У статті розповідається про різноманітні Blue-гібриди. Такі як Blue Cheese(Блакитний Сир), Mataro Blue, Himalaya Blue Diesel(Гімалайський Блакитний Дизель), Bubble Berry, Jamaica Blueberry, Blue AK.

Зміст

Blue Cheese або Блакитний Сир

Blue Cheese або Блакитний Сир

Конопля Blue Cheese - фотоперіодний, регулярний сорт, який має перевагу на генетичному рівні, на користь напрямку індіки. Цей неймовірний штам - це підсумок схрещування Cheese Skunk і Blueberry. Знаючи і пам'ятаючи властивості його чудових генетичних батьків, потрібно відзначити, що такий екстравагантний сорт заслуговує на увагу і повагу.

Основні характеристики конопель

Рослина не висока, однак має досить велике крупне листя. Тому їй необхідно простір, швидше в ширину, для нормального формування. Виходячи з назви, можна вже заздалегідь припустити, що сорт Blue Cheese виділяється власним унікальним сирним ароматом.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Даний сорт легкий, в плані характеру і вирощуванні, годиться для початківців. Використовуйте різні методи культивації, хоча б в якості особистого досвіду, рослина до цього буде готова. Так ви зможете відстежити напевно в яких умовах і яким методом продуктивніше вирощувати коноплю Блу Чіз. Даний штам вже встиг сподобатися багатьом гроверам і завоювати своє коло шанувальників. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Blue Cheese.

Ароматні якості і ефективність

Запах також характерний Skunk, а від потужного ефекту індіки можна очікувати приємну, але іноді жорстоку скам'янілість.

Mataro Blue – невибагливий штам

Mataro Blue – невибагливий штам

Сорт конопель Mataro Blue передбачає собою чудову, міцну рослину, що дасть вам завжди легкодоступні результати каннабісу. Урожай з Mataro Blue ви зможете збирати в жовтні.

Основні характеристики конопель

Урожай з сорту марихуани Mataro Blue вкрай великий. У приміщенні ви зможете зібрати з 1 м² до 700 грам, а в розкритій землі врожайність може досягати 800 грам з 1 м². Коли рослина досить доросла, і на ній з'являються шишки, бажано щоб ви оформили підпірки. Тому як урожай з часом прийме серйозну вагу, і рослині важко зберігати початкове положення.

Рівень ТГК просто чудовий, він досягає 25%. Жоден будь-який сорт не може досягти цього показника, внаслідок чого, будь-який покупець, в тому числі і найбільш вимогливий гровер, залишається задоволений результатом даного конопляного сорту. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Mataro Blue.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

У разі якщо розмова заходить про вирощування даної рослини в замкнутому приміщенні, в такому випадку вам буде потрібно від 10 до 11 тижнів цвітіння, для досягнення відмінного результату. Колір рослини чудовий, він може змінюватися від зеленувато-рожево-пурпурного, аж до бірюзового, в кінці цвітіння.

Такі зовнішні зміни найбільш ймовірно відбудуться, при холодному кліматі. Сама рослина Mataro Blue не вибаглива в культивації. Внаслідок чого відмінно згодиться як майстерним садівникам, так і молодим гроверам. Виробники постійно стверджують, що марихуану можна використовувати в повсякденному застосуванні не тільки в якості релаксанту, а і антидепресанту.

Насіння марихуани корисні для людини, їх можна пророщувати, і додавати в кулінарні вироби. Варто відзначити, що рибки і птиці просто в захваті від цих ласощів. Для них насіння конопель - це мінеральна, органічна та харчова добавка.

Ароматні якості і ефективність

Ефект від Матаро Блу глибокий і значний. Тільки одна цигарка, максимально допоможе вам злетіти вгору, і забути всі труднощі.

Himalaya Blue Diesel або Гімалайський Блакитний Дизель

Himalaya Blue Diesel або Гімалайський Блакитний Дизель

Конопля Himalaya Blue Diesel - регулярний сорт, який дуже збігається з власним батьком і матір'ю: Biodiesel Mas і Auto Blueberry.

Основні характеристики конопель

Має безліч цікавих характеристик і особливих рис. Вважається одним з кращих серед досвідчених гроверів. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Гімалая Блу Дізель, щоб відкрити для себе «дверцята в світ каннабісу».

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Дуже добре адаптується в індорі, виростає до 80 см, а у відкритому грунті, досягає 130 см. Урожай максимально великий, приблизно 330-360 грам з куща.

Ароматні якості і ефективність

Завдяки своїм предкам володіє дивовижним ароматом і пам'ятним смаком. Blue Diesel акцентує апельсиновий запах, і солодкуватий многоягідний присмак.

Bubble Berry – як солодка жувальна гумка на смак

Bubble Berry – як солодка жувальна гумка на смак

Сорт конопель Bubble Berry нарощує багато шишок, цілком оброблених смолою, ніж Bubblegum і Blueberry. Містить, на генетичному рівні, дуже густу структуру куща.

Основні характеристики конопель

Сорт гарний, простий у догляді, його можна вирощувати як в розкритому, так і в закритому грунті. Сама рослина середнього зросту і невеликих габаритів, внаслідок чого особливих турбот не приносить.

  • Indica-sativa,
  • Цвітіння: 65 діб (приблизно 10 тижнів),
  • Кількість ТГК: невідомо,
  • Генетичні особливості: Bubblegum, Blueberry,
  • Урожай: листопад,
  • Ріст рослини: 0,7 - 1.5 метра,
  • Аромат під час зацвітання: середній.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Є можливість заховати кущі від цікавих сусідів. Безсумнівно, сорт стійкий до шкідників, тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Bubbleberry, щоб власне відчути солодкість смаку, і отримати насолоду від вирощування.

Спробуйте цей чудовий сорт, і ви зрозумієте, що для отримання відмінного результату, в нього потрібно вкласти трішки часу і певні старання.

Jamaica Blueberry – сорт з Ямайки

Jamaica Blueberry – сорт з Ямайки

Конопля Jamaica Blueberry - істинний сорт-чужинець. Прийшов до нас з віддаленої Ямайки. Був тепло загальноприйнятий нашими коноплярами, які досягли того, що сорт став доступний і в наших регіонах.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Вирощувати даний сорт можна де завгодно, як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Однак хочемо звернути ваш інтерес, на те що, переважно рослину ростити в розкритому грунті. Сьогодні роз'яснимо чому ми так вважаємо. Сама рослина висока і розлога. Рівень її може досягати 4 метрів, і навіть більше.

Краще стане, якщо Jamaica Blueberry буде вирощений на власному городі, або в саду. Повірте, ця рослина не дарма захоплює стільки простору. Його стовбури рясно усіяні шишками, які щедро акцентують свою смолистість. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Jamaica Blueberry. Ця рослина розкриє вам деякі магічні таємниці каннабісу, і неодмінно нагородить за своєчасні і розмірені старання.

Чудовою якістю є те, що аромат в період цвітіння не дуже міцний, внаслідок чого, можете не побоюватися за інтерес сусідів. Ступінь врожаю: з 1 м² ви зможете зібрати 400-500 грам. Це прекрасний коефіцієнт, особливо беручи до уваги, що рівень ТГК -також досить великий.

Застосування марихуани в медицині

Завдяки власному ніжному і розслабляючому впливу, сорт кращий в медицині.

Він може допомогти:

  • Прибрати безсоння,
  • Заспокоїти хворого і активізувати одужання.

Конопля є необхідною галуззю в житті людини, якщо використовувати її правильно, то вона дасть непогані врожаї і максимальну насолоду.

Ароматні якості і ефективність

Смак і запах у сорту марихуани Jamaica Blueberry просто чудовий: він ніжний і чистий. Внаслідок однієї затяжки, ви зумієте відпочити і забути всі будні труднощі.

Blue AK – рідкісний гібрид

Blue AK – рідкісний гібрид

Прекрасний, і хороший сорт Blue AK, що був придбаний внаслідок схрещування вихідця з Америки Blue Fruit з популярним АК-47. Як результат- перед нами прекрасна, чудова рослина, в якій сконцентрувалися найкращі властивості його предків.

Основні характеристики конопель

У головну чергу це прекрасний запах з довгим присмаком. Далі, чудові, густі смолисті шишки, які блищать кристалами. Зміст ТГК дійсно найвищий, що дозволяє радувати будь-якого гровера. Чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Блу АК. Крім того рослина потужна і дієва. Це не залишить байдужим навіть більш суворого покупця.

Період цвітіння становить приблизно 60-65 діб. Збирати врожай можна по закінченню вересня, в середині жовтня. Через те що рослина не сильно висока, ви зможете ростити її як в розкритому грунті, так і в замкнутому приміщенні.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

У кожному разі сорт добре стане в нагоді як досвідченому гроверу, так і новачкові-конопляру. Комплекс абсолютно всіх цих позитивних сторін, принесе насолоду від придбання насіння даного сорту.

Ви зможете його використовувати для комерції, зможете користуватися для власних потреб. Чудовим використанням травички в господарстві є виготовлення конопляного масла, а також застосування в косметичних цілях. У кожному разі, ви не помилитеся, випробувавши сорт Blue AK.