У статті розповідається про огляд чорних гібридів від GanjaSeeds. Такі як Black Widow(Чорна Вдова), Black Domina х М8, Black Domina x Jack Herer, Black Domina x White Russian.

Зміст

Black Widow або Чорна Вдова

Black Widow або Чорна Вдова

Сорт конопель Black Widow (Чорна Вдова), завоював визнання критиків в середині 1990-х років. Він заслуговує все до останнього слова похвали. Комбінація бразильської сатіви і південної індіки - White Widow x Misty. Цей штам володіє значним родовідом, який демонструє кращі якості обох батьків. Марихуана Black Widow виграла кубок каннабісу в 1995 і визнається в усьому світі кращими своїми відмінними властивостями.

Характеристики конопель Чорна Вдова

Міцний, густий, компактний сорт конопель Black Widow, має надзвичайно широке і велике листя з щільними і потужними гілками, помірну кількість листя і максимальну кількість шишок, які дозріваючи стають дійсно твердими.

Сорт відмінно чинить опір грибковим захворюваням а також стійкий до шкідників. Black Widow добре росте в різних кліматичних умовах. Він витримує нічні холодні і теплі денні температури. Чому ми і рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель Чорна Вдова.

Насіння коноплі Black Widow: Вирощування і рекомендації

Вирощування в гідропонних системах рекомендуються при рівні EC - 1.6 навіть трохи вище. Його листя темно-зеленого кольору, звідси і назва Black Widow. Вирощуючи зовні, може досягти висоти близько 1,5-2 метрів. У закритому приміщенні кущі що сили намагаються досягти одного метра. Даний сорт погано адаптується до високих рівнів вологості.

Залишивши рослину в кімнаті, в якій повна темрява на 2-3 дня перед урожаєм, можна досягти збільшення рівня смоли в суцвіттях. Кімнатній рослині знадобиться 18/6 світловий цикл. Дотримання цих параметрів призведе до великої врожайності високоякісних шишок. Необхідно дочекатися 10 тижнів від посадки насіння Чорної Вдови для кращої якості - не менше 3 тижнів вегетативного періоду перед тим, як поміняти світловий цикл для стимуляції цвітіння.

Якщо дасте йому трохи більше часу, на всіх гілках з'являться відмінні бутони, так що проявіть трохи терпіння. Кущі будуть ставати густими, липкими і смачними з кожним днем все більше. Рослини виростають до середнього зросту, тому вони добре працюють в різних Grow установках. Конопля Black Widow може стати гіллястою, так що не забудьте зарезервувати достатньо простору і надати яскраве і якісне освітлення.

  • ТГК - 15-20%;
  • Зростання - 100-200 см;
  • Сильний запах;
  • Тому рекомендується використовувати активний вугільний фільтр.

Марихуана Чорна Вдова: Аромат, смак, ефект

Аромат Black Widow: має сильний квітковий запах - це злиття між свіжою м'ятою і лісовим запахом диких квітів.

Смак: ніжний ментол.

Ефект: дуже седативний і розслабляючий з низьким рівнем КБР.

Без сумніву, один з кращих сортів для медичного застосування. Його використання рекомендується в кінці дня.

Переважно індичний гібрид Black Domina х М8

Переважно індичний гібрид Black Domina х М8

Сорт каннабісу Black Domina x M8 схрещений такими цікавими рослинами, як: Original Skunk, Purple Kush, Blueberry. Каннабіс збагачений ефектом, який зберігає в собі відразу два напрямки, але найбільше переважає індіка.

Основне описання конопель

  • Урожай близько 50-100 грам з куща, висота якого становить 70-140 см.
  • Період кольору 7-9 тижнів;
  • Високий рівень ТГК 20%;
  • Середнє КДБ;
  • Застосовується як лікарський засіб;
  • Відмінний в вирощуванні для новачків;
  • Культивується усіма способами.

Ефективність і ароматні якості марихуани

Присмак Black Domina x M8 кислувато-солодкуватий, фруктовий і одночасно ягідний, трішки пікантний, присутній присмак чорниці або ожини. Впливає як розслаблюючий засіб, трохи хмелю, медитативний, бавиться.

Нащадок видатних сортів Black Domina x Jack Herer

Нащадок видатних сортів Black Domina x Jack Herer

Сорт конопель Black Domina x Jack Herer отримав своє ім'я від «батьків» схрещених між собою, всім відомих сортів. Результатом такого схрещування є одним з наших більш потужних і продуктивних гібридів. Коли солодке насіння Black Domina перетнулися з Jack Herer, утворився змішаний гібрид інтенсивно дразливого аромату.

Липкий волохатий кущ, який росте в ширину і обдаровує господаря позитивними ефектами і результатами. Досвідчені гровери балують себе цим сортом і рекомендують купити насіння марихуани цього унікального і незвичайного гібрида.

Характеристики Black Domina x Jack Herer

Цей сорт має довгі бічні гілки з щедрою кількістю смоли, які надають рослині форму великої кулі, в висоту і в широчінь. Black Domina випускає солодкий аромат і проникаючу дію. Володіє великою силою і повністю адаптується при будь-яких погодних умовах. Також відмінний для культивації в домашніх умовах. Дуже смолистий, тому липкий. Дуже добре підходить для масштабного виробництва.

Вирощування насіння конопель Black Domina x Jack Herer

Це саме той сорт, який представляє відмінну силу, повністю адаптований до умов навколишнього середовища. Вирощуючи в землі, на вулиці, з достатнім сонячним освітленням можна отримати незвичайну рослину. Смолисте і волохате «чудовисько» заввишки близько трьох метрів.

  • Триває цвітіння 50-65 днів;
  • Indica / Sativa: 50-50%;
  • ТГК - 20%;
  • Закритий грунт: 300-400 грам з 1 м²;
  • Outdoor: 400-500 грам з куща;
  • Цвітіння в індаур: 9 тижнів;
  • Outdoor урожай: початок жовтня.

Ароматно і ефективно

У марихуані присутній приємний і насичений аромат. Цей сорт нагадує смак кленового сиропу з відтінками цукрованого меду. Ефект сатіви не залишить байдужим, так як діє довго.

Популярний в Іспанії сорт Black Domina x White Russian

Популярний в Іспанії сорт Black Domina x White Russian

Штам має потужню лікувальну дію. Отриманий в результаті схрещування Black Domina і White Russian. Такий гармонійний генетичний склад, покращує органолептичні властивості і структуру рослини а так само його смак і запах. Даний сорт є перлиною, яка користується популярністю в Іспанії серед кращих виробників.

Його нащадки дійсно вражають. Компактні рослини, добре розгалужені (особливо на відкритому повітрі), що робить сорт одним з великих індіка- представників. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного штаму. Ці рослини відкриють вам нові і корисні відчуття.

Характеристики конопель Black Domina x White Russian

Каннабіс нарощує привабливі суцвіття з щільними бутонами. Це один зі штамів, якому характерна мала кількість листя, які ростуть між бутонами.

  • Генотип - 20% сатіва 80% індіка;
  • ТГК 22%;
  • У приміщенні цвітіння 55-65 діб;
  • Аромат солодких фруктів;
  • Виробництво 350-500 грам з 1 м² в приміщенні;
  • Ефективний продукт в медицині;
  • Стійкий до грибків, цвілі;
  • Урожай збирається при відкритому вирощуванні в середині вересня.

Аромат і ефект марихуани

Black Domina x White Russian має аромат тропічних фруктів з нотками солодких цукерок. Смолисті бутони видають фруктові запахи з земляними тонами цитрусових. Смак щільніше ніж запах, нагадує фруктовий салат з лимонним соком.

Ефект помітно нагадує індіку- розслабляючий і стійкий. Настійно рекомендується для використання в медичних цілях, так як дим легко вдихається і помітний за своєю дією. Штам має потужню цілющу дію.