і в різних умовах. Цвіте цей вибуховий сорт досить швидко через 55 днів, після посадки. Урожай конопель Коктейль Молотова перевершить всі очікування, адже рослина приносить урожай до 600 грам з 1 м².

Для отримання необхідного результату, рекомендовано використовувати потужність ламп в 600-1000 Ватт. Цей різновид конопель рівномірно складається з сатіви 60%, і індіки 40% .Ступінь ТГК має можливість виростати (в залежності від умов і фенотипу рослини) до 22%. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель даного сорту, щоб відчути справжній «забійний вибух» каннабісу.

Марихуана Molotov cocktail: Аромат і ефект

Ефект з сорту Molotov cocktail просто чудовий: міцний, щільний, однак при цьому досить заспокійливий. Присмак при палінні можна відчути як яєчний, кисленький.

Психоактивний стрейн Moby Dick

Психоактивний стрейн Moby Dick

Конопля Moby Dick - це потужний, стабільний гібрид, отриманий в результаті схрещування Haze з White Widow. З таким вражаючим родоводом, будьте впевнені, що це дивовижний сорт. Один з більшості впливаючих на психіку варіантів марихуани. Цей штам не для людей, що сидять на дієті. Вважайте його десертом після хорошої їжі і тримайте трохи води поблизу. Тепер, коли є можливість купити насіння конопель Мобі Дік, від яких очікується велика вигода кінцевого продукту потрібно врахувати всі правила догляду, поливу і освітлення.

Насіння коноплі Moby Dick: Вирощування і рекомендації

Доброю новиною є те, що сорт конопель Moby Dick має короткий період цвітіння, який триває приблизно 65-70 днів в середньому. Коли він дозріває, набуває яскраво виражений аромат землі і сосни. При використанні оптимального освітлення, створюється атмосфера багатого ладану, який ніжно огортає своїм витанням кущі. Зміст indica в генетиці рослини дає йому гострий солодкий смак, який доповнює дивовижний запах.

Гровери при внутрішньому вирощуванні повинні забезпечити достаток світла. Це добре вплине на продуктивність. Вирощуючи на відкритому повітрі, варто розрахувати дні літнього сонцестояння в північній півкулі, щоб використовувати в своїх інтересах кожну можливу годину денного світла. Марихуана Мобі Дік також вимагає збалансованого рівня pH, який повинен становити не вище 6,5 позначки. Вирощується в оптимальному навколишньому середовищі і потребує постійного раціону поживних речовин. Цей сорт не для початківців гроверів.

  • Значна кількість врожаю - до 1500 грам з куща;
  • Неймовірно високий рівень ТГК - до 21%;
  • Кінцевий результат приносить в порядку 625 грам з 1 м².

Аромат і ефект марихуани Мобі Дік

Сорт марихуани Moby Dick випромінює запах квіток з лимонними нотками і тонами дивовижної деревини. Присмак конопель витончений, на видиху домінують хейзові тони, змішані з сосною і ладаном.

Включає трохи КБД, що призводить до більш напруженого і психоактивного впливу а ефект тягнеться трохи довше, ніж звичайно. Володіє неймовірною силою, внаслідок цього не рекомендовано новачкам. Якщо є бажання «вбитися в мотлох» з камрадами або поодинці, то це саме той сорт.

Переважно сативний сорт Jock Horror

Переважно сативний сорт Jock Horror

Сорт конопель Jock Horror (Джок Хоррор) - тристоронній гібрид Northern Light, Skunk, Haze. Jock Horror виробляє смолянисту масу, що навіть його гілки виблискують як залізо. Даний сорт каннабісу має унікальний свіжий смаковий букет. У ньому переважає Sativa. Цей особливий штам відомий виробництвом смоли у великій кількості. У нього також є властивість лікарського засобу.

Насіння коноплі Jock Horror: Вирощування і рекомендації

Jock Horror - висока рослина, яку найкраще вирощувати в закритому приміщенні, має урожай в 350-550 грам з 1 м², з періодом цвітіння в 9-11 тижнів. В основному каннабіс проводиться індорним методом. Кущам необхідно надати оптимальне освітлення, тому потрібно підготувати сильні лампи ДНаТ потужністю 600 Вт.

Для отримання продуктивного врожаю використовується метод SOG - це допоможе розвиватися рослині в плані ефективності і якості. Сорт конопель Jock Horror відмінний в культивації на відкритому повітрі. Однак ефективність фенотипу рослини досить висока тільки в гарячих точках клімату з тривалим літнім сонцестоянням.

Кущі можуть опинитися в небезпеці через:

  • Прояву цвілі;
  • Грибкові захворювання;
  • Паразитів і комах.

Внаслідок цього йому знадобиться допоміжна «охорона», щоб уникнути таких проблем. У приміщенні дані проблеми менш небезпечні. Тому рослина віддає перевагу індорній культивації, так вважають і досвідчені гровери і рекомендують купити фемінізовані насіння конопель даного сорту.

Аромат і ефект марихуани Джок Хоррор

Всі властивості марихуани Jock Horror успадковані від користуючихся славою прадідів. Переважає ефект сатіви, хоча до дивану не придавить, може трішки послабити. Є бажання фізичного навантаження.

Стане в нагоді для відпочинку в нічному танцювальному клубі, де можна витратити свою енергію потанцювавши. Запах у Jock Horror плодовий, але не міцний. Через фруктовий букет відчуваються трав'янисті ноти, а ефективність має вплив нападаючих хвиль.