Коноплі що здатні подарувати стан вознесіння, заспокоєння, ейфорію, піднести вам незабутнє задоволення, забрати в певне «казкове царство», блискуче барвистим серпантином, що вабить своєю містичністю.

Зміст

Euforia - заповнює енергією на цілий день

Euforia - заповнює енергією на цілий день

Кілька висококласних гроверів, плекаючи і випробувавши сорт Euforia, дали наступну характеристику даного штаму, виставляючи оцінку за кожен критерій, максимально 10 балів.

  • Даний штам виділяється високою врожайністю
  • Містить смолисті шишки, які усіяні тьмяними, темно-медовими волосками;
  • Лікувальні властивості;
  • Приємний аромат і смак;
  • Якісний ефект.

Застосування каннабісу в медицині

Даний штам хороший препарат в боротьбі зі стресом. Крім усього Euforia може допомогти приборкати різні болі: мігрені, живота, ніг і інших. Шкідливо використовувати цей сорт перед сном, тому що внаслідок вживання Euforia, людина відчуває себе натхненною і не може заснути.

Ароматні якості Euforia

Euforia володіє відомим ароматом схожим як у сорті Skunk, який визнаний класикою конопель, абсолютно у всьому суспільстві. Будьте обачні, так як даний сорт, виливає міцний запах.

Смакові властивості конопель

Каннабіс Euforia згідно смаковим якостям, також збігається зі штамом Skunky: трохи плодовий, проте з часом переходить в сирний.

Ефект - якісний вплив марихуани

Внаслідок паління каннабісу Euforia, не потрібно сідати за кермо автомобіля. Правильніше буде відпочити на м'якому дивані. Дія сорту Euforia подібна з ефектом Skunk. Куріння викликає заспокоєння, розслаблює, прибирає перенапруження.

Найбільш знаменитий ефект від куріння даного сорту - це положення вільної ейфорії, про що миттєво заявляє сама назва штаму, що розслабляє і дуже добре звільняє від стресу. Змушує сісти на стільчик і милуватися навколишнім суспільством. Куріння прояснює голову і заповнює енергією на цілий день.

LSD – психоделічний стрейн

LSD – психоделічний стрейн

Що собою передбачає сорт конопель LSD (ЛСД) з нетривалим, але дзвінким найменуванням? Варто відзначити, що це досить старовинний уповноважений Skunk, з'єднаний з сортом Mazar. Це дало нам можливість, отримати свіжу варіацію, володіти потужним психоделічним stone ефектом.

Основні характеристики конопель

Ця рослина з зеленими і жовтими листям. Суцвіття цілком усіяні апельсиновими волосками і блискучою масою кристалів. Володіє особливо класними смаковими властивостями, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту.

Висота рослини не велика, тільки 60-70 см. Урожай можна отримати чудовий, приблизно 600 грам з 1 м². Час цвітіння 65 днів. Ступінь ТГК висока - 25%. Не часто будь-який сорт марихуани, має можливість порадувати, аналогічним ступенем. Найчастіше плоди з кущів застосовуються в медицині, пригнічують больові відчуття і перенапруження.

Основні рекомендації по вирощуванню

LSD є дуже потужним і міцним сортом. Він добре адаптується до наданих обставин вирощування і має можливість протидіяти шкідникам, нальоту грибка і цвілі. Якщо людина приділить йому увагу і опіку, він віддячить їй великим урожаєм і чудовим ефектом.

Підходить для вирощування в розкритому місці і в замкнутому приміщенні. Якщо гровер вирішить посадити в своєму саду сорт конопель LSD, він однозначно не помилитися з перевагою, так як ця рослина принесе вам багато користі і насолоди.

Ароматичні властивості і ефективність

Ефект від марихуани сорту ЛСД також прекрасний. Даний штам здатний спровокувати ейфорію. Він відмінно підійде людям, у яких болі, або інші труднощі з дихальними шляхами. Бездоганно вписується для застосування в нічний час доби. Внаслідок власних властивостей умиротворення, він обов'язково допоможе людині відпочити і зануритися в міркування.

Laughing Buddha або Будда Що Сміється

Laughing Buddha або Будда Що Сміється

Першою характерною особливістю конопель Laughing Buddha (Будда що сміється) є те, що вони досить повільно дозрівають, а його час цвітіння становить 90 діб. Нехай вас не бентежить така тривала друга фаза розвитку, тому як результат цвітіння, змінить вашу думку, і очікування.

Ви знайдете великі, смолисті шишки, які щедро всіяні кристалами білого кольору. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани, Сміється Будда, так як воно має особливі властивості, як і інші популярні медичні сорти конопель.

Основні характеристики конопель

Генетика у Laughing Buddha гавайська і ямайська. Внаслідок чого, ви можете бути переконані в його відмінній, і найвищій якості. Звичайний урожай, що ви зможете отримати з даного сорту 500-550 грам з 1 м². Збирати врожай можна з кінця жовтня до початку листопада.

Дані позначення говорять про те, що ви зобов'язані подумати, про оперативну висадку цього сорту, що не пізніше половини весни. Ступінь ТГК даного сорту становить 19%. По висоті рослина не особливо переймається, як правило, сягає не більше 80 см. Це дозволяє вам тримати в секреті ваше захоплення, і вберегти кущі від сторонньої цікавості.

Ароматні якості і ефективність

Димок з рослини вельми привабливий і запашний, його ефект орієнтований на стан вознесіння. Він дуже милий і запашний, має присмак дивовижних плодів.

Powerful – принесе незабутнє задоволення

Powerful – принесе незабутнє задоволення

Чудовий і перевірений сорт Powerful. Був придбаний за допомогою схрещування подібних сортів як Point Of No Return і АК-47. Спочатку розповімо про класний смак даної рослини, тому як він насправді, заслужив інтерес.

Основні характеристики конопель

Стать даної рослини- регулярна, період цвітіння триває від 65 до 72 діб. Варто відзначити, що сорт має окремі медичні властивості. Безумовно, в цьому сорті крім особистих специфік, залишилися плюси відмінного АК-47.

Одним словом, одна тяга цієї оригінальної рослини, може забрати вас туди, звідки повертатися не захочеться. Це чудова релаксація після важкого робочого дня, після тьмяної повсякденності і жорстокої дійсності. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Powerful, і познайомиться з містичною стороною каннабісу, наблизитися до нього, і отримати гідний ефект.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Саме зростання кущів Powerful може варіюватися, залежно від методів і умов вирощування (від 1 до 5 м). Ростити даний сорт можна як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Ще однією перевагою є те, що цей сорт не вимогливий у вирощуванні.

Він може нагородити прекрасним врожаєм, не тільки досвідченого садівника, але і початківця гровера. При цьому ступінь вмісту ТГК висока, що також радує покупця. Збирати врожай, можна в половині або в кінці жовтня. До того ж урожай прекрасний, досягає приблизно 450-600 грам з 1 м². Рослина малогабаритна і досить міцна.

Вона зможе постояти за себе в боротьбі з цвіллю, грибком і іншими шкідниками. Щоб не піддавати рослину таким атакам, слід уважно стежити за вологістю, особливо під час фази цвітіння.

Ароматні якості і ефективність

Вирощуючи даний сорт на своїй території, ви отримаєте не просто прекрасний ефект, який дає ейфорію, але і цікаву, покірну рослину, яка зовсім не обтяжить вас своїм перебуванням, проте подарує естетичну насолоду власним шармом і забарвленням.

Присмак у Point Of No Return x AK-47 солодкуватий, фруктово-багатоягідний. Здатний піднести вам незабутнє задоволення, забрати в певне «казкове царство», блискуче барвистим серпантином, що вабить своєю містичністю - це все про сорт Powerful.

Nirvana - трансформація в інший вимір

Nirvana - трансформація в інший вимір

В даному випадку, назва сорту говорить сама за себе. Після слова «Нірвана» у нас виникає асоціація з якоюсь трансформацією в інший вимір, повне розслаблення комбіноване з ейфорією. Було важко підібрати, і охарактеризувати цей неймовірний штам, і все ж Nirvana - це блаженство.

Основні характеристики конопель Nirvanа

Nirvana це з'єднання сатіви і індіки, володіє чудовими смаковими і запашними якостями. Великі, густі шишки повністю і цілком усіяні кристалами. Ступінь ТГК достатньо висока, досягає приблизно 19-21%. Це наочно є чудовим, для найбільш суворого покупця. Поки що оптимальна перевага представляється тим, що в період цвітіння сорт не випромінює дуже міцний аромат.

Це говорить про те, що в разі якщо ви вирощуєте його в замкнутому приміщенні, вам не потрібно турбуватися про спеціалізовані фільтри, а в разі якщо любите вирощувати на городі, рослини не зацікавлять сусідів. Безумовно, завжди - переважно ростити власний каннабіс подалі від людей.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Потрібно відзначити, що даний сорт відмінно підійде початківцям гроверам. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Нірвана. Вирощуючи цю рослину, ви не витратите багато сил і часу, тому що вона не зажадає вашого безперервного інтересу. Хоча прогнозована продуктивність, буде велика. Це напевно підтвердить кожен грамотний садівник.

До речі, кажучи про врожай потрібно згадати, що він насправді прекрасний. Беручи до уваги, що рослина не величезна, має звичайні розміри, зате урожай виходить гідний. З 1 м² можна зібрати від 370 до 450 грам. Етап цвітіння триває 10-11 тижнів.

Збирати врожай можна в жовтні, а якщо посадити рослину навесні, то можна збирати плоди кілька разів за сезон. Це чудовий сорт для тих гроверів, які бажають отримати найбільші результати, при найменшій витраті часу, старань і грошей.

Ароматні якості і ефективність

Ефект від даного сорту сильний, можна сказати, що перемагає.

Satori – тривалий і потужний ефект

Satori – тривалий і потужний ефект

Satori - регулярний сорт, в ньому переважає сатіва.

Основні характеристики сорту конопель Satori

Рослина має високий рівень ТГК, він може досягти 25%. Час цвітіння близько 65-70 діб.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Культивувати можна як в індорі, так і в аутдорі. Можна зробити парник або теплицю. Якщо садити на початку весни, то можна зібрати урожай починаючи з середини жовтня до початку листопада, і не один раз отримати урожай, тому гровери рекомендують купити насіння конопель Satori.

Ароматні якості і ефект каннабісу

Аромат вабить і смачний, нагадує суницю. Ефект потужний і довгий.