У статті розповідається про бразильську сативу та інші сативні стрейни. Такі як Brazil Sativa, Satori, Amnesia Gold, 1024, Pure Power Plant, Skunk #11.

Зміст

Brazil Sativa - марихуана з південної Америки

Brazil Sativa - марихуана з південної Америки

Brazil Sativa - це загадкова рослина, використовується в якості розслабляючої і надихаючої дії. Придбане насіння конопель, проростають і динамічно розвиваються в кущі, які надають чудову кількість врожаю. Сідбанк GanjaSeeds представляє тільки високоякісне насіння конопель за оптимальними цінами післяплатою.

Характеристики конопель Бразильська сатіва

Енергійний гібрид Brazil Sativa (сильна сатіва), ця марихуана з країв Бразилії. Рослина сама по собі середнього зросту має жирні густі шишки з фруктовим запахом, які володіють присмаком цитруса і високим вмістом ТГК.

Основні параметри конопель

  • Генетика - сатіва, індика;
  • Рівень ТГК становить 18%;
  • Повне дозрівання: 55-60 днів;
  • Урожай в листопаді місяці;
  • Продуктивність - 500-600 грам з 1 м²;
  • Brazilian коріння;
  • Шишки збагачені смолами.

Марихуана Brazil Sativa: Аромат і ефект

Сильний ефект переважно з відчуттям сатіви. Вплив з нотами великовагового сп'яніння індіки. Горький, плодовий запах з присмаком цитрусів.

Елітний сорт для творчих людей Satori

Елітний сорт для творчих людей Satori

Досконалість конопель Satori - це сильний і надійний гібрид, який захоплює серця шанувальників марихуани. Каннабіс Satori легкий в вирощуванні і є sativa домінуючою версією. Конопля має вразливу стійкість і витривалість до паразитів, шкідників, кліщів.

Її тонка зовнішність і структурна схема будови підлягає для методу SOG, це дозволить домогтися максимального рекордного врожаю. Стійкі смолисті шишки несуть в собі невід'ємну вищу якість, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Саторі.

Насіння коноплі Саторі: Вирощування і рекомендації

Як всі sativa сорти, Satori добре сприймає високі температури. У спекотні і сонячні дні рослина відмінно розвивається, збільшується продуктивність разом з якістю. Satori нарощує довгий головний бутон, в якому сховалися суцвіття, рослини навіть не потребують уваги в поживних речовинах.

Можна обійтися без особливих добрив, якщо використовувати якісний грунт або оптимальні розміри горщика. Горщики рівняються обсягом, приблизно 8-9 літрів. Для дозрілих рослин рекомендуються лампи потужністю в 250-600 W. Підтримуйте EC на низькому рівні в гідропоніці для кращих ефектів.

Satori застосовується як лікарські властивості в терапії:

  • Депресії;
  • Стресу;
  • Порушення сну;
  • Лікування аутоімунних хвороб.

Ароматичні якості і ефект

Каннабіс Саторі володіє солодкувато-фруктовим і пряним ароматом - це реальне задоволення, навіть просто відчувати цей неповторний запах. Високо-ясна мозкова ефективність починається швидко. Виявляється креативність, підвищується концентрація, сорт дуже надихає і стимулює. Марихуана Satori ідеальна для письменників, художників, музикантів або інших творчих людей.

Гібридний сативний стрейн Amnesia Gold

Гібридний сативний стрейн Amnesia Gold

Насіння коноплі Amnesia Gold - це підсумок схрещування конопель Lennon & Amnesia Haze. Є популярним за рахунок власного сильного ефекту сатіви. Селекціонерам GanjaSeeds вдалося придбати швидко квітучий врожайний сорт з високим ступенем ТГК в точності 19,3%.

Насіння коноплі Amnesia Gold: Вирощування і рекомендації

Конопля Amnesia Gold володіє ефектом, який чітко дає відчути присутність сатіви. Структура сформована побічними відгалуженнями з великими міжвузлями і довгими блідо-зеленими листками. Кущ створює великі, трошки витягнуті шишки, які цілком усіяні смолою.

Амнезія Gold демонструє відмінну стійкість до цвілі і інфекцій. За рахунок власної структури Amnesia Gold практично не потребує постійного догляду. Крім цього, даний сорт не вимагає добрива у великій кількості. Найкращі ефекти демонструє каннабіс у відкритому грунті і в приміщенні. Необхідно взяти до відома, якщо вирощувати в індорі, рослина виділяється активним розвитком в ширину і вимагає більше місця в гроурумі.

Добре знадобиться молодим гроверам, а крім того фанатам сатіви

  • Зростає Amnesia Gold через 10-11 тижнів в приміщенні;
  • Урожай дозріває до середини жовтня;
  • З витягнутих суцвіть можна зібрати 500-1500 грамів з куща в аутдорі;
  • 600 грам з 1 м² в Індоре.

Висока продуктивність Amnesia Gold характеризується рясним розгалуженням і створює міцні стовбури дерев.

Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Амнезія Голд, щоб познайомитися з унікальним і єдиним у своєму роді сортом.

Марихуана Amnesia Gold: Аромат і ефект

Марихуана Амнезія Gold відрізняється фруктовим присмаком а крім того запахом кедра і ладану. Ефект сильний і тривалий, виявляє сильний психоактивний вплив і може допомогти виявити креативні навики. Бездоганний сорт коноплі для цінителів інтенсивних розваг в особливо великих розмірах. Необхідно відзначити, що конопля може допомогти в боротьбі з депресією, неврозами і стресами.

1024 - переважно сативний сорт

1024 - переважно сативний сорт

Медичні насіння конопель 1024 - це 70% сатіви, 30% індіки, гібрид. Цей штам має відмінний смак, високу продуктивність, особливий аромат і естетично приємну присутність. Для багатьох цей сорт вважається показовим визначенням того, наскільки великою марихуана повинна бути.

Насіння коноплі 1024: Вирощування і рекомендації

1024 має нетривалий вегетативний період, супроводжуваний коротким циклом цвітіння. Час кольору для цього штаму становить близько 75-80 днів в закритому приміщенні, на відкритому повітрі трохи довше. Рослини виростають до середньої висоти, що робить їх легкими в вирощуванні в безлічі установок, включаючи грунт і гідропоніки.

Вони також добре почуваються в SOG, ScroG. На відкритому повітрі рослини стануть вищими і будуть виробляти більше бутонів. У закритому приміщенні врожаї приблизно 600 грам з 1 м², в той час як в аутдор врожаї можуть перевищити 1000 грамів з однієї рослини. Ступінь змісту ТГК для цього штаму, є виключно висока, може досягати 20% і навіть вище. В окремих випадках, деякі рослини були відомі високим ступенем вмісту, складаючи близько 25% ТГК. Вони добре ростуть зі стандартними живильними субстратами і догляд вимагають за собою якісний з особливою уважністю.

Аромат і ефект марихуани 1024

Смак марихуани 1024 настільки оригінальний, що важко описати. Існують різні ноти в ароматі із загальним потоком солодощів, прянощів і фруктів.

Ефект переважно сатіва, але характерний більше напрямку індіки. Присутнє глибоке розслаблення по всьому тілу.

Pure Power Plant родом із південної Африки

Pure Power Plant родом із південної Африки

Сорт конопель Pure Power Plant (Чиста Електростанція) - сильний гібрид виведений в 90-х, з південної Африки sativa і напрямку indica з США. Конопля володіє популярністю у голландських селекціонерів за високий рівень врожаю. Pure Power Plant (PPP) - це сорт, ім'я якого багато що говорить про свій характер. Це виражається насамперед у генетиці кращих південноафриканських напрямків марихуани.

Ці насіння конопель відрізняються прогресивністю розвитку і вдосконалюють їх з кожним ро

ком все краще. Ефект діє як ім'я сорту: реальний удар, який переплітається з запахом і щільним смаком. Ми рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель даного сорту. Ви зможете оцінити генетичну спадковість цієї варіації і відчути це в смакових і ароматичних властивостях.

Основні характеристики конопель

  • Оптимальний рівень ЄС в період вегетативного циклу - 1,1-1,3;
  • Під час цвітіння коефіцієнт ЄС потрібно підвищити до 1,9-2,0;
  • Рівень кислотності грунту - 5,8-6,2;
  • Виробляти полив необхідно рідко, але регулярно.

Насіння коноплі Pure Power Plant: Вирощування і рекомендації

Вирощуючи в закритому просторі, пройде небагато часу, перш ніж ці рослини зацвітуть. Доглядаючи, використовуйте загальноприйняті закономірні правила і отримаєте фантастичний результат врожаю з виключно високою якістю продукту. У відкритому грунті розташування кущів має бути доступним для прямих сонячних променів.

Рослини Pure Power Plant будуть відмінно реагувати на довгі сонячні дні і теплі ночі. Необхідна легка дієта поживних речовин. Одна явна перевага для зовнішнього вирощування полягає в тому, що ці рослини є еластичними і чим більше пагонів вони випустять, тим густішими і щільними будуть бутони. Краща ознака PPP - своя невимушеність обробки і культивування.

Марихуана Pure Power Plant: Аромат і ефект

Аромат коноплі Pure Power Plant - деревиний, з ванільною ноткою і мускусом. Подрібнені шишки полежавши в закритій банц переймаються легким запахом ячменю. Присмак солодкуватий, іноді навіть нудотно-ванільний.

Skunk #11 з медичними властивостями

Skunk #11 з медичними властивостями

Сорт конопель Skunk # 11 - одне з тих культових напрямків, яке стало предметом гібридизації і продуктом поліпшення. Є буквально сотні варіацій Сканк (можливо ще більше), цьому є своє пояснення. Адже даний сорт має унікальні властивості і корисний вплив. Ми рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель Сканк # 11.

Медичні характеристики марихуани Skunk # 11

Відмінний варіант для початківців Skunk # 11, який є sativa домінантним штамом з відносно низьким вмістом ТГК - менше ніж 10% в більшості примірників. Це робить його кращим варіантом для медичних споживачів марихуани шукаючих сорт, який володіє класичними особливостями Сканк.

Ця ідеальна рослина, яка застосовується від:

  • Нудоти;
  • Мігрені;
  • Болей легкого характеру.

Це тільки короткий список його багатьох лікарських властивостей. Ті, хто вирощує для медичних амбулаторій каннабіс, безумовно захочуть вивчити і познайомитися ближче з напрямком Сканк.

Насіння коноплі Skunk # 11: Вирощування і рекомендації

Конопля Skunk # 11 дійсно випускає гострий аромат, особливо коли стає зрілим, тому рекомендується встановити хорошу фільтрацію - необхідність для внутрішнього вирощування. Даний сорт конопель знаменитий власним імунітетом до хвороб і плісняви.