У статті розповідається про автоквітучі регулярні сорти. Такі як Blue Mystic, Jack, Super Skunk.

Зміст

Auto Blue Mystic - ідеальний для вирощування будь-якими способами

Auto Blue Mystic

Сорт марихуани Auto Blue Mystic цінують багато гроверів за його ніжні блакитні відтінки. Виникає дане явище приблизно в середині цвітіння. Auto Blue Mystic виростає дуже схожим  на «Північне Сяйво», з дотриманням всіх бажаних якостей.

Привабливість рослини вабить творчих гроверів власною яскравою зовнішністю і злегка ягідним смаком свого диму. У порівнянні з багатьма іншими сортами марихуани, цей гібрид зберігає нейтральний запах при вирощуванні, тому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Блу Містик.

Насіння коноплі Auto Blue Mystic: Вирощування і рекомендації

Сорт конопель Auto Blue Mystic можна ростити у відкритому місці і в замкнутому приміщенні. Сорт є невибагливим каннабісом - це означає що Auto Blue Mystic досить простий при вирощуванні і догляді. Тому рекомендується новачкам гроверам, так як за допомогою даного сорту можна отримати безцінний досвід.

У замкнутому приміщенні необхідно простежувати ступінь вологості, інакше доведеться боротися зі шкідниками. Варто пам'ятати, що перелив грунту викликає грибок і плісняву. Остаточним результатом вирощування марихуани Auto Blue Mystic є кущ маленького розміру з присутнім несильним запахом і ягідним присмаком. Ступінь ТГК становить 17%, що є чудовою якістю, в тому числі і для найбільш непокірних гроверів.

Крім цього рослина знадобитися в господарстві для:

  • Виготовлення конопельного масла;
  • Виробництва тросів, канатів, і мотузок.

Варто пам'ятати, що каннабіс є лікувальним препаратом, який передбачає:

  • Зняття болю;
  • Нудоти;
  • Покращення апетиту.

Марихуана Auto Blue Mystic: Аромат і ефект

Сухий продукт Auto Blue Mystic має не дуже сильний запах, відчуваються здебільшого ягоди. Присмак в цілому м'який з восковими нотами. Діє збудливо, якщо великі дози - вбиває наповал. В кінцевому підсумку можна отримати чудовий ефект насолоди з заспокійливим cтоуном.

Auto Jack - смачний урожайний сорт коноплі

Auto Jack

Конопля Auto Jack - це наш автоквітучий сорт, отриманий від схрещування Auto White Widow і Jack Herer. Ця трудомістка робота дала можливість отримати унікальну урожайність, більше висоти, збільшену смакову палітру запаху і кольору. Авто Джек користується популярністю серед бувалих садівників і гроверів, саме тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту.

Насіння коноплі Auto Jack: Вирощування і рекомендації

Від посіву до врожаю час повного дозрівання конопель Джек (автоцвіт) становить 11 - 12 тижнів без зміни світлового циклу 18/6. Тоді Auto Jack наростить дуже щільні кристалічні шишки, з яких капає смола за короткий період часу. Насіння коноплі найкраще посадити в середині або до кінця травня, щоб отримати максимум світла, це якщо використовувати аутдор.

Урожай становить близько 50 - 200 грам з однієї рослини. Є можливість домогтися більш високої продуктивності в районі 250 - 300 грам, якщо надати каннабісу належний світловий цикл відповідний до його потреб. Росте він на диво добре як для автоквітучого штаму, і може досягати до 150 сантиметрів у висоту. Ще один дуже хороший сорт, який не розчарує.

Основні параметри автоквітучих конопель Auto Jack:

  • Висота в грунті: 0,8 - 1,3 м;
  • У гроубоксі: 1 м;
  • Період цвітіння: 70 - 80 днів;
  • Урожай в аутдорі: жовтень;
  • Прибутковість: 50 - 200 грам з куща, і 400 - 500 грам з 1 м2;
  • ТГК: 12 - 15%.

Марихуана Auto Jack: Аромат і ефект

Конопля Auto Jack має дуже приємний аромат і дійсно хороший солодкий смак. Ефективно піднімає настрій, а також одночасно розслабляє.

Auto Super Skunk - супер ефективний сорт конопель

Auto Super Skunk

З 1990 року Super Skunk був великим феноменом в співтоваристві марихуани, перш за все через свій енергійний і потужний характер. Уже сьогодні маємо об'єднану феноменальну Super генетику Skunk з марихуаною Ruderalis. Вийшов автоквітучий регулярний сорт, у якого є здатність зробити кілька жіночих рослин за один сезон вирощування аутдор.

Auto Super Skunk привабливий і красивий кущ, він невеликий і компактний. Центральна кола виглядає пишною, але в той же час щільною за рахунок смолистих шишок, які досягають величезних розмірів і липнуть до рук. Багато коноплярів і гроверів полюбляють даний сорт, для них це вже класика жанру, тому рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Супер Сканк і познайомитися з феноменом марихуани.

Насіння коноплі Auto Super Skunk: Вирощування і рекомендації

Рослина зацвітає без установки світлового режиму, так як регулярні сорти конопель генетично «знають», коли пора переходити в наступну фазу. Auto Super Skunk добре себе почуває в сонячному чи середземноморському навколишньому середовищі, де він може отримати багато тепла і сонячного світла. Авто Супер Сканк можна ростити в закритому грунті.

Його квітучий період всього 70 - 80 днів, а індіка має грандіозну перевагу - 80%, що так помітно виражається у вазі врожаю. У приміщенні рослині необхідно налаштувати світловий цикл 14 -18 годин освітлення на добу. На відкритому повітрі Auto Super Skunk буде цвісти незалежно від того, що дні стають довшими або коротшими.

Марихуана Auto Super Skunk: Аромат і ефект

Ефект від марихуани Auto Super Skunk - сильний, потужний, та різкий, а також має дуже тривалий вплив з відчуттям скам'яніння. Індіка відчувається в усьому: приголомшливий сканк з присмаком солодощів.